Do It Yourself
  • Sea Foam Motor Treatment: Familien Handyman-godkjent

    click fraud protection

    Hvert redaksjonelt produkt er uavhengig valgt, selv om vi kan bli kompensert eller motta en tilknyttet provisjon hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre. Rangeringer og priser er nøyaktige og varene er på lager på tidspunktet for publisering.

    Hold motorene i gang jevnt.

    På denne siden

    Familien Handyman-godkjent: Sea Foam Motor Treatment

    Hvis du eier bensindrevne kjøretøy eller verktøy — a gressklipper, snøfreser eller til og med en flåte av limousiner — Sea Foam er en drivstoffstabilisator og oljetilsetning du absolutt trenger for å holde alle motorene i gang.

    Hva er Sea Foam Motor Treatment?

    Sea Foam er et petroleumsbasert rengjørings- og smøremiddel som er trygt i alle typer to- og firetakts bensin og dieselmotorer. Det er bra for dine biler og lastebiler, snøfresere, innenbords- og utenbordsmotorer, motorsykler, snøscootere og traktorer, så vel som små motorer som gressklippere, motorsager, ugresspisker og løvblåsere.

    Sea Foam renser injektorer og forgasserdyser, stabiliserer og kontrollerer fuktighet i drivstoff, demper støyende løftere og smører øvre sylindre. Dette produktet er EPA-registrert.

    Hvordan vi testet det

    Hver vinter hadde jeg problemer med å starte snøfreseren min. Selv når den startet, gikk den fortsatt ujevn, sprutet, stanset og kjørte seg fast. Så jeg begynte å legge Sea Foam til to-syklusen gass ​​og oljeblanding. Nå starter det på første drag.

    I drivstoff

    • Hell Sea Foam direkte i drivstofftanken. Bare én unse per gallon gass for regelmessig vedlikehold av drivstoffsystemet.
    • Bruk Sea Foam som drivstoffstabilisator når du oppbevarer gressklipperen for vinteren og snøfreseren om sommeren.

    Legg til olje

    • Hell Sea Foam direkte inn i veivhuset på bilen din omtrent 300 miles før neste oljeskift. Dette fungerer som en motorspyling, og fjerner skadelige oljerester og avleiringer som kan begrense oljestrømmen. Du må vite oljekapasiteten til bilens motor. Tilsett en unse havskum per liter olje.

    Ytelsesgjennomgang

    Bare for å gi deg en ide om hvor godt dette produktet presterer, for en stund tilbake fikk jeg en kontrollampe på motoren min på min datters Mini Cooper. Jeg koblet til diagnosetesteren min for å laste ned motorkoden. Koden viste seg å være en generisk en som kunne ha vært flere problemer, men en av mulighetene var forurenset olje.

    Jeg helte Sea Foam direkte inn i veivhuset. Jeg kjørte bilen rundt i omtrent femten minutter, og kontrollampen for motor gikk av. Nå var dette absolutt mye enklere og rimeligere enn å ta bilen til en mekaniker. Jeg sparte meg tid og penger. Og ja, jeg skiftet olje etter 300 mil.

    Hvorfor bør du kjøpe dette

    Sea Foam er ikke en løsning for alle problemer bensinmotoren din kan kaste på deg. Men det kan absolutt bidra til å unngå mange problemer som oppstår i drivstoffsystemet, spesielt hvis det er en motor du ikke bruker ofte, eller sitter i flere måneder av gangen.

    Sea Foam er forebyggende medisin for gressklipperen din. Som det står på boksen, "Start lettere. Kjør jevnere. Vare lenger." Sea Foam er definitivt Family Handyman-godkjent.

    Hvor kan du kjøpe Sea Foam

    Sea Foam er lett tilgjengelig på alle bildelerbutikker eller hjemmesenter, eller din lokale jernvarehandel. Du finner den også på Walmart, Amazon og de fleste store nettforhandlere.

    Joe Cruz
    Joe Cruz

    Joe Cruz er en medvirkende redaktør for Family Handyman Magazine, og lager DIY how-to og hjem forbedringsprosjekter for både digital og trykt. Joe begynte med trearbeid i en tidlig alder, og fant seg selv i snekkerjobber som å bygge og ombygge hus, trearbeidsjobber som f.eks. spesialtilpassede skap- og kjøkkeninstallasjoner, og håndverkerstillinger som involverer rekvisittarbeid for teatre og kunstferdig utstillingsbygging for nasjonale museer. Selv om Joe også er en god møbelmaker, er hans virkelige lidenskaper musikk og tredreiing, med originale komposisjoner på streaming-plattformer og tredreier omtalt i ulike kunstutstillinger og gallerier.

instagram viewer anon