Do It Yourself
  • De beste tepperensere

    click fraud protection

    1/8

    7 beste tepperensere Ft Via Merchantvia kjøpmann

    Kjøpe en tepperenser

    Vi har aldri tilbrakt mer tid hjemme enn de siste par årene, så det er neppe overraskende at teppene våre viser tegn på bruk og misbruk. Det er her tepperensere kommer inn.

    Hensyn når du kjøper en tepperenser

    Foruten å fjerne jord og smuss, kan tepperensere bidra til å holde teppet ditt lenger, spesielt hvis du ofte har med innsporet smuss eller søl.

    Michael Clarke, grunnlegger av Pulled.com, anbefaler hjem tepperensere kombinerer rengjøringsløsning med kraftige børstehoder som arbeider dypt inn i fibrene, og trekker ut skitt og jordet smuss. "I mange tilfeller hjelper maskinene med å gjenopprette teppets utseende, slik at det ser uthvilt og nesten nytt ut," sier han.

    Før du kjøper en, her er noen ting du bør vurdere:

    • Stil (oppreist, beholder eller bærbar): "Stående rengjøringsmidler er best hvis du planlegger å bruke en tepperenser regelmessig og det meste av hjemmet ditt er teppebelagt," sier Clarke. Større størrelser gir mer kraft, men det gjør dem også mer støyende og klønete å flytte på enn en liten beholder eller bærbar maskin.
    • Rengjøringssystem: Tepperensere er avhengige av en rengjøringsløsning og børster eller damp. Tepperensere med spesialformulerte løsninger blandet med vann er bra for punktrengjøring. Maskiner som er avhengige av varmt vann/damp er fri for kjemikalier og har en tendens til å være flinkere til å fjerne dyptgående smuss. En ulempe med damp: Det kan ta lengre tid før teppene tørker.
    • Tank kapasitet: Støtter i full størrelse har en tendens til å ha større tanker, slik at de vil dekke mer område med en enkelt påfylling.
    • Strømkilde: De fleste er med ledning. Trådløse (batteridrevne) modeller er flotte for rengjøring av biler.
    • Vekt: En tepperenser til hjemmet fylt med vann og rengjøringsløsning kan være en belastning. "Å bære rundt en full, skitten vanntank kan være spesielt problematisk når du drar den opp og ned trappene," sier Clarke.
    • Vedlegg: Ekstra verktøy, som flekkrengjøring og spaltefester, er spesielt nyttige for flekker og dyp rengjøring i hjørner.

    2/8

    Bissell Big Green Professional Tepperens Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Beste all-around tepperenser

    De Bissel Big Green Profesjonell Tepperens er verdt investeringen. Big Green har en børste med åtte rader med bust for dyp rengjøring. Den leveres med et verktøy for tøffe flekker og en lang rekkevidde med et justerbart håndtak for komfortabel rengjøring. Den er støttet av en fem års garanti.

    Amazon-kunder ga den en vurdering på 4,8 med mer enn 13 000 anmeldelser. Verifisert kjøper Allison skriver: «Vi hadde vår tepper profesjonelt rengjort den dagen vi flyttet inn i det nye huset vårt og de ikke fikk ut de år gamle flekkene. The Big Green gjorde det i EN PASS."

    Handle nå

    3/8

    Hoover One Power Plettfri Trådløs Bærbar Tepperens Ecomm Via Homedepotvia kjøpmann

    Beste trådløse tepperenser

    Hoover OnePwr Spotless Go er for folk i bevegelse. Ukoblet til en elektrisk plugg, superlett og enkel å oppbevare, kan du bruke OnePwr hjemme, i bilen, på båten eller i bobilen – hvor som helst du har skittent teppe.

    Rydd opp søl, hundesøl, mat og uidentifisert møkk på tepper og møbeltrekk. Settet inkluderer et 2,0 Ah batteri og lader som fungerer med andre produkter i OnePwr-serien.

    Handle nå

    4/8

    Dupray Neat Steam Cleaner Bærbar Heavy Duty Steamer Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Beste damptepperenser

    For den miljøbevisste som leter etter en grønn maskin, bør du vurdere Dupray Neat Steam Cleaner. Den fjerner effektivt og trygt skitt, fett og lukt fra tepper og nesten alle overflater rundt hjemmet ditt uten kjemikalier. I stedet bruker den vann fra springen, oppvarmet til 275 F for å lage damp som gjør rengjøringen.

    Skriver Amazon anmelder Sterling: – Mye mer miljøvennlig. Ingen rester. Ingen bekymring for allergiske reaksjoner. Ikke bekymre deg for å prøve å lagre kjemikalier der barna mine ikke kommer inn i dem. Og dampen steriliserer alt jeg bruker den på. Det dreper virus, sparer penger og miljøet.»

    Handle nå

    5/8

    Bissell Proheat Revolution Max Clean Pet Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Beste tepperenser for hjem med kjæledyr

    For dyreeiere er kampen reell. Du har dyresøl, lukter og pels å forholde seg til. Men du vil gjerne vite Bissell ProHeat 2X Revolution Pet Pro Tepperens kan håndtere det. En Amazons valg, den gir 4,6 stjerner med mer enn 22 000 anmeldelser.

    Denne full størrelse, men likevel lette maskinen har 12 rader med børster som kommer ned i teppehaugen hvor lukten sitter igjen. Fest to-i-ett kjæledyrpolstringsverktøyet for å suge opp kjæledyrhår. Andre fordeler inkluderer en ekspressrengjøringsmodus som tørker tepper på 30 minutter. Produsenten hevder at den til og med fjerner skunk-lukter!

    Handle nå

    6/8

    Spotbot Pet Handsfree Stain Cleaner Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Beste håndfri tepperens

    Fordi du har andre ting å gjøre, plasser SpotBot Pet Hands-Free Spot and Stain Cleaner over en flekk, trykk på en knapp og gå bort. Denne tepperenseren gjør jobben sin slik at du ikke trenger det. Med to forhåndsinnstilte rengjøringssykluser bruker SpotBot dyprensende teknologi for å spraye, skrubbe og trekke opp gjenstridig, stinkende skitt. Den kan også brukes på trapper, sofaen og bilsetene.

    Handle nå

    8/8

    Hoover Smartwash Automatisk Tepperens Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Beste brukervennlige tepperenser

    Konstruert for ikke-ingeniører, de stående Hoover Smartwash automatisk tepperens er nesten som enkel å bruke som støvsuger.

    Alt du trenger å gjøre er å slå den på og gå – Smartwash legger riktig mengde vann-til-rengjøringsløsning og skrubber og teppet mens du skyver maskinen fremover. Når du trekker den tilbake, suger den opp smuss og, assistert av varme, tørker teppet! I tillegg har den til og med et nyttig vedlegg for flekkrengjøring.

    Handle nå

    Toni DeBella
    Toni DeBella

    Toni DeBella er en kultur- og livsstilskribent, anmelderekspert og gjør-det-selv-er som dekker alt fra skadedyr til bassenghytter til maling. I over et tiår var Toni eieren av en suksessfull virksomhet innen kunstig etterbehandling, veggmalerier og barnemøbler før han gikk over til en karriere som forfatter. Arbeidet hennes har dukket opp i The Telegraph, Fodor's, Italy Magazine, DK Eyewitness reiseguider og andre. Hun bor i en middelalderby i Italia hvor sykkelen hennes "Raoul" fungerer som hennes primære transportmiddel.

instagram viewer anon