Do It Yourself
  • Hvordan bygge et klesstativ av tre

    click fraud protection

    Hvis du mangler soverom skapplass eller trenger et sted å henge yttertøyet i nærheten av inngangsdøren, her er et flott klesstativ du kan bygge selv. Den er praktisk og stilig, med en hylle for å plassere veskene og en krok under for å gjemme bort skoene og støvlene. Du kan bygge dette med grunnleggende verktøy og materialer funnet hos ditt lokale hjemmesenter.

    Trinn 1

    Monter basen

    Kutt fire 2×2-er til lengde med en 16-graders vinkel i den ene enden. Dette er de vertikale støttene (A) som holder opphengsstangen på plass. For de nederste selene (B), kutt ytterligere to 2×2-er med samme 16-graders vinkel i begge ender.

    Monter en vertikal støtte til den nederste støtten, plasser deretter den andre vertikale støtten på toppen og i flukt med den andre enden av den nederste støtten. Fest delene sammen i bunnen med trelim og trimmeskruer.

    Fh Su Diyclothes Hanger Trinn 1Familien Handyman

    Trinn 4

    Klipp av hyllestøttene

    Riv den ene kanten av en 1×3 med en 16-graders vinkel, og kutt den for å lage de to hyllestøttene (C) og (D).

    Fh Su Diyclothes Hanger Trinn 4Familien Handyman

    Trinn 6

    Spenn ryggen

    For å forhindre at klesstativet vipper fra side til side, legg til diagonale tverrstivere (E) mellom basene.

    Skjær en 55-graders vinkel på enden av en 1×3. Deretter med sidene av stativet lodd, indekser denne vinkelen på baksiden av bunnen av stativet. Marker hvor den møter det motsatte benet og klipp den slik at den passer. Klipp en annen identisk skinne, lim og spik deretter de to selene i et X-mønster mellom bena.

    Fh Su diyclothes henger Trinn 6Familien Handyman

    Trinn 7

    Legg til hylle og hengende stang

    Klipp kryssfiner hylle (F) til størrelse og fest den på plass med noen få spiker. Plasser deretter klesstangen (G) mellom sidene. Det er opp til deg om du vil male, beise eller la treet være naturlig med kun en klarlakk.

    Fh Su Diyclothes Hanger Trinn 7Familien Handyman

instagram viewer anon