Do It Yourself
  • Denne virale bilisskraperen vil spare deg for tid på vintermorgen

    click fraud protection

    Selv om våren offisielt er her, avhengig av hvilken del av landet du bor i, kan det hende du fortsatt opplever noen vintervær og trenger å vintergjør bilen din. Hvis du er som meg og bor i Midtvesten, vet du hvor uforutsigbart tidlig vårvær kan være. (Jeg skrapte nettopp is fra bilen min i midten av mars!) Hvis du bor i mer snørike stater, som Colorado og Michigan, er du sannsynligvis vant til avising av frontruten langt ut i april.

    De AstroAI isskraper er et rimelig, avtakbart verktøy designet for å rydde bilen i iskalde måneder. Den er lang nok til å nå de vanskelige stedene, som midten av frontruten, og den bryter ned til passer inn i sin egen bæreveske slik at du kan kaste den i bagasjerommet eller baksetet på bilen din uten å lage en rot. An isskrape er absolutt en verktøy du bør ha i bilen.

    Hva er AstroAI-isskraperen?

    Astroai Ice ScaperMary Henn/ Familien Handyman

    De AstroAI isskraper er en to-i-ett snøbørste og isskrapeverktøy som løsnes for enkel biloppbevaring. Den har et ergonomisk skumhåndtak for å forhindre at hendene sklir mens du skraper. Kjøpere elsker den for dens praktiske portabilitet, rimelige priser og kvalitet. Både isskrapen og snøbørstesiden fungerer separat eller sammen for ekstra rekkevidde mens du rydder bilen.

    Handle nå

    AstroAI Ice Scraper Produktfunksjoner

    Dette isskrape og snøbørste kombiverktøy er laget av kraftig akrylonitril butadiene styren (ABS) og solyvinyl klorid (PVC) som er ment å vare flere vintersesonger. Snøbørstehodet er 7 tommer langt og isskrapehodet er 4,5 tommer bredt. Når isskrapen og snøbørsten er koblet sammen, er verktøyet 27 tommer langt. Den er ideell for å fjerne frontruter, dører, vinduer, panser og sidespeil. Hånden din vil heller ikke skli mens du gjør arbeidet, siden håndtaket har et bomullspolstret, ergonomisk deksel som gir en solid base for å gripe.

    Hvordan vi testet det

    IsskraperMary Henn/ Familien Handyman

    Jeg var ikke sikker på om jeg ville være i stand til å teste ut AstroAI isskraper denne sesongen – dumme meg, jeg glemte at jeg bor i Missouri. Se, vi hadde snø og is i midten av mars. Så jeg pakket ut skraperen, festet de to delene og gikk på jobb.

    Da jeg testet det hendige verktøyet, var bilen min dekket av et tynt lag is med et lag snø på toppen. Jeg brukte snøbørsteenden først for å rydde snøen, noe som tok praktisk talt ingen tid. Så snudde jeg verktøyet for å skrape isen. Jeg ble overrasket over hvor mye bedre akkurat denne skrapen fjernet is enn den forrige (mindre) håndholdte isskrapen jeg hadde i bagasjerommet. Dessuten trengte jeg ikke å legge meg over frontruten for å nå all isen – AstroAI-verktøyet var lenge nok til å gjøre jobben.

    Fordeler

    • Rimelig
    • Lett
    • Varig
    • Går i stykker for praktisk biloppbevaring
    • Laget for å tåle -40 grader Fahrenheit
    • Kommer i flere farger

    Ulemper

    • Kan ikke nå hele veien over frontrutene på ekstra store kjøretøy

    FAQ

    Hva kan jeg bruke i stedet for en isskrape?

    I tillegg til å rydde is og snø fra bilen med et håndholdt verktøy, kan du bruke andre metoder. Å la kjøretøyet varmes opp vil selvfølgelig bidra til å tine frontruten og vinduene. Butikkkjøpte eller gjør-det-selv-issmeltende løsninger, som rødsprit og vann, kan være nyttige for ha i bilen om vinterenogså. Husk at rødsprit fryser når temperaturen faller under 5 grader Fahrenheit.

    Riper isskrapere bilen din?

    Isskrapere kan skrape lakken av biler. Mens AstroAI isskraper er laget for å forhindre skade på kjøretøyet ditt, bør du unngå å bruke isskraper av hard plast på karosseriet til bilen din og kun bruke dem på front- og bakrutene og vinduene.

    Hva andre anmeldere hadde å si

    De AstroAI isskraper har over 18 000 femstjerners rangeringer på Amazon, og anmeldere kaller det den beste isskrapen de noen gang har brukt.

    «Eureka! Jeg fant det! Det perfekte snøfjerningsverktøyet for min elskede Elantra," skriver bekreftet kjøper, June Brison. "Perfekt størrelse som fungerer effektivt, brytes ned i to deler for oppbevaring og har en cinch bag som passer inn i dørpaneler for å holde den hendig og intakt til neste gang. Ikke mer jakt der jeg lagret den forrige sesong etter det siste snøfallet. Fjerning av snø OG is? Både på et blunk!"

    Femstjerners anmelder, Wilma Lopez-runden, kaller verktøyet brukervennlig. Hun skriver. "Jeg er 67 år gammel, og jeg har en sammenleggbar tøykasse for bil med noen få forsyninger (mikrofiberklut, våtservietter, sprayrens, hansker), og dette todelt snøbørste-skraper-kombinasjon er akkurat passe for meg, fordi den er enkel og brukervennlig å montere/demontere, lett å bruke og effektive. Da får den også plass i bagasjerommet. Og det er en ganske rød farge. Jeg skal kjøpe en til til mannen min.»

    Sean Mulvaney, en bekreftet kjøper, brukte til og med AstroAI-isskrapen mens han reiste. «Dette fungerte bra for turen min til Island, der det var is og snø på bilen min hver morgen mens jeg var der. Mye bedre enn den som fulgte med leiebilen, sier han.

    Endelig dom

    Vi anbefaler AstroAI isskraper. For prisen er to-i-ett-kombiverktøyet for snøbørste og isskraper vanskelig å slå. Vår favorittfunksjon? Det faktum at den går i stykker og passer inn i sin egen snørepose for enkel, rotfri oppbevaring i bilen.

    Hvor kan du kjøpe AstroAI Ice Scaper

    Isskrapervia kjøpmann

    AstroAI Ice Scraper selges for $15 til $20 på Amazon, avhengig av hvilken farge du velger. Skaff deg en nå hvis du forventer langvarige vintervær, eller kom i forkant av neste vinter for å kaste i bagasjerommet. Hvis du er som meg, tenker du sannsynligvis ikke på å skaffe deg en isskrape før det er for sent. Ikke vær som meg.

    Handle nå

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Populære videoer

    Mary Henn
    Mary Henn

    Mary Henn, MFA er Associate Shopping Editor hos Family Handyman. Hun er også en nasjonal prisvinnende forfatter og journalist. Hennes ekspertise ligger innen interiør, boliginnredning, hagearbeid og utendørstrender. Når hun ikke jobber med det siste innholdet på FHM, kan du finne henne som leser poesi eller går på tur med hunden hennes, Henry.

instagram viewer anon