Do It Yourself
  • De beste elektriske gressklipperne

    click fraud protection

    1/9

    8 beste elektriske gressklippere Ft Via Homedepot.comVia selger

    Kjøpe en elektrisk gressklipper

    Hvis du er som mange huseiere, elsker du ideen om å holde plenen din attraktiv, men du er ikke så gal på å håndtere en stinkende, rotete gassdrevet gressklipper.

    Heldigvis har elektriske gressklippere forbedret seg dramatisk de siste årene. Vi vil gjennomgå noen av funksjonene du bør se etter når du kjøper en elektrisk gressklipper, og deretter samle noen av de beste valgene på markedet i dag.

    Her er noen viktige hensyn når du skal kjøpe riktig elektrisk gressklipper for deg:

    Strømkilde: Elektriske gressklippere faller inn i modeller med eller uten ledning. Verktøy med ledning er lettere og rimeligere, men bundet til nærmeste uttak. Trådløse verktøy er mer mobile, men begrenset av batteriets varighet. Batterier med høyere spenning kan levere mer strøm, mens en høyere amp-time (Ah)-vurdering betyr at batteriet kan fungere lenger. Men batteriet er bare ett element i det større bildet. En godt designet klipper kan klippe bedre og lengre med et 18-volts batteri enn en dårlig designet, uansett hvor kraftig batteriet er.

    Interoperabilitet (batterideling): Dette er et viktig poeng for batteridrevne klippere. Hvis du allerede eier batteridrevne verktøy i en produsents system, kan du spare penger ved å kjøpe en klipper som et "bart" verktøy i det systemet, uten ekstra ladere og batterier.

    Børstede eller børsteløse motorer: Uten å gå på sidespor til en fullstendig diskusjon om emnet, er børstede elektriske motorer rimeligere, mens børsteløse motorer varer lenger og genererer mindre varme.

    Dekkstørrelse: Bredden på klippeaggregatet, som inneholder knivene, bestemmer klipperens klippeskår. Jo større dekkstørrelse, jo raskere klippes plenen. Men en altfor bred klipper vil ikke lett manøvrere rundt kanter, busker og trær.

    Tilbehør: De fleste klippere har alternativer for bagging av tilbehør, mulching og mer.

    Funksjoner: Noen klippere har selvgående drivverk, LED-lys og/eller vibrasjonsreduksjon. Hvor viktige disse funksjonene er, avhenger av dine preferanser og topografien til hagen din.

    Oppbevaring: Slåmaskiner som legges ned flatt tar opp langt mindre plass når de lagres eller transporteres. Lettere modeller kan til og med henge på et skur eller garasjevegg.

    2/9

    14 tommers 12 Amp Home Elektrisk Push-gressklipper med ledning Ecomm Via WalmartVia selger

    Beste elektriske gressklipper med ledning for små gårdsplasser

    Trenger en pålitelig ledning gressklipper med en vennlig pris? Sjekk ut Sun Joe MJ401E elektrisk gressklipper. En 14-tommers. klippeaggregat lar deg navigere i de trange svingene som følger med mindre meter, og grensene til en snor er ikke et problem i mindre områder.

    Denne klipperen, dekket av en to-års garanti, leveres med en 10,6 gallon oppsamlingspose for klipping.

    Handle nå

    3/9

    Greenworks 16 tommers 40v trådløs gressklipper Ecomm Via WalmartVia selger

    Beste trådløse elektriske gressklipper for små gårdsplasser

    Trådløse elektriske klippere har en tendens til å være dyrere enn sine motstykker med ledning, men mange huseiere synes det er verdt prisen å unnslippe begrensningene til strømledningen. De Greenworks G-MAX elektrisk gressklipper er et flott trådløst valg for en liten hage.

    Den er 16 tommer. klippeaggregatet gjør det enkelt å manøvrere, og 40-volts, 4-Ah-batteriet leverer rikelig med kraft for å gjøre kort arbeid på mindre meter. Den er kompatibel med andre verktøy i Greenworks 40-volts utvalg. Denne klipperen har alternativer for mulching og sendes med en bag og en lader. Alt dekkes av tre års garanti.

    Handle nå

    4/9

    Toro Recycler 22 Tommer Smartstove Ecomm HomedepotVia selger

    Beste elektriske gressklipper for store hager

    På den annen side, hvis du har en større hage, vil du ha en klipper med et bredere klippeaggregat, lengre batterilevetid og en selvgående motor. De Toro 60-volts Max Recycler 21466 elektrisk gressklipper oppfyller alle disse kravene.

    Toro kaller selvpropellen Personal Pace fordi den reagerer på hvor fort du går, øker eller reduserer automatisk klippehastigheten for å matche. Ikke mer jogging bak klipperen og prøver å følge med! Denne 22-in. klipperen er kompatibel med Toro 60 Flex-Force trådløs verktøylinje. Den sendes med oppsamlingspose og to års garanti (tre år for motoren).

    Handle nå

    5/9

    20 Volt Max børsteløs Lithium Ion Push elektrisk gressklipper Ecomm Via LowesVia selger

    Beste elektriske gressklipper for enkel oppbevaring

    Hvis lagringsplassen din er begrenset, ta en titt på Craftsman Double 20-volt Max trådløs elektrisk gressklipper. Når den ikke er i bruk, foldes denne klipperen sammen og henger på veggen, og frigjør verdifull gulvplass. Det er andre vertikale lagringsklippere på markedet, men denne 35-lb. Craftsman er nesten en tredjedel lettere enn noen av konkurrentene.

    Vi liker også det doble 20-volts batterioppsettet som gjør det enkelt å bruke med andre 20-volts Craftsman-verktøy. Hvis vi måtte nit-plukke, skulle vi ønske at denne klipperen hadde et lavprofildeksel over disse batteriene for å beholde gressklipp ut av forbindelsene. Men fordelene med en lett, lettoppbevart batteridreven motor gjør denne klipperen til et godt valg.

    Den kommer med en 20-tommers. kortstokk, oppsamlingspose for utklipp og tre års garanti.

    Handle nå

    6/9

    Greenworks 14 tommers 9 Amp gressklipper med ledning Ecomm Via LowesVia selger

    Beste elektriske gressklipperverdi

    For en elektrisk gressklipper med lavest mulig pris, sjekk ut Greenworks MO09B01 Elektrisk gressklipper. Med gratis frakt til de fleste destinasjoner, er det omtrent den rimeligste elektriske klipperen du finner.

    Denne 14-in. klipperen med ledning er lett (24 pund) og kan dekke eller samle opp avklipp i den medfølgende 10-liters oppsamlingsposen. En ulempe: Ingen sideutslipp, noe som betyr at hvis du venter for lenge mellom klippene, kan du slite med tresko. Men til den inngangsprisen med fire års Greenworks-garanti er det fortsatt en god del.

    Handle nå

    7/9

    Ego Power 56 Vot Lithium gressklipper Ecomm Via LowesVia selger

    Beste allround elektrisk gressklipper

    Hvis du ikke har noe imot å sette ned litt mer penger på forhånd, kan Ego 56V LM2100 elektrisk gressklipper gir all-round verdi. 56-volts, 5-Ah-batteriet gir opptil 45 minutter kontinuerlig driftstid. Den leveres med LED-frontlykter og en klippepose med to skjepper. Den er dekket av en fem års garanti.

    Handle nå

    8/9

    Ryobi 40v Hp børsteløs trådløs walk-gressklipper Ryobi Ecomm Via HomedepotVia selger

    Beste trådløse elektriske gressklipper-kombinasjonssett

    Selv om det er mange kombinasjonssett på markedet, liker vi interoperabiliteten til Ryobi 40-volts HP-linjen. Ryobi er imponerende RY401140US-CMB1 kombisett for elektrisk gressklipper inkluderer nesten alt du trenger for å beholde din uterom ser perfekt ut hele året.

    Settet inkluderer en 40-volts trådløs klipper med en 21-tommers. klippeaggregat og selvgående bakhjulsdrift med opptil 70 minutters kjøretid. Bruk sideutløpet til å dekke eller koble til den medfølgende utklippsposen.

    I tillegg fungerer de to hurtigladerne og fire batteriene i settet med det inkluderte strengtrimmer, motorsag, hekkklipper og løvblåser. Det er fem verktøy, fire batterier og to ladere! (Expand-It-funksjonen på trimmeren lar den godta flere hoder, alle selges separat.)

    Alle fem verktøyene dekkes av en fem års Ryobi-garanti.

    Handle nå

    9/9

    Ryobi 48 Volt børsteløs rideklipper Bagging Kit Ecomm Via HomedepotVia selger

    Beste elektriske gressklipper

    Mens vi har konsentrert oss om skyveklippere, det er et marked for elektrisk rideklippere også. De Ryobi RY48130 elektrisk gressklipper lar deg holde hagen din flott.

    Mindre push-klippere kan slippe unna med et 18-volts batteri, men å legge til kraften for å bære en rytter krever et hopp til 48 volt. Den imponerende 50 Ah batterilevetiden betyr at den bør klippe de fleste plener på en dekar eller mindre på en enkelt lading. Denne klipperen har en trio med børsteløse motorer. Den leveres med et klippeaggregat med to blader, en bagger og den viktige koppholderen.

    Ryobi tilbyr flere andre trådløse kjøreklippere for større gårdsplasser.

    Handle nå

    Dan Stout
    Dan Stout

    Den Ohio-baserte frilansskribenten og forfatteren Dan Stout er en tidligere boligoppusser, veileder for kommersielle nettsteder og vedlikeholdssjef. Han har jobbet med nesten alle aspekter av bygging og gjør-det-selv, inkludert prosjektplanlegging og tillatelse, rørleggerarbeid, grunnleggende elektrisk, gips, snekring, flislegging, maling og mer. Han publiserer også noir fantasy-thrillere, inkludert The Carter Series, fra Penguin imprint DAW Books.

instagram viewer anon