Do It Yourself
  • Hvordan smøre en motorsag med olje

    click fraud protection

    Hvert redaksjonelt produkt er uavhengig valgt, selv om vi kan bli kompensert eller motta en tilknyttet kommisjon hvis du kjøper noe gjennom våre lenker. Vurderinger og priser er nøyaktige, og varene er på lager fra publiseringstidspunktet.

    Introduksjon

    Motorsager er gode verktøy for mange forskjellige kapprosjekter. Felling av trær, trimming av grener og skjæring av stolper og skinner for gjerder er bare noen få ting jeg regelmessig bruker motorsagen til. En del av ansvarlig motorsagseierskap innebærer å ta vare på og vedlikeholde sagen din, og mye av dette kommer ned på olje.

    For å kjøre skikkelig trenger alle motorsager to typer olje for forskjellige jobber. Den første er motorolje. Alle motorsager har totaktsmotorer, så de trenger totaktsmotorolje blandet med drivstoffet for å avkjøle og smøre de bevegelige delene inne i motoren.

    Den andre oljetypen, kalt stang- og kjedeolje, er for smøring av kjeden mens den skjærer. Å velge riktig olje for disse to jobbene og legge dem til verktøyet riktig er avgjørende for ytelsen og levetiden til motorsagen din.

instagram viewer anon