Do It Yourself
  • GIE+EXPO skifter navn etter fjorten år

    click fraud protection

    Store endringer kommer til en av landets mest populære messer.

    Outdoor Power Equipment Institute (OPEI) annonserte nylig den populære GIE+EXPO-messen har blitt rebranded. Fra og med 2022 vil arrangementet bli kjent som "Equip Exposition."

    "Equip Exposition er der landskapet endres, og er stedet for landskapsentreprenører, forhandlere av utendørs kraftutstyr, distributører og produsenter for å koble seg til, lære og vokse." sa OPEI-president Kris Kiser. "Messen er fortsatt det beste stedet å komme i kontakt med kolleger, nettverk og få et konkurransefortrinn."

    Mange aspekter av showet vil bli verktøyet og utvidet, med mer oppmerksomhet til de pedagogiske aspektene. En ting som imidlertid ikke vil endre seg, er vertsbyen. Ommerkingen ble annonsert i forbindelse med åpningen av nye OPEI-kontorer i Louisville, Kentucky, hvor det årlige showet har blitt holdt siden 2007.

    "Åpningen av vårt nye kontor viser investeringen vår bransje har i arrangementet og i dets mangeårige beliggenhet i Louisville," sa Kiser. "Da OPEI tok ledelsen av showet helt inn under foreningens paraply, var det på tide å se for seg arrangementet på nytt samtidig som man hedre dens lange historie."

    Equip Exposition var den sjette største messen i USA i 2019 med mer enn 26 000 deltakere. Den neste vil være 19.–21. oktober 2022. Det er planlagt å inneholde en hovedtale fra den tidligere proffgolferen David Feherty og en konsertopptreden fra countrymusikkstjernen Trace Adkins. Du kan be om registreringsinfo her.

    Populære videoer

instagram viewer anon