Do It Yourself
  • 6 oppgraderinger av utvendige vinduslister

    click fraud protection

    1/6

    blågrønne utvendige vinduslister på husetJohn Keeble/Getty Images

    Legg til en fargeklatt

    Maleri er et raskt og enkelt prosjekt hvis du er ny til DIY. Mal trimmen en lys farge eller noe sånt som mørk svart for å kontrastere med hjemmets yttervegger. En annen morsom idé: Bruk flere farger. Mal delene av trimmen som går over vinduene en farge, og trimmen langs omkretsen av vinduet en annen.

    2/6

    to vinduer med blomsterkasser på utsiden av husetPatrycia Schweiß/Getty Images

    Legg til vindusbokser

    En annen måte å legge til farge til hjemmet ditt: Bygg vindusbokser og fyll dem med blomster. Vindusbokser gir dimensjon til hjemmet ditt og kan virkelig gi fin fortauskant appell. De er også relativt enkle å sette sammen uten for mange verktøy. Avslutt dem med beis eller et strøk maling.

    Det sparer tid, du kan også kjøpe plantekasser på nett. Dette alternativet på Amazon leveres med et enkelt installasjonssett. Bestill den i sort, espresso eller hvit.

    3/6

    Hjem i tradisjonell stil med vindusskodderDavid Papazian/Getty Images

    Legg til skodder

    Vindusjalusier, i likhet med vindusbokser, er raske gjør-det-selv-prosjekter som gir dempet appell. Det er mange stiler og design å velge mellom. Velg en dristig malingsfarge eller en trendy trebeis for å fullføre dem. Skodder beskytter også vinduer mot hardt vær - avgjørende i visse deler av landet.

instagram viewer anon