Do It Yourself
  • 9-roms kontorideer

    click fraud protection

    1/9

    Hjemmelaget av carmona Instagram DeskMed tillatelse @homemadebycarmona/Instagram

    Nattbord skrivebord

    Få skrivebordet til å trekke dobbel plikt som en nattbord. I dette soverommet fra @homemadebycarmona, nattbordspulten rommer en lampe, som et vanlig nattbord. Bruk et skrivebord med mye lukket oppbevaring slik at du kan gjemme bort alle arbeidsrelaterte gjenstander når det er på tide å slappe av.

    2/9

    Stayhomestyle Instagram DeskMed tillatelse @stayhomestyle_/Instagram

    Skap kontor

    Hvis du virkelig mangler soveromsplass, gjøre et skap til et kontor — en klippe!

    De tofoldede skapdørene i dette gjesterommet ved @stayhomestyle åpen for et moderne kontorlokale. Den humørfylte malejobben og flytende hylle sørg for at plassen ser flott ut selv om dørene er åpne, men hele området kan gjemmes bort ved behov.

    3/9

    Allywhalendesign Instagram DeskMed tillatelse @allywhalendesign/Instagram

    Vindusvisning

    Det ville ikke engang føles som jobb å sitte ved skrivebordet på dette lyse og solrike soveromskontoret ved @allywhalendesign! For et lignende utseende trenger du et soveromsvindu og et elegant, hvitt skrivebord. Den luftige stilen på møblene sikrer at arbeidsområdet føles som en forlengelse av

    soveromsinnredning, i stedet for et rotete innbrudd.

    4/9

    Chis Chat Home Instagram DeskMed tillatelse @chis_chat_home/Instagram

    Innebygd skrivebord

    Veggen på dette soverommet ved @chis_chat_home har en rad med garderober og en innebygd skrivebord. Smart oppbevaringsplanlegging som dette gjør et flerfunksjons soverom vellykket. Det er plass til alt, inkludert klær og kontorartikler, så arbeidsområdet føles ikke som en ettertanke.

    5/9

    Lavendel Julip InstagramMed tillatelse @lavender_julep/Instagram

    Flytende skrivebord

    EN flytende skrivebord, som denne fra @lavendel_julep, er en fin måte å få plass til et skrivebord på et soverom uten å spise opp dyrebar gulvplass. Et stykke tre, et par veggbraketter og litt Boho-dekor er alt du trenger for å skape en lignende stemning.

    Her er en rask veiledning om hvordan installer ditt eget flytende skrivebord. (Denne er for barn; bare heve høyden for å gjøre det behagelig for voksne.)

    6/9

    Audreyscheckdesign Instagram DeskMed tillatelse @audreyscheckdesign/Instagram

    Walk-in-closet kontor

    Vi viste deg hvordan du forvandler et vanlig skap til et hjemmekontor. Hvis du er så heldig å ha en gå inn skap, kan den samme ideen fungere.

    En romslig soveroms skap er et ofte oversett sted for et skrivebord. Som sett her i dette hvite og lyse skapet ved siden av @audreyscheckdesign, klær og smykker henger rett ved siden av "kontoret". Nå kan du planlegge morgendagens antrekk mens du svarer på e-poster!

    7/9

    Gemellisx Instagam skrivebordMed tillatelse @gemellisx/Instagram

    Koselig hjørnekontor

    Å skille arbeid fra avslapning er den største utfordringen på et soveromskontor. Løsningen? Stikk et skrivebord inn i det ene hjørnet og utpek det området som arbeidsområdet. En liten gallerivegg over skrivebordet og et par planter kan hjelpe at hjørnet føles separat. Her er ideen i aksjon i dette koselige hjørnet ved @gemellisx.

    8/9

    Skrivebord for Instagram i bomull og sinkMed tillatelse @cotton_and_zinc/Instagram

    Gardininngang

    Her er en annen idé om et soveromsskap, av @cotton_and_zinc, men denne gangen flyter området fint sammen med resten av rommet takket være et par godt plasserte gardiner.

    Lange gardiner i stedet for dører myker arbeidsområdet og gjør at det føles mer passende for et soverom. I tillegg er den blek salviegrønn en morsom overraskelse som legger til den generelle elegante innredningen i rommet.

    9/9

    Etsy stående skrivebordvia Etsy.com

    Stående skrivebord

    An justerbart stående skrivebord som denne fungerer på et soveromskontor på grunn av sin smale størrelse og allsidighet. Den passer godt selv inn små soverom. Og siden den er lett, kan den flyttes ved behov.

    Sporene gjør det enkelt å justere hyllen og skrivebordet. Det hele kan demonteres og lagres hvis du ønsker å ta tilbake soverommet ditt i løpet av helgen.

    Handle nå

    Erica Young
    Erica Young

    Erica Young er en frilansskribent og innholdsskaper, og spesialiserer seg på hjemme- og livsstilsartikler. Hun elsker å skrive om hjemmeinnredning, organisering, relasjoner og popkultur. Hun har en bachelorgrad i journalistikk og massekommunikasjon.

instagram viewer anon