Do It Yourself
  • 14 Dreamy DIY Headboard Ideas - The Family Handyman

    click fraud protection

    Soverommet ditt skal være et sted for helligdom, hvor du kan slappe av på slutten av en lang dag og være stolt av omgivelsene. Hvilken bedre måte å oppnå dette på enn med et hodegjerde av din egen skapelse? Sjekk ut disse drømmende DIY -sengegavlene som får deg til å elske hvor du sover.

    Alt du trenger for å gjenskape dette luksuriøse utseendet er et nydelig fløyelsstoff, møbeltråd, nåler, bomullsslag og knapper. Ettersom rammen er helt skjult, kan du bruke en kryssfinerbunn og forbore hvor du vil at knappestykkene skal være for enkel gjennomføring.

    For sovesalstil med god lagringsplass kan ingenting være enklere enn et sett med stablet trekasser og et kryssfinerark for et DIY hodegjerde. Ettersom de fleste sovesaler ikke lar deg feste gjenstander på veggen, kan dette DIY -oppbevaringsgavlen enkelt festes til en seng i metall for støtte.

    Lag utseendet til byens skyline med flyttbare dekaler som gir et imponerende hodegjerde på et blunk. Flyttbare dekaler finnes i de fleste maskinvare- og hjemmebutikker i en rekke design. Den eneste trøbbel du har er å bestemme deg for et design!

instagram viewer anon