Do It Yourself
  • 10 beste medisinskap i 2022

    click fraud protection

    1/11

    10 beste medisinskap i 2022 Ecommfamilie altmuligmann, via forhandlere (3)

    Kjøpe et medisinskap

    Et skap som vanligvis henger over baderomsvask eller forfengelighet, et medisinskap er ikke bare et sted å oppbevare piller og førstehjelpsmidler. Det kan også hjelpe holde et ryddig bad.

    Viktige funksjoner og egenskaper å vurdere når du velger et medisinskap inkluderer:

    • Stil;
    • Størrelse;
    • Lagringskapasitet;
    • Type (innfelt eller veggmontert);
    • Installasjon (profesjonell eller gjør det selv);
    • Koste.

    Ønsker å få et hopp på nyttårsforsettet ditt rydde opp på badet? Her er vår liste over favorittmedisinskap for 2022.

    2/11

    Hemnes Speilskapvia ikea.com

    Beste overflatemonterte medisinskap

    Den to-dørs Hemnes speilskap er en av IKEAs mest populære modeller, fordi den kan monteres direkte på veggen (en tomannsjobb) på kort tid og med et par grunnleggende verktøy.

    Laget av solid malt furu i grå eller hvit, tilfører Hemnes massevis av oppbevaringsplass til badet eller toalettet. Den har seks justerbare hyller av ekstra varme- og støtbestandig herdet glass, og får ekstra poeng for sikkerheten også. En film på baksiden av speilene holder bitene på plass dersom de skulle gå i stykker, noe som reduserer risikoen for skade.

    Trinn-for-trinn installasjonsinstruksjoner er inkludert.

    Handle nå

    3/11

    Pottery Barn Kensington Innfelt medisinskapvia potterybarn.com

    Beste innfelte medisinskap

    En klassisk look som passer til nesten alle baderomsinnredning, de Pottery Barn Kensington innfelt medisinskap settes inn i veggen for å skape en slank, nesten flat profil. Dørrammen i aluminium har et delikat avfaset speil, og de tre justerbare hyllene i herdet sikkerhetsglass motstår brudd.

    Hengslet fra venstre eller høyre side, er den tilgjengelig i tre størrelser: vanlig (17-tommers. x 5-tommers. x 27 tommer), ekstra stor (21 tommer. x 5-tommers. x 34-tommers) og XX-large (20-tommers. x 4-1/2-in. x 42-tommer). Velg mellom fem tidløse finisher: varm bronse, krom, polert nikkel, sateng nikkel eller matt sort (kun i store størrelser).

    Handle nå

    4/11

    Jensen Corner rammeløst speilmedisinskapvia lowes.com

    Beste plassbesparende medisinskap

    Vi elsker ting som passer godt inn i hjørner - den mest underbrukte og bortkastede plassen i hjemmet. Den amerikanske laget Jensen hjørne rammeløst speilmedisinskap er nettopp et slikt produkt.

    Konstruert av en sveiset, rustbestandig stålkropp og to faste (men avtakbare) stålhyller, kan døren settes opp til å åpne fra hver side. Den installeres på få minutter med bare et nivå, drill, blyant, målebånd og gipssag.

    Handle nå

    5/11

    Epowp Medisinskap fyllervia homedepot.com

    Bredeste (og mest belastede) medisinskap

    Strekker seg 48 tommer på tvers, den Medisinskap EPOWP tilbyr en enorm mengde reflekterende og lagrende kraft. På toppen av det sporter det:

    • En trefarget LED-stripe rundt, med dimmer;
    • En dedugger for å holde speilet klart, med automatisk avstenging;
    • Digital display klokke;
    • Romtemperaturindikator.

    Dette medisinskap har aluminiumsramme og eksplosjonssikre speil. Den er tilgjengelig i overflate- eller innfelt montering. Hvis du liker en god selfie eller bare vil se hver eneste tomme av deg selv i forfengeligheten, så er EPOWP noe for deg.

    Handle nå

    6/11

    Croydex Severn Rammeløst rustfritt stål Overflatemontert baderomsmedisinskap Ecommvia homedepot.com

    Beste runde medisinskap

    For å oppbevare medisinene dine diskret, velg Croydex Severn uten ramme i rustfritt stål utenpåliggende medisinsk skap på badet. Det store, runde speilet skjuler medisinskapet bak det, og lurer selv de mest nysgjerrige naboene! Lett nok til å henge med en 90-graders dreie hengsel, den kommer med all nødvendig maskinvare.

    Handle nå

    7/11

    Strålende Eugene overflatemontert medisinskap via wayfair.com

    Beste horisontale medisinskap

    Du kjenner det området over vasken, men under ditt eksisterende skap eller speil? Den slanke horisontale profilen til Strålende Eugene overflatemontert medisinskap kan passe perfekt der. For en speilskap med en slank silhuett (8-3/4-in. x 36-1/4-in. x 4-1/4-in.), vil du bli overrasket over alle tingene du kan lagre bak de to skyvedørene.

    En Wayfair-kunde skriver: «Elsker legeskapet mitt! Fungerer veldig bra under det store speilet mitt.»

    Handle nå

    8/11

    Bexley overflatemontert medisinskap Ecommvia wayfair.com

    Medisinskap for best verdi

    Et flott skap for de som har et stramt budsjett, den kronestøpte toppen og sidene gir Bexley overflatemontert medisinskap et hytte/våningshus/kyst utseende. Den koster mindre enn $80, men tilbyr mange av de samme funksjonene som skap dobbelt så mye som prisen.

    Laget av konstruert tre med en skarp hvit finish, holder metalllåsen døren tett. Den kommer med justerbare hyller og maskinvaren som trengs for å montere på din baderomsvegg. Noe montering kreves.

    Handle nå

    9/11

    Kohler Verdera speilrektangel medisinskap Ecommvia lowes.com

    Beste Primp-vennlig medisinskap

    Glanset og ultrareflekterende, den Kohler Verdera speil rektangel medisinskap gjør deg klar for nærbildet ditt. Den er speilvendt på forsiden og innsiden av døren.

    Det er til og med et vertikalt justerbart 3x forstørrelsesspeil, som glir opp og ned på kanten av døren, vipper fremover eller bakover. Når du er ferdig, bretter du det runde forstørrelsesspeilet inntil innsiden av døren og lukker.

    Handle nå

    10/11

    Jensen Hampton låsende innfelt speilmedisinskapvia lowes.com

    Beste låsbare medisinskap

    Trenger du å holde små klissete fingre unna medisinskapet? De Jensen Hampton låsende innfelt speilmedisinskap gir trygghet ved å sikre medisiner trygt under lås og nøkkel.

    Kabinettet er laget av rustbestandig stål for seighet og en sateng nikkel-behandlet ramme for skjønnhet. Speildøren, når den er lukket, skjuler låsen på siden av skapet. Døren kan installeres for å åpne fra venstre eller høyre. To messingnøkler følger med.

    Andre ikke-sikkerhetsrelaterte funksjoner inkluderer en kontinuerlig piano hengsel, tre justerbare glasshyller og en magnetisk myklukkende dør.

    Handle nå

    11/11

    Cabidor Deluxe Speilskapvia cabidor.com

    Beste dørmonterte medisinskap

    Montert på døren til badet ditt Cabidor Deluxe speilskap legger raskt opp til fem ganger lagringskapasiteten til tradisjonelle medisinskap på badet. Skjult bak et ferdig skap med et speil i full lengde, organiserer Cabidor alt fra medisiner til skjønnhetsprodukter til hårfønere og mer.

    Skapets karakteristiske monteringsdesign vil ikke skade dører — den installeres ved hjelp av eksisterende hengsler. En adapterdør og veggmonteringssett kan installeres på den ikke-hengslede siden av en dør eller vegg. Strålende!

    Handle nå

instagram viewer anon