Do It Yourself
  • 10 beste hevede toalettseter

    click fraud protection

    1/11

    Beste hevede toalettseterFamily Handyman, via amazon.com (3)

    Velge et hevet toalettsete

    For de med mobilitetsutfordringer og visse helsemessige forhold, komme på og av en vanlig toalettsete kan være vanskelig til umulig. Å installere et forhøyet toalettsete (AKA et forhøyet toalettsete) er en enkel og rimelig løsning.

    Et hevet toalettsete er en forlenger til et eksisterende toalett, under eller over lokket, som løfter setehøyden til et mer behagelig nivå. Og det er mye billigere enn å erstatte hele kommoden. Å gjøre denne lille og enkle endringen gjør ikke bare en bad mer tilgjengelig, men sikrere, fordi det reduserer risikoen for fall.

    Funksjoner å se etter i et hevet toalettsete:

    • ADA-kompatibel: Når 17 til 19 tommer. fra gulv til sete. Heve seter legger til tre til fem tommer til den eksisterende setehøyden.
    • Form (standard, rund eller langstrakt): Velg den som passer til toalettet du bruker.
    • Armer og håndtak (faste eller avtakbare): Faste er de mest robuste, men avtakbare lar deg tilpasse setet for å møte dine spesielle behov.
    • Ikke-låsende eller låsende (klemmer, knotter eller bolter): Klemmer og knotter er flotte hvis du flytter setet av og på ofte. Bolter festes sikkert, men det tar lengre tid å fjerne dem.
    • Sikkerhetstillegg: Vurder sklisikre føtter, strukturert overflate, sprutbeskyttelse og polstrede håndtak.

    Her er våre utvalg for de beste hevede toalettsetene.

    2/11

    Vaunn Medical forhøyet forhøyet toalettsetevia amazon.com

    Best hevet toalettsete med armer/håndtak

    Gir en fire-tommers høyde forlengelse, den Vaunn Medical forhøyet forhøyet toalettsete har avtagbare polstrede håndtak for enklere manøvrering på og av toalettet.

    Det ADA-kompatible plastsetet veier bare fem pund, så det er enkelt å transportere og lagre. Ingen verktøy nødvendig å installere, heller. Bare løft din toalettsetelokk, plasser setet i bollen og det er klart til bruk.

    Handle nå

    3/11

    Nova Medical Products hengslet toalettsetestigningvia amazon.com

    Beste hengslede forhøyede toalettsete

    Behold det originale setet og lokket, men legg til 3-3/4-tommer til det med undersetet Nova Medical Products hengslet toalettsetestigning. Setet bolter seg direkte til doskål for ekstra sikkerhet, og hengslet lar deg vippe det opp og ut av veien for rengjøring. Installasjonsmaskinvaren er inkludert, og en skrutrekker er det eneste verktøyet du trenger. Avtakbare armer selges separat.

    Handle nå

    4/11

    Toalettvia homedepot.com

    Mest diskret hevet toalettdesign

    Utviklet ved det anerkjente Toronto Rehabilitation Institute, den prisvinnende og kostnadseffektive Toalett forvandler diskret og attraktivt et vanlig toalett til et ADA-kompatibelt.

    Designet i ett stykke passer pent under toalettbunn, legger til 3-1/2-in. til total toaletthøyde. Fordi du bruker toalettets originale sete, er det ikke nødvendig med noe spesielt vedlikehold eller rengjøring. Toalevatoren kan justeres til 12 posisjoner, og holder opptil 500 lbs. og kan til og med males.

    Handle nå

    5/11

    Bemis Clean Shield Hevet toalettsetevia amazon.com

    Høyeste toalettsete med høy vektkapasitet

    Testet til 1000 lbs., den nye og forbedrede Bemis Clean Shield Hevet toalettsete sikrer et verdig selvstendig liv. Oppdaterte bariatrisk-sentrerte funksjoner inkluderer nesten to tommer ekstra setebredde for å eliminere smertefulle trykkpunkter; en utvidet dryppbarriere for økt renslighet og hygiene; og et patentert system som hindrer setet i å vri seg eller løsner.

    En Amazon-anmelder skriver: "Vi har noen større folk som bruker toalettet, selv med håndtakene på plass, er det behagelig for alle å bruke."

    Handle nå

    6/11

    Oasisspace Stand Alone Hevet toalettsetevia amazon.com

    Beste frittstående forhøyede toalettsete

    De OasisSpace Stand Alone Hevet toalettsete robust ramme gir optimal stabilitet og støtte. Trygghetsfunksjoner inkluderer et støpt plastsete med bunnløs sprutbeskyttelse (for å lede avfall inn på toalettet), polstrede grep på håndtakene, en "sklifri, ingen tipp"-design og sklisikre hetter på bena. Setet kan justeres fra 20-1/2- til 27-1/2-tommer.

    Handle nå

    7/11

    Aquasense forhøyet toalettsete med lokkvia amazon.com

    Best hevet toalettsete med lokk

    De AquaSense forhøyet toalettsete med lokk ser ut og føles som et standard toalettsete - ingen hyping her. Det konturformede setet, laget av slitesterk blåsestøpt plast, erstatter det du har. Den festes sikkert til de fleste vanlige formede toaletter med enkel installasjon uten verktøy.

    En fornøyd Amazon kunde skriver: «Dette er min tredje toalettsetestige med lokk, og dette er den beste. Det nye designet med flatt sete, bredere lokk og det glatte plastmaterialet er utmerket.

    "Utseendet er veldig pent og passer inn, får ikke andre til å tro at de må fjerne det for å bruke det vanlige toalettet. Enkel å holde ren. Takk til selskapet for å tenke i boksen med mennesker med funksjonshemming.»

    Handle nå

    8/11

    Aquasense bærbart forhøyet toalettsetevia amazon.com

    Beste bærbare forhøyede toalettsete

    Fordi den ikke krever bolter, snapper eller skruer for å feste til de fleste toaletter, er den lette AquaSense bærbart forhøyet toalettsete er lett å ta med seg på reise. Dens fire-tommers profil og formbare polyetylenkonstruksjon gir eksepsjonell komfort, ifølge Amazons anmeldere.

    En Amazon-anmelder skriver: "Dette toalettsete steiner fordi det ikke rocker. Andre seter jeg prøvde hadde strammeskruer koblet til ekspandere under for å låse den inn under setet, men er fortsatt ganske ustø med visse kroppsbevegelser fra side til side. Imidlertid beviste den enkle utformingen av dette setet overlegenhet [i] stabilitetsavdelingen."

    Handle nå

    9/11

    Carex E Z Lock Hevet toalettsete med håndtakvia amazon.com

    Beste låsende hevet toalettsete

    De Carex E-Z Lock Hevet toalettsete med håndtak gir støtte enten du sitter på den eller står foran kommoden. Den passer under setet og lokket på de fleste runde, standard og langstrakte toaletter, og en spenningskontrollert knott holder setet tett på plass.

    I tre trinn og mindre enn tre minutter er den i gang! For å fjerne den, skru bare av knotten og løft den av setet.

    Handle nå

    10/11

    Essential Medical Supply Toalettsetestigningvia amazon.com

    Beste toalettsetestige

    Plassert mellom toalettlokket og kanten, den Essential Medical Supply Toalettsetestigning forlenger setehøyden med 3-1/2-tommer. Den har også en større åpning enn mange typiske hevede toalettseter, noe som gjør det enkelt for nesten alle å bruke. Installer på et blunk med de lange skruene og maskinvaren som følger med. Tilgjengelig i standard og langstrakt versjon.

    Handle nå

    11/11

    Carex Toalettsete Riservia amazon.com

    Beste allround-toalettsete

    Hvis du leter etter et forhøyet toalettsete som er allsidig, enkelt å bruke og solid, prøv Carex Toalettsete Riser. Sammen med å legge til hele fem tommer til toppen av det eksisterende setet, er det konturert og ekstra bredt for ekstra komfort.

    Annen funksjoner for toalettsete inkluderer anti-skli gripeputer og en støpt leppe som sitter inne i bollen for å forhindre glidning. Sammen med å støtte opp til 300 lbs., fungerer den like bra på en rund bolle som den gjør en langstrakt.

    Handle nå

instagram viewer anon