Do It Yourself
  • Sådan måles dækkets slidbane (med video)

    click fraud protection

    Hvad er den optimale slidbane til et dæk?

    Den lovlige minimumsgrænse for dækmønsterdybde er 2/32 tommer, men det er bedst ikke at vente så længe med at udskifte dine dæk. Hvis et dæk er mindre end 3/32 tommer, er det tid til at få nye dæk.

    kontrol-dæk-slidbanedybde-med-en-kroneMark Herreid/Shutterstock

    Hvilke måder er der til at måle dækkets slidbane?

    Penny Test

    Penny -testen er den nemme måde at kontrollere dækmønsterdybden på, når du ikke har en dybdemåler. Hvis du placerer en krone i dit dæks slidbane med Lincolns ansigt nedad og kan se hele hans ansigt, er det tid til nye dæk. Men som du kan se i videoen, er selv 2/32 tommer dækmønster ikke en god idé.

    Kvartalstesten

    Du kan foretage den samme test med en fjerdedel for at måle dækkets slidbane. Hvis du kan se Washingtons hoved, har du omkring 4/32 dækmønster tilbage, og du bør overveje købe nye dæk snart.

    Dækmønster

    Du kan hente en dækmåttedybdemåler i enhver bildelsbutik. En dækmønsterdybde måler koster omkring $ 5. Mål mønsterdybden omkring 1 tommer. fra hver kant og dybden af ​​midterbanen. De skal alle være ens.

    Slidbaneindikator

    Slidbaneindikatorer eller slidstænger er placeret i bunden af ​​dækriller. De stiger op fra rillerne, og når de er sammen med dækket, er det tid til at udskifte dine dæk.

    Udskiftning af dæk

    De fleste bilister ignorerer deres dæk, indtil det er for sent. Så skal de bruge store penge på at udskifte dem. Du kan dog diagnosticere dækproblemer og rette dem tidligt ved at udføre tre kritiske dækvedligeholdelser gøremål: kontrollerer dæktrykket, måler mønsterdybden regelmæssigt og roterer dæk hver 6000 miles.

instagram viewer anon