Do It Yourself
  • Najlepšie čistiace prostriedky na autosedačky a čalúnenie do roku 2020

    click fraud protection

    1/8

    Čistič kobercovcez amazon.com

    Najdlhšie pôsobiaci: Čistič kobercov a tkanín na všetky autá

    Špina a škvrny v čalúnení vášho auta čistenie je náročné, často vyžaduje viac aplikácií prostriedky na čistenie škvŕn. Preto tento produkt od Armor All zmení hru. Je navrhnutý tak, aby prenikol hlboko do čalúnnických vlákien a udržal v odbúravaní špiny a špiny ešte dlho po počiatočnej aplikácii.

    Recenzenti, ako je tento na Amazone, hlásia úspech pri čistení: „Myslím, že sedenie na slnku fungovalo aj naďalej. Opäť som namočil a utrel sedadlá a objavilo sa viac nečistôt, bez toho, aby som dokonca použil viac produktu. “

    Nakupuj teraz

    2/8

    Čistič automobilovcez amazon.com

    Najlepšia vstavaná kefa: Viacúčelový čistič a odstraňovač škvŕn z korytnačieho vosku

    Tento čistič od Turtle Wax odstráňte škvrny a nečistoty zo sedadiel a čalúnenia vozidla. Dodáva sa s gumovou kefkou z mikrovlákna zabudovanou v plechovke, čím sa predchádza bežnému problému s mnohými látkové čističe autosedačiek ktoré nezahŕňajú nástroje na spracovanie produktu hlboko do čalúnenia. Na dosiahnutie najlepších výsledkov potrebujete kefu. Priložená kefa tohto čističa je užitočným bonusom.

    Nakupuj teraz

    3/8

    Rýchly čistič kobercovcez amazon.com

    Najrýchlejšie pôsobiaci: Extrémny odstraňovač škvŕn z kobercov a čalúnenia od chemických chlapcov

    Čím rýchlejšie prácu zvládnete, tým lepšie, a preto tento výrobok od spoločnosti Chemical Guys vyčnieva. “Táto vec je NEUVERITELNÁ ,!” chváli sa jeden recenzent Amazonu. "Mal som škvrny na koberci môjho auta že som sa nemohol dostať von. Nastriekal som tieto veci, rýchlo ich premiešal a nasal som ich nástavcom na čistenie kobercov a hneď to vyšlo. Je to doslova TAKÉ jednoduché. “

    Nakupuj teraz

    4/8

    Čistič kobercovcez amazon.com

    Najlepšie pravidlá vrátenia: Super Cleaner CarGuys

    Väčšina výrobcov čistiacich prostriedkov vám veľmi nepomôže, ak ich výrobok vyskúšate a nefunguje. Super čistič CarGuys je iný. Nielenže má vysoké skóre u recenzentov, ale výrobca sľubuje úplné vrátenie peňazí, ak s výsledkami nebudete stopercentne spokojní, bez ohľadu na to, ako dlho ste ho kúpili. Takže môžeš vyčistiť auto bez obáv o svoju peňaženku.

    Nakupuj teraz

    5/8

    Čistič automobilovcez amazon.com

    Najlepšie na kožu: Čistič kože od koženého medu

    Vozidlá s koženým interiérom predstavujú inú výzvu. Keď treba čisté kožené autosedačky, toto výrobok od Leather Honey môžem pomôcť.

    Recenzenti Amazonu, ktorí boli navrhnutí na ľahké čistenie sedadiel z kože alebo umelej kože, na to prisahajú prípravok na čistenie kože: "Sedelo to cez noc, a keď som potom ráno začal čistiť sedadlá, zotieraním prebytočných sedadiel, lesk a vláčny pocit z kože bol späť," napísal jeden z nich. "Škvrny sú preč a interiér vyzerá úplne nový."

    Nakupuj teraz

    6/8

    Čistič automobilovcez amazon.com

    Najlepší penový čistič: Tuff Stuff Viacúčelový penový čistič

    Mnoho tekutých čistiacich prostriedkov na čalúnenie sa vpije do materiálu, na ktorý sú nanesené, a potom dostatočne odbúravajú nečistoty. To je jeden dôvod tento penivý výrobok od spoločnosti Tuff Stuff je dobrou voľbou na čistenie sedadiel automobilov. Tlaková pena, navrhnutá tak, aby sa pri kontakte rozpínala, sa dostala hlboko do vlákien čalúnenia vozidla a zaisťuje rýchle a dôkladné čistenie a odstraňovanie škvŕn. Utierky na čistenie automobilov môže byť ďalšou dobrou možnosťou.

    Nakupuj teraz

    7/8

    Čistič automobilovcez amazon.com

    Najlepšie šetrné k životnému prostrediu: Čistič kobercov a čalúnenia pre matky

    Ak vám robí starosti používanie drsných čistiacich prostriedkov poškodzujúcich životné prostredie vo vašom vozidle, tento produkt od Mothers stojí za zváženie. Bezpečné pre vás i pre krajinu, kupujúcim sa používanie zdá oveľa jednoduchšie a príjemnejšie ako u iných značiek. "Výpary z penových čističov bolia moje pľúca," uvádza jeden recenzent spoločnosti Amazon. "S týmto výrobkom, po dôkladnom vysávaní môjho látkového sedadla, stačí len jemná hmla a čisté." uterák z mikrovlákna vyčistil som ho ako nový. ”

    Nakupuj teraz

    8/8

    Čistič automobilovcez amazon.com

    Najlepšia ponuka: 3D šampón na čalúnenie a koberec

    Mnoho čističov sedadiel a čalúnení automobilov je drahých, ale to nie je pravda tento výrobok z 3D. Ekonomika tohto čalúnenia a cena 13 dolárov za 16 uncí alebo 28 dolárov za galón šampón na koberce je ťažké poraziť. Je tiež účinný pri čistení a dezodorizácia vášho vozidla pohodlným a ekologickým spôsobom. Jediný háčik: Musíte poskytnúť a sprejová Flaška.

    Nakupuj teraz

instagram viewer anon