Do It Yourself
  • 8 najlepších utierok z mikrovlákna na rok 2021

    click fraud protection

    1/9

    Utierky z mikrovlákna na pozadí colorblockfamilyhandyman.com, cez amazon.com (3)

    Ako si vybrať správnu utierku z mikrovlákna

    Syntetický utierky z mikrovlákna sú udržateľnou a účinnejšou alternatívou k bavlneným handrám, obrusom, obrúskom a papierové uteráky, Vyrobené zo super tenkých polyesterových nití, zachytia úžasné množstvo nečistôt a vody.

    Utierky z mikrovlákna absorbujú tekutiny, rýchlo schnú a čistia sa bez chĺpkov, škrabancov a šmúh. Kvalitná handrička, opakovane použiteľná a prateľná v práčke, môže vydržať v priemere dva roky.

    Pri hľadaní správnej handry z mikrovlákna pre túto prácu zvážte:

    • Kvalita: Na dosiahnutie optimálneho čistenia a dezinfekcie vyberte handry s čo najmenším počtom vlákien; hľadajte 80 percent polyesteru a 20 percent polyamidu. Zaplatíte viac, ale bude to stáť za to.
    • Väzba: Hladký na leštenie povrchov, textúrovaný na náročné čistenie.
    • Veľkosť: Na to dobre poslúžia väčšie handry drhnutie kúpeľní a umývanie podláh. Menšie štvorčeky sú vhodné na vymazanie obrazoviek počítačov, telefónov a okuliarov.
    • Hrúbka:
      Čím je tkanina hrubšia, tým viac tekutiny dokáže pojať. Utierky podobné špongii sú obzvlášť užitočné v kuchyni a kúpeli.

    Tu je náš zoznam najlepších interpretov.

    2/9

    Pán Siga utierka z mikrovláknacez amazon.com

    Najlepšie viacúčelové čistiace utierky z mikrovlákna

    Veľkoryso dimenzovaný na niečo viac ako jeden stôp štvorcový, Čistiaca utierka z mikrovlákna Mr. Siga vyniká pri bežných domácich prácach ako čistenie riadu, odmasťovanie hrncov a panvíc, drhnutie dosky a dokonca aj umývanie podláh.

    Vďaka svojej univerzálnosti sa táto handrička čoskoro môže stať vašim novým najlepším priateľom pri upratovaní. Ako jeden Recenzent Amazonu píše: „Upratujem domácnosti a používam ich na všetko.“

    Nakupuj teraz

    3/9

    Základy Amazonu na čistenie mikrovlákien pre elektronikucez amazon.com

    Najlepšie čistiace utierky z mikrovlákna pre elektroniku

    The Čistiaca handrička z mikrovlákna Amazon Basics na elektroniku hodnotí 4,5 hviezdy na Amazone a robí zázraky na odstránenie nečistôt a prachu z monitorov, tabletov, mobilných telefónov, objektívy fotoaparátov a iné chúlostivé povrchy.

    Ultra mäkká tkanina s kľukatými okrajmi odoláva rozstrapkaniu, ktoré môže potenciálne poškriabať povrchy. Dodáva sa v balení po šiestich, piatich čiernych a jednom sivom. Zastrčte si jednu do počítačovej tašky, priehradky na rukavice alebo puzdra na okuliare, kedykoľvek budete potrebovať zotrieť šmuhy zakrývajúce obrazovku.

    Nakupuj teraz

    4/9

    E Balíček na čistenie okenných tkaníncez amazon.com

    Najlepšie utierky na sklo z mikrovlákna

    Stačí namočiť, vyžmýkať a utrieť. The Balíček na čistenie okien E-Cloth čistí a leskne okná, zrkadlá, čelné sklá, sklenené dosky sporákov a ďalšie, všetko bez sprejov a iných čistiacich prostriedkov. Všetko, čo potrebujete, je voda!

    Balenie obsahuje dve handričky-jednu vo waflovej väzbe na rozbitie a zachytenie špiny a prachu a leštičku, ktorá vymaže pruhy a získa krištáľovo čistý povrch. Buďte ešte ekologickejším vysávačom tým, že sa rozhodnete svoje e-utierky posielať v novom „ekologickom“ balení s certifikáciou Amazon.

    Nakupuj teraz

    5/9

    Hubková utierka z mikrovlákna Libmancez homedepot.com

    Najlepšia špongia z mikrovlákna

    Vyrobené dôveryhodnou, rodinnou spoločnosťou, ktorá existuje už od roku 1898, špongiová utierka z mikrovlákna Libman (trojbalenie) je váš najlepší spojenec v kuchyni. Prešívaný materiál, vložený medzi dve fólie z mikrovlákna, vytvára hybridnú špongiu/pračku, ktorá uvoľňuje chrumkavé potraviny a zdvíha rozliatie, čím vám poskytne hlboké čistenie, ktoré potrebujete. To robí mydlová pena v kúpeľni zmiz aj ty.

    Nakupuj teraz

    6/9

    Čistiaca utierka z mikrovlákna od spoločnosti E Cloth Homecez amazon.com

    Najlepší sortiment utierok z mikrovlákna

    Využite svoj čas na domáce práce a ušetrite aj peniaze. Toto Súprava na čistenie mikrovlákien od E-Cloth Home obsahuje osem handričiek, ideálnych pre celý rad povrchov, od kuchynských liniek cez rúry až po dlaždice.

    Na použitie navlhčite vodou, vyžmýkajte a utrite. Žiadne chemické čistiace prostriedky nevyhnutné. Výrobca tvrdí, že tieto handry odstránia až 99 percent baktérií a zachytia prachové častice lepšie ako obyčajné handry a prachovky.

    Nakupuj teraz

    7/9

    Sušiaci uterák z vodného magnetu z mikrovlákna Meguiar X2000cez amazon.com

    Najlepšia utierka z mikrovlákna pre automobily

    Považovaný medzi najlepšími starostlivosť o auto nadšenci, Sušiaci uterák z vodného magnetu z mikrovlákna Meguiar X2000 funguje na všetkom, od nových automobilov cez šľahače až po vintage klasiku. Zadrží viac vody ako štandardná handrička, aby sa menej vyžmýkala, a pri zotieraní vosku a leštidla zanecháva perfektný lesk bez škrabancov. Ak milujete svoje auto, karavan, čln alebo motocykel, môžete tejto čistiacej handričke dôverovať.

    Jeden spokojný Recenzent Amazonu píše: „Vynovené auto môjho manžela vykonalo náter v hodnote 10 000 dolárov. Je veľmi vyberavý na to, čo sa dotýka jeho auta. Kúpil som mu niekoľko rôznych uterákov. Uteráky, ktorými by sa nedotkol svojho auta. Tento je iný. Miluje to. ”

    Nakupuj teraz

    9/9

    Weimanská utierka z mikrovlákna pre nehrdzavejúcu oceľprostredníctvom weimen.com

    Najlepšie čistiace utierky z mikrovlákna na nehrdzavejúcu oceľ

    Nehrdzavejúca oceľ ukazuje každý špinavý odtlačok prsta! Bojujte s tým Weimanská utierka z mikrovlákna na nehrdzavejúcu oceľ.

    Jedna strana utierky čistí povrchy, zatiaľ čo druhá leští a vyhladzuje. Použite ho na dvere chladničky, predné časti rúry, varné dosky a dokonca aj na malé spotrebiče, ako sú hriankovače a mixéry. Najlepšie výsledky dosiahnete tak, že rebrovanou stranou potriete prirodzené zrno kovu a potom ho prevrátite, aby kov získal lesk.

    Nakupuj teraz

instagram viewer anon