Do It Yourself

Služba financovania subdodávateľov ponúka financovanie vo výške 30 miliónov dolárov

  • Služba financovania subdodávateľov ponúka financovanie vo výške 30 miliónov dolárov

    click fraud protection

    Billd je potenciálne revolučný systém financovania pre komerčných subdodávateľov, ktorý za posledné tri roky zaznamenal obrovský nárast. Chystá sa ešte zväčšiť.

    Billd, služba financovania materiálov pre subdodávateľov, nedávno oznámené zaistila 30 miliónov dolárov na financovanie radu B na pôžičky a rozšírenie. Billd je považovaný za jedného z popredných poskytovateľov subdodávateľ financovania, pretože pracoval s viac ako 2 000 dodávateľmi na projektoch s a kumulatívna hodnota viac ako 14 miliárd dolárov.

    "Financovanie dodávateľského reťazca v stavebníctve je strašne rozbité a trvá už desaťročia," hovorí generálny riaditeľ Billd Chris Doyle uviedol vo vyhlásení. "Toto kolo financovania je hlavným míľnikom k dosiahnutiu našej vízie riešenia neprekonateľných výziev v oblasti peňažných tokov pre dodávateľov."

    Od svojho založenia v roku 2018. Billd má zaistené Financovanie 90 miliónov dolárov. Finančné služby, ktoré Billd poskytuje umožňuje činnosť subdodávateľom ich podnikania a nákupu materiálu, keď je peňažný tok obmedzený, ako napr čas medzi platobnými cyklami.

    Po tomto kole financovania Billd hovorí, že plánuje lepšie riešiť problémy s peňažnými tokmi dodávateľov rozšírením svojej ponuky produktov a technológií. Billd taktiež zamýšľa najať viac zamestnancov.

    Financovanie umožní službe aj viac spolupracovať s inými technologickými platformami stavebného priemyslu, čo už robí. Začiatkom júla, Billd sa spojil so spoločnosťou StructShare, softvérovou spoločnosťou pre správu materiálov, aby pomohla zefektívniť nákup materiálu pre subdodávateľov.

    "S týmto posledným kolom financovania budeme pokračovať v riešení týchto dlhodobých bolestivých bodov pre subdodávateľov," povedal Doyle. "Čoskoro uvedieme na trh nové produkty, ktoré ešte viac posilnia financovanie moderného dodávateľského reťazca."

    Populárne videá

instagram viewer anon