Do It Yourself
  • Najlepšie čističky vzduchu pre rôzne miestnosti

    click fraud protection

    2/10

    čističkacez amazon.com

    Obývačka

    The Alen BreatheSmart Classic je najlepšia čistička vzduchu do vašej obývačky na mnohých úrovniach. Jeho schopnosť čistiť vzduch na 1 100 m². ft. miestnosť do dvoch hodín je ideálna pre veľké obývačky s otvoreným priestorom.

    Obsahuje tiež štyri prispôsobiteľné typy filtrov, ktoré uspokoja meniace sa potreby čistenia vzduchu v miestnosti. Je to skvelé, keď otvoríte posuvné dvere a potrebujete ďalšiu filtráciu. Dodáva sa v niekoľkých farbách, ktoré ladia s výzdobou vášho domova, a to všetko s doživotnou zárukou. Nechajte týchto 11 rastlín okolo domu, aby vám pomohli vyčistiť vzduch vo vašom dome.

    Nakupuj teraz

    4/10

    dych cez amazon.com

    Suterén

    Sprievodcovia kvalitou domáceho vzduchu odporúča The Čistička vzduchu SilverOnyx pre veľké pivnice ako najlepšia čistička vzduchu pre plesne. Už nemusíte dýchať ten zatuchnutý vzduch, keď vojdete dnu. Odstraňuje plesne, prach a ďalšie znečisťujúce látky na 500 m². ft. miestnosť a privádza čerstvý vzduch pomocou piatich úrovní filtrácie vrátane UV dezinfekčného prostriedku.

    Ďalšie, dokončite ten suterén týmito 19 tipmi.

    Nakupuj teraz

    5/10

    vetraniecez amazon.com

    Kúpeľňa

    Bez riadneho vetrania sa môže vaša kúpeľňa zmeniť na dusný, plesnivý neporiadok. Ale dobrá čistička vzduchu môže pomôcť.

    The Kompaktná čistička vzduchu Levoit je perfektne dimenzovaný do kúpeľne s uhlopriečkou 8-1/2 palcov. x 14-1/2 palcov a iba 6-1/2 libier. Aj keď je malý, odstráni prach, plesne a srsť domácich zvierat, ako aj väčšiu čističku vzduchu. Má tiež nočné svetlo, takže sa v tme môžete orientovať. Toto je najlepší spôsob, ako vetrať kúpeľne vo vašom dome.

    Nakupuj teraz

    7/10

    alergie cez amazon.com

    Detské spálne

    The Winix PlasmaWave 5500-2 vďaka patentovanej technológii PlasmaWave funguje skvele pri alergiách Čistí rovnako dobre ako ionizačná technológia, ale bez škodlivých vedľajších účinkov a ozónu.

    Aj keď niektoré iónové čističe vzduchu môžu zhoršiť alergie alebo príznaky astmy, Winix nie. Sprievodcovia kvalitou domáceho ovzdušia ho označovali za „najbezpečnejšiu technológiu svojho druhu“, a preto je pre detskú izbu naším výberom. Táto čistička vzduchu zabíja toxické kontaminanty, baktérie a vírusy, aby pomohla udržať vaše deti zdravé.

    Toto sú najlepšie čistiace prostriedky pre alergikov.

    Nakupuj teraz

    8/10

    Izbacez amazon.com

    Izby s domácimi zvieratami

    Ak žijete s domácimi zvieratami, viete všetko o domácich miláčikoch. Forbes vybral Čistič vzduchu Winix HR900 Ultimate Pet True HEPA ako najlepšia čistička vzduchu pre domácnosti s domácimi zvieratami.

    Päťstupňový systém čistenia vzduchu vrátane technológie PlasmaWave odstraňuje prach, chlpy domácich zvierat a chlpy, ktoré môžu spôsobiť alergie a problémy s dýchaním. Tento tip použite na odstránenie chlpov domácich zvierat z oblečenia a posteľnej bielizne.

    Nakupuj teraz

    9/10

    systémucez amazon.com

    Fajčiarske miestnosti

    Máte doma cigaretu alebo fajčiar? Boli predchádzajúci majitelia vašich domácich fajčiarov? Dymovú vôňu môžete navždy odstrániť správnou čističkou vzduchu.

    The Rabbit Air Minus A2 je jeden z Príručka kvality domáceho vzduchuNajvyššie hodnotená domáca čistička vzduchu za rok 2021. Bol tiež uvedený ako najlepší čistič vzduchu pre dym od Priaznivci cigár časopis.

    Jeho pokročilý filtračný systém HEPA ponúka šesť stupňov čistenia a dezodorácie odstránenie prachu, peľu, plesní, dymu, srsti, pachov, choroboplodných zárodkov a iných toxínov v miestnosti až do 700 sq. ft. Si chorý z dýchania prachu? Tu je to, čo môžete urobiť, aby ste znížili množstvo prachu vo vašej domácnosti.

    Nakupuj teraz

    D.G. Sciortino
    D.G. Sciortino

    D.G. má viac ako desaťročné skúsenosti ako temperamentný spisovateľ, novinár a špecialista na digitálne médiá. Baví ju písať obsah, ktorý ľudí inšpiruje k láske a k prežitiu najlepšieho života. Viac informácií o jej práci nájdete na stránke dinagracezoemedia.com.

instagram viewer anon