Do It Yourself
  • Príručka kupujúceho: Najlepšie svetlá vianočného stromčeka

    click fraud protection

    1/9

    osvetlenie vianočného stromčekacez Amazon

    Prextexové Vianoce Svetlá

    Tieto vianočné svetlá Prextex sú jedny z najvyššie hodnotených na Amazone a zarábajú 4,6 hviezdičky z piatich. Dodávajú sa so 100 svetlami, dvoma žiarovkami, dvoma žiarovkami navyše a dvoma náhradnými poistkami na 18-stopovom výpletu. Na reťazci je 100 LED svetiel a niektoré si môžete vyzdvihnúť za 14,99 dolára.

    Zistite výhody a nevýhody prechodu na LED svetlá. Možno vás niektorí z nich prekvapia.

    Nakupuj teraz

    2/9

    osvetlenie vianočného stromčekacez Amazon

    LED teplé biele svetlá

    Zákazníci Amazonu to dávajú Svetlá vianočného stromčeka od PMS 4,6 hviezdičky, a to z dobrého dôvodu. Za 43,99 dolára získate 1 000 LED svetiel s ôsmimi režimami a pamäťovou funkciou. S 338 stopami svetiel pokryjete veľa zeme. Po Vianociach sa uistite, že to poznáte ako najlepšie skladovať vianočné osvetlenie.

    Nakupuj teraz

    3/9

    strunové svetlácez Amazon

    LED žiarovky s časovačom napájané batériou Koopower

    Títo LED diódy Koopower LED napájané batériami odolnými voči poveternostným vplyvom môžu byť použité vo vnútri alebo vonku bez vlečných káblov alebo externého napájania. Vďaka funkcii časovača sa tieto svetlá rozsvietia vo vopred naprogramovanom 24-hodinovom slede: šesť hodín zapnuté, 18 hodín vypnuté. Sekvencia pokračuje, kým sa nevypne alebo sa batéria nevybije.

    Navyše si pozrite tieto 15 super jednoduchých spôsobov, ako ušetriť peniaze počas prázdnin.

    Nakupuj teraz

    4/9

    Šnúrkové vianočné svetláAmazon

    Recesky vianočné svetlá s časovačom

    Tieto vianočné svetlá od Recesky patrí medzi najpredávanejšie a najlepšie hodnotené LED svetlá na Amazone. Dostanete 19 stôp týchto vodotesných LED žiaroviek napájaných batériami (celkom 50 žiaroviek), ktoré by mali byť skvelé pre váš účet za energie. Majú časovač a osem svetelných režimov; dodávate tri batérie AA potrebné na ich napájanie.

    Vďaka týmto tipom sa vyhnete pútavému účtu za elektrinu.

    Nakupuj teraz

    5/9

    svetlá zemeguleprostredníctvom Home Depot

    Teplé biele LED svetlá Mini Globe s inteligentným ovládaním

    Vneste do svojho domova teplú, slávnostnú žiaru Novolink LED žiarovky. Tieto veselé svetlá, vynikajúce na dekorácie na sviatky a večierky, používajú 200 energeticky úsporných LED žiaroviek na jednu šnúru. Po prečítaní týchto tipov si vyberte najlepší vianočný stromček.

    Bezdrôtové ovládanie uľahčuje zmenu vzoru blikania, časovačov a jasu v aplikácii Novolink, ktorá je k dispozícii pre iOS alebo Android. Zaveste alebo zabaľte reťazové svetlá, pridajte až tri ďalšie sady svetiel, vyberte svoj obľúbený režim blikania a užite si svoj vlastný festival svetiel.

    Nakupuj teraz

    8/9

    strunové svetlácez Amazon

    Stringové LED svetlá Twinkle Star

    Títo LED diódy Twinkle Star sú bestsellerom číslo 1 na Amazone a predávajú sa za 17,99 dolára. Aj tieto sú vodotesné, disponujú ôsmimi režimami a dajú sa použiť v niekoľkých nastaveniach. V balení je 300 svetiel. Len sa do nich nezbláznite, ako niektorí z nich najhanebnejšie svetelné displeje všetkých čias.

    Nakupuj teraz

    9/9

    svetlá rozprávkových strúncez Amazon

    Sterno baterkové napájané svetlá rozprávok

    Tieto domáce osvetlenie Sterno sú všestranným doplnkom vašich prázdninových výstav. Majú batériový pohon, takže môžu ísť kamkoľvek a dajú sa ovládať aj na diaľku. So štyrmi paketmi získate 50 LED svetiel a kombinovanú dĺžku 65 stôp. Zákazníci im na Amazone udelili 4,3 hviezdičky. Poraďte sa s naším sprievodca majiteľom domu k vianočnému osvetleniu než začnete.

    Nakupuj teraz

instagram viewer anon