Do It Yourself

Vďaka tomuto jednoduchému produktu za 5 dolárov bude vaše auto vyzerať a voňať ako nové

  • Vďaka tomuto jednoduchému produktu za 5 dolárov bude vaše auto vyzerať a voňať ako nové

    click fraud protection

    Každý redakčný produkt je vybraný nezávisle, aj keď vám môže byť poskytnutá kompenzácia alebo provízia za pridruženú spoločnosť, ak si niečo kúpite prostredníctvom našich odkazov. Hodnotenia a ceny sú presné a položky sú v čase zverejnenia na sklade.

    Skúste tieto neuveriteľne účinné a super dostupné obrúsky.

    Vďaka globálnej pandémii bol rok 2020 rokom, v ktorom sme sa prestali flákať v oddelení čistenia. Všetko sme čistili s vyššou energiou a frekvenciou, čo je dobré. V skutočnosti ich je niekoľko veci, ktoré by ste mali čistiť každý deňvrátane volantu vášho auta.

    Kým ste pri tom, môžete tiež nechajte svoje auto vyzerať a voňať ako nové stieraním tlačidiel, radiacich pák, kľučiek dverí, páčok smerových svetiel a akýchkoľvek ďalších častých dotykových bodov. Znie to ako veľa práce, nebojte sa - nie je.

    Budete skutočne prekvapení, aké rýchle a jednoduché je to s týmto jednoduchým produktom, Utierky Meguiar’s Quik Interior Detailer, To vám pripomenie deň, kedy ste si priniesli auto domov. Najlepší zo všetkých? Stojí to asi 5 dolárov.

    Čistenie auta nemôže byť jednoduchšie

    Každá nádoba je dodávaná s 25 utierkami pripravenými na použitie. Stačí jeden vytiahnuť, utrieť povrchy v aute, ktoré chcete vyčistiť, a potom použitý obrúsok vyhodiť do koša. Vďaka svojej novej väčšej veľkosti niekoľko recenzentov Amazonu tvrdí, že jedno utretie stačí na vyčistenie celej palubnej dosky, takže môžete očakávať, že im to chvíľu vydrží.

    Nakupuj teraz

    V dňoch, keď hľadáte dôkladnejšie čistenie, presne takto by ste mali vyčistiť interiér svojho auta.

    Tieto obrúsky sú bezpečné na všetkých povrchoch vášho auta

    Utierky Meguiar môžete používať prakticky kdekoľvek v aute. Utrite prach z palubnej dosky, vyčistite kávu, ktorú ste omylom rozliali na koženom sedadle, a dokonca odstráňte odtlačky prstov na LCD a navigačných obrazovkách.

    Pretože obsahujú skôr mierne čistiace prostriedky než drsné chemikálie - prvé dve zložky sú voda a izopropanol (alebo izopropylalkohol) - sú bezpečné aj pre vnútorné plasty, vinyl, gumu a kov.

    Stojí za zmienku, že tieto obrúsky budú skvelé na čistenie prachu, špiny a špiny, ale nebudú dezinfikovať ani dezinfikovať povrchy vášho auta. Tu sú rozdiely medzi čistením, dezinfekciou a dezinfekciou, keby ste sa čudovali.

    Tiež je vždy dobré najskôr otestovať na nenápadnom mieste, pre každý prípad. Kým čakáte na výsledky na svojom testovacom mieste, pozrite sa na tieto najlepšie triky na čistenie auta.

    Pomáhajú udržiavať pôvodný vzhľad vášho auta

    Tieto obrúsky sa vyznačujú jemným čistiacim zložením, ktoré nezanechá interiér vášho auta vzhľad alebo pocit mastnoty, ani nezanechá šmuhy alebo vlákna. Obsahujú tiež látky blokujúce slnko. Ak teda parkujete auto na slnku väčšinu dní, tieto obrúsky pomôžu zabrániť vyblednutiu.

    Neberte však len slovo výrobcu. Početní recenzenti z Amazonu túžia po tom, aby tieto utierky udržiavali interiér svojich automobilov. Jeden píše: „Vyzerá to nové, nie príliš lesklé, ale z plastového povrchu to odstraňuje matnosť. Omladzuje vzhľad, aby vyzeral sviežo a obnovene. “ Ďalší poukazuje na to, že tieto utierky sú „dobré“ na čistenie usadených nečistôt na volante, lakťových opierkach a radení rýchlostí bez zanechania mastnoty zvyšky. "

    Navyše to zabráni poškodeniu slnkom a zachová celkový vzhľad vášho vozidla predĺžte životnosť svojho autaa tiež sa ukážu ako výhodné v rade, keď ste pripravení ho predať alebo vymeniť.

    Aj keď tieto obrúsky pomôžu vášmu vozidlu vyzerať skvele, zanechajú tiež sviežu vôňu. Niekoľko recenzentov z Amazonu sa k vôni vyjadrilo, pričom jeden tvrdil: „Nemám rád vonné výrobky, ale táto vôňa je pre mňa čistá a extrémne ľahká.“

    Ak často cestujete s deťmi alebo domácimi zvieratami, pravdepodobne vám nie je cudzia zábavná vôňa každú chvíľu. Ak je to tak, tieto obrúsky by boli určite múdrym nákupom. Mimochodom, toto je čo spôsobuje ten úžasný zápach nového auta Zdá sa, že všetky nové vozidlá majú.

    Zákazníci si ich kupujú znova a znova

    čisté obrúsky do autacez amazon.com

    Meguiar's existuje už od roku 1901, takže mali nejaký čas na zdokonalenie svojich produktov a rozvoj lojálnej verejnosti. Mnoho recenzentov poznamenáva, že tieto obrúsky „sú pravidelným nákupom“, na čo teda čakáte? Za túto cenu sa naozaj nemôžete pomýliť.

    Teraz, keď viete, čo robiť s interiérom auta, zistite, ktoré 100 údržbárskych a opravárenských prác, ktoré môžete vykonať sami.

    Nakupuj teraz

    Chcete viac ponúk a výberov produktov zasielať priamo do vašej doručenej pošty? Zaregistrujte sa na Veci, ktoré milujeme spravodaj!

instagram viewer anon