Do It Yourself
  • Najlepšie momentové kľúče

    click fraud protection

    1/8

    7 najlepších momentových kľúčov Ft Olsa Tools Ecomm cez Amazon.comCez obchodníka

    Kúpa momentového kľúča

    Štandardný polmesiac alebo pevný kľúč je v poriadku pre základné údržba a opravy domu úlohy. Ale keď riešiš automobilové projekty, potrebujete momentový kľúč.

    Krútiaci moment je rotačná sila aplikovaná na spojovací prvok, ako je matica, skrutka alebo skrutka. Momentový kľúč vám umožňuje prispôsobiť množstvo krútiaceho momentu, čím sa zabezpečí správne pripojenie automobilových komponentov, aby vozidlo fungovalo bezpečne a efektívne.

    Pri výbere najlepšieho momentového kľúča vezmite do úvahy tieto faktory:

    • Štýl: Sú štyri druhy. Kľúče v štýle kliknutia sú najbežnejšie, pomocou otočného voliča, ktorý zacvakne pri výbere požadovaného krútiaceho momentu. Tieto kľúče je potrebné skladovať pri najnižšom nastavení, aby sa znížili problémy s kalibráciou. Lúčové momentové kľúče sú jednoduchšie, s veľkým číselníkom a ihlou na zobrazenie nastavenia krútiaceho momentu. Rozdeľovacie kľúče použite dva nosníky, jeden ako kotvu a druhý na aplikovanie požadovaného krútiaceho momentu.
      Digitálne kľúče sú vybavené LED obrazovkou na nastavenie a zobrazenie nastavenia krútiaceho momentu, pričom sa ozve pípnutie po dosiahnutí nastavenia krútiaceho momentu. Sú tiež najdrahšie a vyžadujú batérie.
    • Typ hlavy: Hlavy momentových kľúčov môžu byť upevnené v jednej polohe alebo flexibilné. Flexibilná hlava sa môže otáčať až o 180 stupňov, čo je vhodné pre nepohodlné alebo tesné miesta. Niektoré kľúče majú obojstranné hlavy pre ľavostranné a pravotočivé spojovacie prvky.
    • Veľkosť disku: Označuje veľkosť bitov, ktoré môžete použiť s momentovým kľúčom. Vyberte si z 1/4-, 3/8-, 1/2- a 3/4-palcov, pričom 3/8- a 1/2-palcové sú najbežnejšie a najuniverzálnejšie.
    • Rozsah krútiaceho momentu: V závislosti od dĺžky a veľkosti bude mať váš momentový kľúč rozsah, ktorý môže použiť. Zvyčajne sa zobrazí ako lb.-ft. (v librách krútiaceho momentu na jednotku nohy páky) a môže sa pohybovať od 0 do 300. Upevňovacie prvky vyžadujú rôzne hodnoty krútiaceho momentu, preto pred nákupom skontrolujte požiadavky na položky, na ktorých pracujete.

    2/8

    Cdi Drive Micrometer Nastaviteľný momentový kľúč Ecomm Via AmazonCez obchodníka

    Najlepší momentový kľúč: All-Around

    Štýl kliknutia Momentový kľúč CDI 1501MRMH obsahuje laserom leptané šupiny, ktoré sa neopotrebujú. 30 až 250 lb.-ft. rozsah je dostatočne všestranný pre malé aj veľké úlohy. Dá sa použiť vpred aj vzad a celokovová konštrukcia je dostatočne odolná aj pre náročné použitie.

    Rýchloupínací mechanizmus uľahčuje vyberanie zásuvky keď skončíte. Dĺžka 25 palcov poskytuje pákový efekt potrebný pre náročné úlohy.

    Nakupuj teraz

    3/8

    Olsa Tools Momentový kľúč s deleným lúčom Ecomm cez AmazonCez obchodníka

    Najlepší momentový kľúč: Delený lúč

    Flexibilná hlava Momentový kľúč Olsa Tools s deleným lúčom je ideálny pre prístup a prácu s ťažko dostupnými spojovacími prvkami a zároveň chráni vaše kĺby a prsty pred zranením. Vyrobené z odolnej chróm-vanádiovej ocele, je ideálne pre náročné aplikácie.

    Polstrovaná červená rukoväť poskytuje pevné uchopenie pri práci. Bonus: Farba uľahčuje nájdenie v a preplnená garáž alebo pracovný priestor.

    Nakupuj teraz

    4/8

    Mikrometrový momentový kľúč Sada Ecomm Via TektonCez obchodníka

    Najlepší momentový kľúč: Combo Set

    Toto Sada Tekton obsahuje tri klikacie kľúče – 1/4-, 3/8- a 1/2-palcové – takže budete pripravení zvládnuť akúkoľvek úlohu od 10 do 250 ft.-lb. Obojstranné hlavy sa môžu otáčať v oboch smeroch a stupnice s vysokým kontrastom sú ľahko čitateľné aj pri slabom osvetlení.

    Každý kľúč je dodávaný s tvrdou stranou úložné puzdro pre ochranu a jednoduchú prepravu.

    Nakupuj teraz

    5/8

    Snapon nastaviteľný momentový kľúč Ecomm cez SnaponCez obchodníka

    Najlepší momentový kľúč: Splurge

    Napriek tomu Zacvakávací nastaviteľný račňový momentový kľúč stojí viac ako iné možnosti na tomto zozname, jeho kvalitná konštrukcia a presná kalibrácia by sa mohli oplatiť.

    Elektronický displej umožňuje jednoduché nastavenie krútiaceho momentu, informuje vás, keď sa blížite k požadovanej úrovni, a ponúka desať pohodlných predvolieb. Navyše, jeho 80-hodinová výdrž batérie by mala uspokojiť aj tých najvyťaženejších mechanikov.

    To by nebolo praktické pre príležitostných majstrov. Ale ak máte rozpočet, toto Momentový kľúč je absolútna špička v triede.

    Nakupuj teraz

    6/8

    12-palcový Drive Click Type Torque Wrench Ecomm Via HarborfreightCez obchodníka

    Najlepší momentový kľúč: Cenovo výhodný

    The Pittsburgh 1/2-in. Pohon Kliknite Typ Momentový kľúč poskytuje presnosť pri nižších nákladoch ako väčšina možností. Napriek dostupnej cene stále obsahuje funkcie, ako je obojstranná hlava, široká 20-150 ft.-lb. rozsah a jednoducho použiteľný dizajn v štýle kliknutia.

    Ak už vlastníte drahý model, tento je dobrou zálohou uchovávajte v príručnej skrinke pre prípad núdze. Pravdepodobne však nie je dostatočne odolný na každodenné alebo ťažké používanie.

    Nakupuj teraz

    7/8

    Gearwrench Flex Head Elektronický momentový kľúč Ecomm cez AmazonCez obchodníka

    Najlepší momentový kľúč: digitálny

    The Prevodový kľúč Elektronický momentový kľúč pípne, keď dosiahnete požadovanú úroveň krútiaceho momentu. Rukoväť vibruje a rozsvieti sa aj obrazovka LCD, čo zaisťuje, že nikdy nebudete upevňovať príliš krútiť. A kryt je odolný voči oleju a rozpúšťadlám, čím chráni vnútorné komponenty.

    Jednotky môžete nastaviť od ft.-lbs. na iné merné jednotky, ako sú kilogramy alebo centimetre. Oceňujeme aj žltú rukoväť, ktorá sťažuje stratu v a skrinka na náradie alebo špinavá garáž.

    Nakupuj teraz

    8/8

    Momentový kľúč Neiko Drive Beam Style Ecomm cez AmazonCez obchodníka

    Najlepší momentový kľúč: lúč

    Veľká červená ihla Momentový kľúč Neiko 03727A sa ľahko nastavuje a číta, a 1/4-in. hnacia hlava je vhodná pre ľahké aplikácie, ako je motocykel, bicykel a údržba lodí a opravovať.

    Je cenovo dostupný a môžu ho používať praváci aj ľaváci. Veľký guľový koniec ponúka bezpečné uchopenie. V kombinácii s nízkou hmotnosťou (8,8 uncí) sa pohodlne používa.

    Nakupuj teraz

instagram viewer anon