Do It Yourself
  • 5 beste dusjlys for bad

    click fraud protection

    1/5

    Chenben innfelt taklampevia amazon.com

    Chenben innfelt taklampe

    Dusj i stil med denne innfelt lys fra Chenben. LED-brikker av høy kvalitet lyser opp ethvert dusjområde, og den elegante sorte kantdesignen gir et moderne utseende. Det er også energibesparende, med en estimert levetid på opptil 30 000 timer.

    "Denne lampen oppfyller kravene fullt ut," skrev en Amazon-anmelder. "Vi var bekymret for at det ikke var lyst nok, men når jeg installerte det og åpnet det, ville det lyse opp hele badet vårt perfekt."

    Handle nå

    2/5

    Cloudy Bay Led-taklysvia amazon.com

    Cloudy Bay LED-taklys

    Den vanntette utformingen av denne Skyet bukt 7-1/2-in. LED taklampe gjør den perfekt for dusjområdet ditt, selv om det gir nok lys til soverom eller gang også. Den gir 4,7 stjerner på Amazon med mer enn 2400 anmeldelser.

    "Kan seriøst ikke snakke nok om hvor gode disse lysene er," skrev en Amazon-anmelder. "Jeg kjøpte dem fordi de ble høyt vurdert, men de fortjener definitivt det. Installasjonen var superenkel!"

    Handle nå

    4/5

    Luxsway trådløs taklampe for dusjvia amazon.com

    Luxsway trådløs taklampe for dusj

    Vil du ikke håndtere irriterende ledninger? Vel, denne er for deg. De batteridrevet taklampe fra Luxsway leveres med fjernkontroll for dimming eller enkel av/på-kontroll. Du kan også sette den på en bevegelsessensorinnstilling eller bruke en timer.

    "Elsker dette produktet," skrev en Amazon-anmelder. "Jeg har sammenlignet flere trådløse nattlys, og denne hadde de beste funksjonene! Du kan endre lysfargen til hvit kald eller varm, du kan deaktivere bevegelsesdetektoren og kun bruke fjernkontrollen."

    Handle nå

    5/5

    Rozin Led Luksus Regnmixer Dusj Combovia amazon.com

    Rozin LED Luksus Regnmixer Dusj Combo

    I motsetning til de andre produktene på denne listen, er Rozin LED-dusjkombinasjon fungerer som en ekstra lyskilde. LED-lysene med dette veggmonterte regndusjhodet lyser opp din renseopplevelse. Dette er en flott løsning for noen som ønsker å komplimentere sine hovedlys.

    "Elsker alt ved dette," skrev en Amazon-anmelder. "Entreprenøren vår likte det så godt at han kommer til å bestille en til hjemmet sitt."

    Handle nå

instagram viewer anon