Do It Yourself
  • 3 enkle måter å fjerne riper fra en bil

    click fraud protection

    Hvert redaksjonelt produkt er uavhengig valgt, selv om vi kan bli kompensert eller motta en tilknyttet kommisjon hvis du kjøper noe gjennom våre lenker. Vurderinger og priser er nøyaktige og varene er på lager fra tidspunktet for publisering.

    Å fjerne lakkeriper fra bilen din er enklere enn du tror.

    På denne siden

    Slik fjerner du "Barely There" bilriper

    Det er ingen hemmelighet det bilmaling riper lett. Har du noen gang satt en matpose på taket, hetten eller bagasjelokket og deretter skyvet det av? Du vet resultatet: Umiddelbare riper.

    Men ikke gru deg. Du kan kanskje fjerne disse mindre lakkrissene selv på mindre enn en time og for mindre enn $ 30. For å se om riper dine kvalifiserer for denne DIY -reparasjonen, må du kjøre neglen over ripen. Hvis neglen din glir over ripen uten å fange den, er det en liten ripe som vil polere ut. Men hvis ripen fanger neglen din, er det en jobb for en kroppsbutikk.

    Hvis ripen din kvalifiserer, plukk opp 3000 sandpapir, gni- og polermasse, og poleringsunderlag. Du trenger også en bærbar boremaskin eller dual action (DA) polermaskin. Du kan kjøpe de fleste komponentene på hyllen i alle bildeler. Eller du kan kjøpe en komplett kit for fjerning av riper.

    Du har kanskje hørt om tannkrem metode for å fjerne riper. Dette fungerer bare for virkelig grunne riper. Tannkrem er like slipende som 3000 sandpapir og fungerer som en polermasse. Hvis du ikke har de nødvendige verktøyene og materialene, er dette et flott alternativ for å fjerne små riper.

    Verktøy du trenger

    • Trådløs drill
    • Poleringsmasse

    Materialer du trenger

    • 3000 sandpapir
    • Mikrofiberhåndkle
    • Polermasse
    • Gni forbindelse

    1. Slip bilens lakkripe

    fjerne riper fra bilens lakk, slipe riperFamilie Handyman

    Fukt ripe og sandpapir og slip lett til finishen ser kjedelig ut og ripen ikke lenger er åpenbar. Rengjør deretter overflaten med en mikrofiberhåndkle.

    2. Påfør sammensetning

    fjerne riper fra bilmaling som polerer blandingsputenFamilie Handyman

    Sprøyt gni -blandingen på poleringsputen og spre den rundt med puten. Kjør deretter polermaskinen eller bor ved 1200 o / min til du får en lett tåke. Følg opp med polermasse for å gjenopprette glansen.

    Slik fjerner du små riper

    Små riper er akkurat store nok til å stoppe neglen din i testen. Disse riper har gravd ned i grunnlaget. Men ikke bekymre deg, du kan fortsatt få dem ut ved hjelp av grunnleggende verktøy og materialer. Husk å vask bilen før du prøver å fjerne riper. Se den enkle prosessen nedenfor.

    Materialer du trenger

    • Mikrofiberhåndkle
    • Polermasse
    • Gni forbindelse

    1. Påfør ripefjerningsprodukt

    Legg en kvartstørrelse på en skrubbepute og påfør den direkte på bunnen. Arbeid produktet inn i det riper området, så vel som i området rundt.

    2. Tørk av restene

    polering av bilriperShutterstock/REDPIXEL.PL

    Tørk av eventuelle rester med et mikrofiberhåndkle.

    3. Gjenta to til tre ganger

    Det er trygt å gjøre denne metoden et par ganger. Du kan se en liten forskjell i bunnen etter å ha prøvd den en gang, men den har ikke forsvunnet helt. Gi det et par til, så blir ripen vanskeligere og vanskeligere å se.

    Slik fjerner du dype bilriper

    Dype maling riper er mye vanskeligere å håndtere, men kan fortsatt utryddes med litt tålmodighet. Hvis du kan se ned til metallpanelet, så er dette metoden for deg. Som med alle disse metodene, vask bilen før du prøver fjerne en ripe.

    Verktøy du trenger

    • Sandpapir
    • Poleringspute
    • Mikrofiberhåndkle

    Materialer du trenger

    • Maskeringstape
    • Papir
    • Bilvoks

    1. Sand det riper området

    fjerne bilriper slipingShutterstock/MongPro

    Slip med sandpapir av 2000 korn til du kommer til bilens metallpanel. Slip alltid i skraperetningen; det er ikke nødvendig å lage flere riper.

    2. Spray primer og mal deretter på det slipte området

    fjerne dype lakkeriper fra bilens lakkShutterstock/pinnsvin 94

    Masker av området med papir og maskeringstape for å forhindre spredning av maling/primer til andre områder. Sprøyte bilgrunning på området og la det tørke. Deretter sprayer du området med bilens matchende lakk. Det kan være vanskelig å finne riktig malingsfarge, men produsentens spesifikasjoner gir deg koden som matcher malingen din. Legg en stor mengde maling på området og la det tørke.

    3. Polsk til området samsvarer med resten av bilen

    bilpoleringsapplikasjon fjern dype riperShutterstock/pinnsvin 94

    Få det nymalte området til å matche resten av bilen etter polering av stedet. Legg en kvartstørrelse på en poleringspute eller et mikrofiberhåndkle og gni i en sirkulær bevegelse til alt polish er fjernet.

    Populære videoer

instagram viewer anon