Do It Yourself
  • De to tingene du ALDRI bør kaste ned i avløpet

    click fraud protection

    tilstoppet sluk i vaskenDmitrii Pridannikov/Shutterstock

    Ærlig talt er det mange ting du ikke burde kaste ned i avløpet (eller din søppeltømming, eller toalettet ditt). Men det er spesielt to ting som rørleggere betegner som den største synderen for dreneringsblokkeringer, spesielt i ferien: Fett og potetskall.

    Det er riktig! Disse to elementene, som mest sannsynlig blir dumpet ned i kjøkkenvasken, har en tendens til å forårsake mange problemer for rørleggere på landsbasis. Faktisk er det de to viktigste grunnene til at rørleggere vil se en 50 prosent økning på tjenestene dagen etter Thanksgiving, ellers kjent som Brun fredag.

    Doyle James, president for Rooter Plumbing, ga et innblikk i hvorfor disse spesifikke elementene ødelegger for rørledningene i hjemmet ditt.

    Folk har en tendens til å anta at siden fett er en væske, kan det lett helles ned i avløpet. Men dette er faktisk ikke tilfelle.

    "Selv om det er varmt og det er en væske, er det et kaldt rør og det kommer inn der og størkner," sa James. "Da blir det veldig, veldig vanskelig å fjerne det fordi det fester seg til innsiden av rørene."

    Når det gjelder poteter, merker James at skrellene blir et stort problem for avfallshåndtering spesielt.

    "Mange mennesker har søppelavfall, og søppelavhending gjør alt grusomt, og de tror at så lenge det går gjennom det, er det godt å gå," sa James. "Vi anbefaler at folk putter noe slikt i en kompostbunke som poteter og potetskall, grønnsaksskall og lignende."

    Når det gjelder fett, anbefaler James at du legger det i en beholder for å avkjøle det. Eller hvis det ikke er mye fett, bare sug det opp med tørkepapir. Men ikke kast det varme fettet; det kan brenne søppelsekken din!

    Trenger du å rense det tette vasken? Denne opplæringen skal hjelpe!

    Populære videoer

instagram viewer anon