Do It Yourself

15 Utrolig nyttige goops hver huseier burde ha for hånden

  • 15 Utrolig nyttige goops hver huseier burde ha for hånden

    click fraud protection

    1/15

    WD-40via WD-40

    Dette flerbrukssmøremiddel blir referert til som en "verktøykasse i en boks." Denne boksen har et 8-tommers fleksibelt sugerør som kan bøyes og beholde formen, slik at du kan komme deg til de vanskelig tilgjengelige områdene. WD-40 er ideell å ha tilgjengelig for hjul, motorer, hekksakser, hengsler, sykler og alle muttere og bolter du kaster deg. Sjekk ut disse 20 flotte måtene å bruke WD-40.

    Handle nå

    2/15

    Petroleumvia vaselin

    Dette er goop du vil ha rundt hjemmet ditt "for sikkerhets skyld." Selv om den er mest brukt til å lindre hudutslett og helbrede mindre skrammer og riper, har den også mange husholdningsbruk. Du kan bruke det på ditt salongbord i tre hvis det for eksempel har vannmerker. La den sitte over natten, og tørk av dagen etter. Bruk den også til å lett belegge innsiden av lysestakene før du legger lys i dem. Dette vil tillate voks å komme ut lett for rengjøring. Litt vaselin er flott for å dempe det hvinende hengslet en gang for alle.

    Handle nå

    3/15

    Brennevin via Sunnyside

    Mineral ånder

    kan brukes som avfettings- og rensemiddel for rengjøring av bildeler og maskiner, med ånder som spiser bort olje og kjemisk fett, og dermed vasker delen ren. Andre bruksområder inkluderer: som smøremiddel for kutting av tråder; som et løsningsmiddel for å slette feil som ble gjort mens du maler; og for å fjerne tape og prislapper på glass. Resultatene av en enkel overflaterengjøring med mineralsk sprit kan overraske deg, som du vil disse andre smarte rengjøringstipsene.

    Handle nå

    4/15

    Tetningsmassevia Loctite

    Silikonforseglingsmiddel er en flytende form for klebemiddel som er en flott flerbruksbolle å ha tilgjengelig for husholdningsbruk. Du kan bruke silikonforsegling til å fylle hull og tette hull, sprekker og sømmer. Silikonforsegling brukes ofte i områder som blir våte, som bad og kjøkken. Den kan brukes på mange materialer, inkludert aluminium, keramikk, glass, metall, tre, plast, granitt og mer. Her er hvordan du reparerer og vedlikeholder bildørens værstripping med bruk av spray silikon.

    Handle nå

    6/15

    Skumvia Loctite

    Spray skum er allsidig og praktisk å ha for hånden. Det er en rask og enkel måte å lage en lufttett, vanntett tetning både på innsiden og utsiden av hjemmet ditt. Og fordi den herder stiv, kan den trimmes, slipes, beises og males. Hvis du leter etter noe som har mye ekspansjon, er sprayskum noe for deg. Den kan utvides opptil 30 ganger! Her er 17 måter å mestre å bruke sprayskum rundt i huset ditt!

    Handle nå

    7/15

    Fyllstoffvia Elmer's

    Hold denne typen tøyle rundt for interiørbruk som reparasjon av hull, bulker, riper, hull og defekter på alle tre, veggplater, støpeformer eller malte overflater. Vi elsker det dette bestemte produktet fra Elmer's blir lilla og tørker naturlig når du er klar til å slipe, beise eller male. Lære mer om hvordan du fyller hull i treverket ditt.

    Handle nå

    9/15

    formelvia Goo Gone

    Denne goop fjerner andre goop! Goo Borte en overflatesikker formel som kan brukes på klistremerker, voks, tusjer, fargestift, lim, tjære, vindusdekaler og tyggegummi. Det er typen produkt du vil ha tilgjengelig for flere bruksområder i hjemmet ditt. Den kan fjerne alt fra vinglassetiketter til riper, og kan brukes til å rengjøre vinduskarmer og så mye mer. Sørg for å sjekke disse 50 rengjøringstips og triks for å få hjemmet ditt til å skinne.

    Handle nå

    10/15

    Superlimvia Loctite

    Når en husholdningsartikkel går i stykker, er ofte den beste goop å gripe superlim (et lim hvis viktigste ingrediens er et cyanoakrylat som blir klebende ved polymerisering i stedet for fordampning av et løsningsmiddel). Denne magiske reparatoren kan gjøre en større operasjon på ødelagte og vaklende ting du ikke er klar til å gi opp. Vi elsker den intuitive pennformede applikatoren av dette produktet som gir mulighet for frustrasjonsfri utlevering.

    11/15

    CLRvia CLR

    CLR er et kraftig produkt som kan brukes på forskjellige husholdningsflater for å fjerne stygg søppel som gjør apparater og maskinvare fra nytt til brukt på kort tid. Denne fjerneren kan brukes på alt fra badekar og dusjhoder til toaletter, vasker, glass, krom, glassfiber, rustfritt stål, de fleste kaffetraktere, vaskemaskiner og luftfuktere. Her er hvordan du rengjør et bad raskere og bedre.

    Handle nå

    12/15

    Epoksyvia Gorilla

    Denne selvklebende harpiksen har så mange bruksområder for dine øvre behov. I motsetning til mange andre lim og fyllstoffer som krever tørketid, krever epoksy to deler som, når de blandes, starter en kjemisk reaksjon som får væsken eller kittet til å herde. De Gorilla 2 del Epoxy er ideell for tøffe reparasjoner som krever en holdbar binding, pluss fyllemuligheter og løsemiddelmotstand. For mye mer om epoxy, sjekk ut vår Slik bruker du Epoxy Resin Like a Pro artikkel!

    Handle nå

instagram viewer anon