Do It Yourself
  • 10 fantastiske DIY plattformsengdesigner - The Family Handyman

    click fraud protection

    1/10

    dfh1_cubbybed diy plattformseng

    Plattformseng med innebygd oppbevaring

    En plattformseng høres enda bedre ut med lagringsmuligheter for tepper, bøker og annet tilbehør. Sjekk ut denne DIY plattformsengen med lagringshytter. Denne DIY høye plattformsengen er et ganske komplisert prosjekt, så vær oppmerksom på at det vil ta litt tid og sirkelsag.

    Foto: Hilsen av Lowes

    2/10

    dfh2_toddlerbed

    Liten seng for barn

    Leter du etter et lite sengeprosjekt som passer for en pjokk eller to? Disse planene viser deg hvordan konstruere enkle småbarn DIY plattforms sengerammer som er polstret med stoff for ekstra beskyttelse og ideelle for en lite barnerom. Stoffpolstringen tar litt ekstra tid, men ellers er dette en enkel DIY -sengeramme.

    Foto: Hilsen av Design mamma

    3/10

    dfh3_woodframebed

    Enkel, solid treramme med ben

    Vil du ha en klassisk DIY enkel plattformseng i tre med solide ben og tradisjonell lamellmadrassstøtte? Prøv denne modellen, som har enkle instruksjoner og gir god plass til valg av treslag og beis for å matche soverommet ditt.

    Foto: Hilsen av Shanty-2-Chic

    7/10

    dfh7_sturdytwinbed

    Robust og rimelig enkeltseng

    Er du interessert i en ekstra robust DIY plattforms sengestel som kan holde mye vekt og vare i mange år? Sjekk disse planene: De krever boltede treben og legger til ekstra støtte rundt rammen for en DIY-seng som vil vare. I tillegg er den estimerte kostnaden rundt $ 30. Her er noen ideer hvis du vil lage et hodegjerde.

    Foto: Hilsen av The House of Wood

    8/10

    dfh8_palletbed

    Pallebasert plattformseng

    Gal på paller? Denne to-lags pallbaserte sengen er en av 17 forskjellige stiler i denne samlingen. Du må kanskje gjøre en god del restaurering for å få det spesielt grove paller i form, men dette er fortsatt et av de enkleste prosjektene, og kommer med mange varianter, inkludert noen med lys under sengen og lagring.

    Foto: Hilsen av Laget 4 dekor

    9/10

    dfh9_farmhousebed

    Wide-Board seng i våningshusstil

    Dette veldig solid og vakker sengestel er perfekt for et våningshus-stil. Det er et flott prosjekt for de som har noen trebearbeiding og monteringserfaring, og vil ha en DIY plattforms sengeramme som ser ut som den kom fra en dyr møbelbutikk. Det betyr ekstra arbeid og materialer, men resultatet er vel verdt det!

    Foto: Hilsen av En byfødt kjærlighet

    10/10

    dfh10_floatingbed

    Flytende moderne plattformseng

    Denne flytende sengen har skjulte ben som får rammen til å se ut som om den flyter over gulvet. Det er en forbløffende effekt, enkel å lage og ideell for moderne soverom. Denne DIY sengerammen har også et unikt innebygd nattbord/skjult oppbevaringsrom.

    Foto: Hilsen av Mitt DIY hjem

instagram viewer anon