Do It Yourself
  • Hva du bør vite om å være vertskap for vennegiving

    click fraud protection

    Venner er familie. Feir sesongen med disse tipsene for å holde en fantastisk Friendsgiving-sammenkomst.

    Oversikt over bordet under Thanksgiving middag vennegivingfiladendron /Getty Images

    På denne siden

    Feire Thanksgiving med vennene dine: Friendsgiving

    Vi vet at det ikke alltid er mulig å reise hjem til Thanksgiving, i år mer enn noen gang. Og selv om du planlegger det reise denne høytiden, noen ganger vil du sitte, feste og feire med dine beste venner også.

    Det er her Friendsgiving kommer inn. Denne ferien lar deg dele et Thanksgiving -måltid med venner som et supplement til tradisjonell Thanksgiving -fest. Vi viser deg hvordan du planlegger og holder det perfekte Friendsgiving -middagsfesten.

    Pluss, sjekk ut disse triks for å beholde fornuften hvis du arrangerer en feriesamling i år.

    Hva er Friendsgiving?

    Friendsgiving er en ferie som er begrenset av regler og tradisjoner for en vanlig Thanksgiving -middag, så legg gjerne til din egen stil for anledningen! Det er festen din, altså

    server høytiden på hvilken som helst måte du velger.

    Vil du servere kinesisk takeaway i stedet for en kalkunmiddag? Gå rett frem! Med Friendsgiving har du en sjanse til det lage dine egne tradisjoner med vennegjengen din.

    Når gir venner?

    Friendsgiving har ikke en offisiell dato, slik det er for Thanksgiving. Mange velger imidlertid å være vertskap for Friendsgiving en gang i november. Dette gjør det mulig å feire med venner som reiser hjem i ferien.

    For de som ikke kan være sammen med familien på Thanksgiving, er det en fantastisk idé å samle vennene og feire en Friendsgiving -fest sammen. Hvis du ikke kan feire med venner eller familie denne sesongen, er det her strålende måter å holde kontakten på i virtuelle ferier.

    Hvordan startet vennegiving?

    I følge Merriam-Webster, som la til ordet "Friendsgiving" i ordboken i januar 2020, "Den tidligste utskriften bruker den vi har funnet så langt tilbake til 2007, hvor det vises i innlegg og på Twitter for å referere til denne uformelle måltid."

    Nettstedet fortsatte med å forklare at uttrykket begynte "å bli nasjonal fremtredende i 2011 da Bailey's Irish Cream brukte ord i en annonsekampanje. ” Siden den gang har begrepet blitt en vanlig referanse til en Thanksgiving -middag feiret med venner. Pluss, sørg for at du få disse viktige prosjektene gjort før du arrangerer Thanksgiving.

    Hva trenger du for en vennegiving?

    Siden vi ikke alltid kan komme hjem til Thanksgiving, gir denne ferien folk en annen måte å nyte dagen på. Her er noen tips for første gangs verter og gjester for Friendsgiving sørg for at alt går like greit som mulig:

    • Tilordne kalkunplikt til verten. Å transportere en ferdigkokt kalkun garanterer en kald kveldsmat, så fuglen og sausen bør lages på vertens sted. Sørg for at du ikke gjør denne feilen med et kjøtttermometer.
    • La venner velge retter. En gruppetekst eller et delt regneark (med kategorier som forretter, tilbehør, grønnsaker og desserter) vil gjøre planleggingen så mye enklere. Vennene dine kan ganske enkelt legge til navnet sitt og hva de planlegger å ta med.
    • Ikke glem drinker. Sørg for at én person ikke blir sittende fast med hele trekket. La i stedet hver gjest ta med en favorittoffer.
    • Sørg for at det er mye mat å gå rundt. Etter å ha bekreftet gjester og betydelige andre, må du sørge for at alle vet hvor mye mat de skal tilberede for antall gjester som deltar på festen.
    • Kom klar. Sørg for at retten din er så nær ferdig som mulig før du drar over til festligheter. Med ovnsplass til en førsteklasses, sakte komfyrretter er et godt valg.
    • Sørg for at du har nok sitteplasser. Når gjestelisten er satt på forhånd, planlegger du sitteplasser deretter. Hvis du ikke eier et bord for 12 (eller flere), her er noen enkle måter å sørge for at alle har et sted å sitte.
    • Lagre på det grunnleggende. Flere mennesker i huset betyr å gå gjennom ting som toalettpapir, tørkepapir og søppelsekker. Handle på forhånd for å være sikker på at du ikke går tom. Og mens du er i butikken, er det ikke en dårlig idé å ta tak i noen papirplater og kjøkkenutstyr for sikkerhetskopiering.

    Hvis du ikke er vert, gjør disse tingene for å sikre at du er en god gjest.

    Slik holder du en vennegave

    Nøkkelen til en vellykket Friendsgiving-fest er todelt: god mat og mye av det. Ideelt sett vil alle ta med en tallerken eller en drink. Men hvis du er vert, foreslår vi at du gir hovedretten og noen sider, så la vennene dine fylle ut hullene. Sjekk ut vår eksperttips for hvordan du blir en god festvert.

    Når du planlegger det du skal servere, sikter du etter enkle oppskrifter som ikke krever mye tid på kjøkkenet. (Trenger du inspirasjon? Disse 30-minutters Thanksgiving-oppskrift er livredder for ferier.) Tross alt vil du kunne nyte vennene dine, ikke bruke hele festen på å spasere på kjøkkenet. Her er noen tips for å arrangere et vellykket og morsomt Friendsgiving -måltid:

    • Angi dato og spre ordet.
    • Lag en liste over rekvisita du trenger omtrent en uke før datoen for festen, og kjøp ting du trenger.
    • Lagre fingermat for å holde gjestene glade og komfortable før middagen begynner.
    • Ha det gøy med innredning. Gå enkelt eller alt ut, uansett hva du foretrekker å gjøre.
    • La drikkene flyte. Her er en deilig høstinspirert gløggoppskrift.
    • Spille spill. Hold det enkelt med Takknemlighetsspillet så vennene dine vil fokusere på ting de er takknemlige for. Hvis de klager, må de gjøre ti sit-ups.
    • Lag dine egne tradisjoner. Friendsgiving er en ny ferie uten regler og tradisjoner, så finn på din egen!

    Med disse praktiske tipsene er du klar til å få gjengen sammen, grave i god mat og nyte den nye favorittferien... Friendsgiving! Neste, prøv disse tips for å underholde barna under Thanksgiving også!

instagram viewer anon