Do It Yourself
  • 8 beste ugressdrepere for plen

    click fraud protection

    1/9

    Sprøyting av ugressdrepende middelHenfaes/Getty Images

    Velge en gressmord for plen

    Når du skal bestemme hvilken som er best ugressmorder for plenen din, det er viktig at du forstår hvordan ugressmordere fungerer.

    "Dette kan bli ganske involvert og komplisert," sier Senior Turf Specialist Joe Churchill på Reinders Inc. I de enkleste termer sier Churchill: "Den aktive ingrediensen i mange av dem akselererer bokstavelig talt veksten, og ugresset vokser selv til døden."

    Det er ingen "one-size-fits-all" løsning på ugress. Så det er viktig at du velger et "selektivt" ugressmiddel som er spesifikt for plenstypen du har, i tillegg til hva slags ugress du vil drepe. Lokale barnehager vil bare selge produkter beregnet for bruk i din region.

    Når du kjøper på nettet fra store boksbutikker, må du kontrollere at produktene er tilpasset klima, gress og ugress. Husk at "ikke-selektive" ugressmidler vil drepe alt i kjølvannet, inkludert gresset ditt.

    Bryter det ned enda mer, avhenger typen av ugressdrepende middel du bruker:

    • Forebyggende (før fremvekst) eller;
    • Etter spiring skjer (etter fremveksten).

    Påføring av en ugressdrepende gressplen bør være tidsbestemt basert på hvordan den aktive ingrediensen er designet for å fungere og under hvilke forhold.

    “Et pre-emergent herbicid beregnet for bruk til kontroll crabgrass vil bli påført på et annet tidspunkt enn et herbicid etter fremveksten som skal brukes til drep kløver eller løvetann, ” Churchill sier. "Dessuten vil selv tidspunktet for et crabgrass pre-emergent herbicid variere med uker avhengig av regionsklima."

    Følgende er noen av de beste ugressdreperne for plener.

    2/9

    Weed Killer 71t9htvwnkl. Ac Sl1500 via amazon.com

    Best Value Weed Killer for Plener

    Ortho Weed B Gon konsentrat er vår beste konkurrent for sin rimelige pris og effektivitet drepe tøffe plen ugress. Den inneholder triklopyr, en aktiv ingrediens som gjør underverker for å kontrollere Creeping Charlie, kløver, plantain og mer.

    Bruk Weed B Gon med en tanksprøyte eller Ortho Dial N Spray. Når det brukes på aktivt voksende ugress, blir det regntett etter seks timer. En 16-oz. beholder behandler opptil 3200 kvadratmeter plen.

    Handle nå

    3/9

    Weed Killer 81hkcrihb9l. Ac Sl1500 via amazon.com

    Beste pre-Emergent Weed Killer for Plener

    Når Churchill anbefaler ugressdrepere som dukker opp tidligere, favoriserer Churchill de som inneholder ditiopyr, som Dimensjon 2EW Dithiopyr Pre-Emergent Herbicide. Det er dyrt, men svært effektivt for å kontrollere eller undertrykke crabgrass og brebladige syndere hele sesongen. Ikke-flekker og lav lukt, blandes lett i sprøytebeholdere. Den er tilgjengelig i 1/2- og 2-1/2-gallon beholdere.

    Amazon -anmelder Sandra R elsker hvordan det fungerer. “Dette produktet stopper ugress som er vanskelig å drepe, som dallisgrass, poa annua og crabgrass fra spiring i min Bermudagrass -plen, skriver hun.

    Handle nå

    4/9

    Weed Killer Sa 2 4 D 1 2 2048xvia seedworldusa.com

    Beste ugrasdrepende etter plettene

    Tilveiebringe selektiv, etterspent bredbladet ugressbekjempelse, Southern Ag Amine 2,4-D Weed Killer Concentrate er et utmerket alternativ. Dette produktet anbefales ikke bare for plener, men i beitemarker, åkermarker, golfbaner og annet prydplen.

    Bland to til tre spiseskjeer i tre til fem liter vann, og påfør med en grov lavtrykkssprøyte for å dekke et område på 1000 kvadratmeter.

    Handle nå

    5/9

    Weed Killer 71hqv9ao8nl. Ac Sl1500 via amazon.com

    Beste naturlige ugressdrepende middel

    Laget av miljøvennlig konsentrert eddik som ikke vil skade mennesker eller kjæledyr, Natural Armour har 30 prosent hjemme- og hageeddik den største ulempen er at det er et uspesifikt ugressmiddel. Det betyr at den vil ødelegge alt den kommer i kontakt med, inkludert din gressgress.

    Likevel er det et godt alternativ for å eliminere sta ugress og uønsket gress i innkjørsler, sprekker i fortauene og langs grusstier. Seks ganger sterkere enn bordseddik, kan den også brukes som rengjøringsmiddel på uteplater, bassengdekk, utemøbler og mer.

    Handle nå

    6/9

    Weed Killer 51i8pf52iflvia amazon.com

    Beste plengrasdrepende middel for nutsedge

    Nutsedge er en formidabel motstander som krever en spesiell kampplan. Sedgehammer Plus Turb Herbicide (to pakker), som inneholder fem prosent halosulfuron-metyl, er et selektivt herbicid som nuller inn på vedvarende gule og lilla sedger og tørker dem ut.

    Påfør på etablerte plener og prydplen, så vel som anlagte og ikke-avlinger. Når det sprayes ukentlig, det renser plenen din for nøtter om en måned. Som en Amazon -anmelder skriver, "Produktet retter seg bare mot ugresset, og det har derfor ingen negativ innvirkning på plenen min."

    Handle nå

    7/9

    Weed Killer 71xopupodml. Ac Sl1500 via amazon.com

    Beste hurtigvirkende ugressmorder for plener

    Ortho GroundClear Weed and Grass Killer er en svidd jord løsning som fungerer på kontakt. Se resultatene om 15 minutter-det er et ikke-selektivt ugressmiddel som fungerer på alle typer ugress og gress. Det er glyfosatfritt og er trygt å bruke i grønnsakshager når det brukes direkte på ugress.

    "Plenseiere vil ikke bruke dette som et ekte ugressmiddel," sier Churchill. "Men det har et sted hvis de prøver å avlive et sta gress i gressplenen, for eksempel å fjerne bentgress eller Poa trivialis fra plenen."

    Handle nå

    8/9

    Weed Killer 51efzcm6mhl. Ac Sl1116 via amazon.com

    Beste kombinasjonsgrasdrepende middel for plener

    Hvis du leter etter et produkt som styrer bredblad og krabbegress - selv i deres modne stadier - Quinclorac 75 DF herbicidDen aktive ingrediensen fungerer bra, selv på kløver. Absorbert av røtter og løvverk, forstyrrer Quinclorac plantevekst og forårsaker irriterende ugress å dø, ofte innen 10 dager etter påføring.

    En Amazon -anmelder skriver, "Jeg kan ikke forestille meg et mer effektivt produkt, disse tingene bør kalles Crabgrass Kryptonite."

    Handle nå

instagram viewer anon