Do It Yourself
  • Hvis du vil rydde opp, må du slutte å kjøpe disse elementene

    click fraud protection

    klær luanateutzi/Shutterstock

    De fleste er enige om at rot er stressende. Men til tross for din beste innsats for å holde ting ryddig, fører det du kjøper ofte til mer uforutsett rot. Noen mennesker prøver å rydde opp for å lindre dette stresset og bygge opp følelsen av prestasjon. Andre liker følelsen av å frigjøre ekstra plass i hjemmet. Uansett motivasjon, er decluttering energigivende, en angstreduserende, kan redusere forhold og familie spenning og mer i følge Psykologi i dag. Så hva bør du unngå å kjøpe før, midt i eller som et middel for å unngå rot?

    Det spiller ingen rolle om du bare har 10 minutter eller en time til overs, her er 10 trinn du kan ta for å fjerne rotet.

    Freebies

    Det er altfor lett å si ja til noe som er gratis. Selv om du aldri trodde du ville eller trengte det, er ideen om at det ikke vil koste deg noe å skaffe deg for fristende. Fra salgsfremmende penner til klær fra en nabo, vær oppmerksom på alt du lar for å ta plass i hjemmet ditt.

    Trenger du flere steder å lagre tingene dine? Vi spurte våre pro lagringsguruer om deres favoritt lagringstips og råd.

    Kjøkkenutstyr

    Profesjonell arrangør Barbara Reich er ikke fan av spesialutstyr for romhugg. Den fondueprodusenten kan ha vært dyr, men hvis den samler støv, skaper den rot. "Det du betalte for en vare har absolutt ingen betydning for om den har en plass i livet ditt," sier hun. "Tenk bare på om du liker å ha det rundt."

    Bruk disse tipsene for å organisere hele huset!

    Sesongartikler

    Selv om det er fornuftig å lagre feriedekorasjoner i garasjen eller skapene, trenger du virkelig all den spesialinnredningen for hver sesong? En gresskarpute til høsten, et amerikansk flaggteppe til sommeren, en rekke kranser og mer tar mye verdifull plass.

    Gjør dette til året du blir organisert og kvitt hjemmet ditt for unødvendig rot.

    Trendy klær

    Eller trendy hva som helst, virkelig! Virkeligheten er at hvis du vil fylle hjemmet ditt med det som er på topp akkurat nå, er sjansen stor for at det kommer til å bli gamle nyheter før det blir støvete. Alt den rosagulldekorasjonen får allerede øynene til å rulle, og du kan ikke engang finne tidløse kvalitetsstykkene dine i skapet ditt bak alle de engangsmotene.

    Rydd opp rotet i skapet ditt en gang for alle med disse hvordan-til-declutter skapdesignene. Kom i gang med vårrengjøring!

    Organisere løsninger

    I følge Washington DCs organiserende og decluttering -guru Nicole Anzia fra Neatnik, “Alle de vakre søppelbøttene, boksene og kurvene i The Container Store er veldig fristende, men de vil ikke gjøre deg noe godt med mindre de får plass (på hyllen, under sengen, i skapet); behold det du trenger dem til å holde, og fungere skikkelig for akkurat ditt rom. ”

    Siste ord: Hvis du ikke liker det, ikke ta det med hjem til deg!

    Populære videoer

instagram viewer anon