Do It Yourself

De 8 beste grunnene Farmhouse Style har mistet sjarmen

  • De 8 beste grunnene Farmhouse Style har mistet sjarmen

    click fraud protection

    HjemEmnerDekor

    Rachel BroughamRachel BroughamOppdatert: Mar. 20, 2019
    • Facebook
    • Flipboard
    • Twitter
    • Pinterest
    • E -post

    Innredning i gårdstil har blitt populær de siste årene, delvis takket være HGTV-stjernene Chip og Joanna Gaines. Imidlertid er stilen ikke for alle. Her er åtte grunner til at gårdsinnredningen mister sjarmen.

    1/8

    malingEfetova Anna/Shutterstock

    Maling farger

    Gårdsstil trives på hvite og lysere nyanser av blått og grønt, men likevel er dristig farge inne. Årets farge på Pantone er ultrafiolett, som i kombinasjon med våningshusinnredning kunne se klebrig ut. Slipp de lyse fargetonene for lyse farger for å holde trenden. Dette er de beste malingsfargene for 2018.

    2/8

    høyglans aksentveggFoto: Hilsen Teresa Odland

    Aksentvegger

    Aksentvegger er fremdeles populære, men aksenteret fra shiplap eller trefjøs som ofte finnes i våningshusstil er ikke alltid lett å trekke av. Bruk i stedet en dristig malingsfarge eller teksturert tapet for en oppfrisket aksentvegg. Her er 15 fantastiske aksentveggideer du kan gjøre.

    3/8

    stolStockLite/Shutterstock

    Det er tidkrevende

    Spesielt hvis du har et stramt budsjett, tar det tid å finne de riktige møblene for innredning i våningshusstil. I tillegg kan det være ekstremt tidkrevende hvis du må pusse opp møbler for å få det til å se shabby chic ut.

    Har du tid? Følg denne veiledningen for å få gamle møbler til å se ut som nye.

    6/8

    kjøkkenSvetlana Lukienko/Shutterstock

    Det kan se billig ut

    Gårdsstil er ikke alltid lett å trekke av. Når du tar med eldre ting inn i hjemmet ditt for å innlemme dem i innredningen din, kan det se billig ut hvis det ikke er gjort riktig. Hold deg til ett eller to vintage stykker, så det ikke er overdrevet og rotete. Disse 10 tipsene for å spare penger fungerer ikke alltid.

    7/8

    sengPhotographee.eu/Shutterstock

    Det kan være usunt

    Noen populære innredningsstiler kan skade helsen din. Palettre, ofte brukt til DIY -prosjekter og finnes i mange våningshusdekorasjonsordninger, kan inneholde skadelige kjemikalier, insekter og fugleskitt. Her er 10 ting du ikke bør lage med paller.

    8/8

    hyllesamlet fotostudio/Shutterstock

    Det er begrensende

    Gårdshusinnredning går med en ting: Bondehusinnredning. Å blande våningshusstil med moderne, moderne eller industriell vil ikke gi et godt utseende. I stedet for å gå hele våningshuset, hold deg til en eller to rustikke stykker som kan brukes med andre dekorasjonsstiler. Her er 20 enkle måter å legge husmannsstil til ethvert hjem uten å gå over bord.

instagram viewer anon