Do It Yourself
  • Hvorfor følger hunden min meg inn på badet?

    click fraud protection

    hund på badet Gladskikh Tatiana/Shutterstock

    Hvorfor følger hunden min meg inn på badet?

    Hunden din er den furrige følgesvennen du alltid kan stole på å være ved din side, selv når du ikke trenger det... som når du bruker badet! Selv om det er sant, deltar vi ofte deres pottepauser, må de virkelig delta på vår? Hvis du har lurt på: "Hvorfor følger hunden min meg?" vi har svar.

    Sparker hunden din plenen din? Her er hvorfor.

    Hvis hunden din følger deg inn på badet, er det sannsynligvis et resultat av dyrets instinkt og pakningsmentalitet. Hjørnetenner som gjør dette, blir referert til som "borrelåshunder", på grunn av deres ønske om å bli festet til siden din. De kan følge deg rundt, til og med på badet, for å beskytte en del av pakken. Uten deg i sikte mens du er hjemme, kan de føle en følelse av sårbarhet.

    Her er nedtellingen på hva det egentlig koster å eie en hund - og håndgripelige måter å spare litt småbiter på.

    Det kan også være relatert til positiv forsterkning. "Hvis han hver gang du er sammen med hunden din, får kjærlighet eller godbiter, vil han sannsynligvis [følge deg rundt] oftere,"

    sier Dr. Rachel Barrack, en lisensiert veterinær sertifisert i både veterinær akupunktur og kinesisk herbologi med animalsk akupunktur i New York City.

    Sjekk ut disse virkelig kule dyreproduktene du kan kjøpe på Amazon.

    Å følge deg på do kan ganske enkelt være hundens nysgjerrighet. "Se på det fra hundens synspunkt," sier Erin Kramer, en profesjonell sertifisert hundetrener og eier av Tug Dogs i Nord -California. "Du synes kanskje at du er den kule, men personen hunden din er knyttet til, er veien til alt fantastisk og magisk. Fokuset er på den personen på grunn av det de gir tilgang til. ”

    Vær på utkikk etter disse 10 stille tegnene at hunden din faktisk er deprimert.

    Enten fordi de er nervøse eller nysgjerrige, er badet ditt en del av hundens hjem, og som sådan følger det med andre natur å overvåke hvor du befinner deg innenfor disse grensene. Personvern er ikke et problem for hunden din, men de er alltid bekymret for din sikkerhet.

    Ønsker du å forstå hunden din (eller katten) enda mer? Disse 17 beste tipsene for omsorg for kjæledyr og kjæledyrsikkerhet bør lære ganske mange triks!

    Hvis kjæledyret ditt har en ulykke i hjemmet ditt, vil du sjekke ut videoen nedenfor for tips om hvordan du rengjør kjæledyrflekker.

instagram viewer anon