Do It Yourself
  • Plenpleie: Hvordan reparere en plen (DIY)

    click fraud protection

    Introduksjon

    Med en kombinasjon av jordtilsetningsstoffer, gjødsel og øm, kjærlig omsorg, kan du bytte gress fra plagget til golfbanegrønt på en sesong.

    Å oppnå en frodig gressplen trenger ikke å være en konstant kamp. Og du trenger ikke å betale store penger for en gressplenstjeneste for å douse hagen din med kjemikalier heller. Å dyrke sunt, grønt gress er hovedsakelig bare et spørsmål om å vite hva du skal gi plenen din, og når du skal gi den.

    I denne historien viser vi deg hva du skal gjøre om våren, sommeren og høsten for å få en gressplen så fin at du kan klippe den opp og selge den som torv. Disse trinnene vil fungere for enhver hage, uavhengig av klima eller jordtype. Produktene som vises i denne artikkelen er tilgjengelige på plen- og hagesentre og noen hjemmesentre.

    Vi jobbet med plenpleieekspert George Dege, bedre kjent som Mr. Lawn. Han har undervist i plenpleieklasser siden 1970 -tallet og har hjulpet tusenvis av huseiere med å forbedre plenen.

    Pluss: Er plenlufting nødvendig? Finn ut her.

    Etter råd fra Mr. Lawn jobbet vi på plenen som ble vist her fra vår til sommer. I mars hadde den døde gressplaster forårsaket av voles. I august var gresset over hele plenen så tykt at vi følte at vi gikk på et teppe. Og gressplenen så bra ut også (se blyfoto). Det var merkbart grønnere enn de nærliggende verftene. Vi brukte omtrent $ 250 på rekvisita.

instagram viewer anon