Do It Yourself
  • Under sengebelysning: 7 lyse ideer

    click fraud protection

    1/8

    Sengelys fjernkontrollElizabeth Fernandez/Getty Images

    Hvorfor installere belysning under sengen?

    Soverom er ikke bare for å sove. De fungerer også som et fristed for hvile, avslapning og foryngelse. De bruk av under sengen belysning kan gi et mål av ro på slutten av en lang dag, sette en fargekodet stemning eller gi en lav glød for å lyse deg opp i mørket.

    Barnehager og barnerom er også perfekte innstillinger for lys under sengen. Du kan gå på tå med tuppene ut av rommet uten å vekke noen.

    Og det er trygt å si at fokuspunktet for de fleste soverom utvilsomt er sengen. Opplysning er en fantastisk måte å skape illusjonen om at det flyter, eller å vise frem elegante sengetøy eller et uvanlig designelement.

    Her er våre toppvalg for bemerkelsesverdig LED -belysning under sengen.

    2/8

    under sengelysvia amazon.com

    Beste bevegelse aktivert

    Så snart foten din berører gulvet, vil Vansky bevegelsesaktivert sengelys kommer på. Ikke mer snubler rundt i rommet og leter etter lysbryter; bevegelse utløser den innebygde infrarøde bevegelsessensor.

    Disse fleksible sensorstrimlene er enkle å installere og har en timer for automatisk avstengning som kan justeres fra 30 sekunder til 10 minutter. Sengelysene kommer med en aktivert sensor, strømadapter, skjøteledning og brukermanual.

    Handle nå

    3/8

    under sengelysvia amazon.com

    Beste dimbare

    For de som foretrekker sterkt lys for lesing og omgivelseslys for avkjøling, den kan dimmes Willed Under Bed Light lar deg ha begge. Velg ønsket lysstyrkenivå med dreieknappen, fra en svak 10 prosent til en levende 100 prosent. Du kan også justere for kontinuerlig belysning, som varer mellom 30 sekunder og 10 minutter.

    For ekstra effektiv strømsparing, kan lysene settes til å slås av automatisk når ingen bevegelse oppdages. Hvis du står opp midt på natten, vil den myke, diffuse gløden ikke vekke andre.

    Handle nå

    5/8

    ledede stripelysvia amazon.com

    Beste smartaktiverte

    Den enkleste måten å prøve smart belysning under sengen er med Govee Smart Strip Lights. Hvorfor? Installasjon er barns lek, og det er Amazons valg for lys under sengen for mer enn $ 30. Disse lysene fungerer med Alexa og Google Assistant for håndfri stemmekontroll for å slå lysene på og av, juster lysstyrken og endre farger. Last ned Govee Home -appen for trådløs tilgang til avanserte moduser og innstillinger.

    Handle nå

    6/8

    ledede stripelysvia amazon.com

    Beste fargeendring

    De Daybetter Strip Lights med 16 justerbare farger og lysstyrkenivåer lar deg designe soveromsbelysningen din som passer ditt humør. Bruk den infrarøde fjernkontrollen til å sette disse lysene til en av seks dynamiske moduser og to hastigheter. Trykk på DIY -knappene (en modus som lar deg øke eller redusere intensiteten til de røde, grønne og blå grunnfargene) for å lagre og huske fargeinnstillinger. Det er et lysshow i en eske.

    Handle nå

    7/8

    LED stripelysvia amazon.com

    Beste tilpassbare

    Riktig lysplassering er nøkkelen til å skape et varmt og innbydende soverom atmosfære. Støttet med et tynt skumbånd som er lett å skjule, Min Beauty Strip Lights gi deg fleksibiliteten til å plassere dem slik du finner det passende. Du kan klippe LED lysstrimler til ønsket lengde og kontakter gjør dem sammenkoblbare. De selvklebende festeklipsene holder seg til enhver ren, tørr overflate som løser problemet med lysstripen-i-hjørnene.

    Handle nå

    8/8

    synkroniseringslys for musikk 816pf8kic2l. Ac Sx679via amazon.com

    Beste musikksynkronisering

    Music Sync Lights av Vilsom er Bluetooth-aktiverte lys som lar deg koreografere omgivelsene lyder som beroliger sinnet eller stimulere sjelen. Slå på smartmusikkmodus for å synkronisere lysene med rytmen til en sang som spilles gjennom telefonen eller høyttalerne. Lag en romantisk eller avslappende atmosfære ved å bruke Vilsom Home -appen, som kan lastes ned fra Google Play eller App Store.

    Handle nå

instagram viewer anon