Do It Yourself

12 dekorative deler for å gi hjemmet ditt en miljøvennlig følelse

  • 12 dekorative deler for å gi hjemmet ditt en miljøvennlig følelse

    click fraud protection

    2/12

    Anna Oleksenko/Shutterstock

    Bambus

    Bambus er en av de mest holdbare gulvalternativer der ute og er en av de mest miljøvennlige funksjonene for et hjem. Bambus trenger ikke plantevernmidler for å vokse, og det vokser raskt nok til at bambusskog kan plantes om om noen år.

    4/12

    Husplanter sving på verandaenBallard Designs

    Adopter noen få husplanter

    Det er ingenting som en plante for å legge en fredelig grønn lapp til rommene. Som en bonus hjelper de med å resirkulere karbondioksid i luften og holder huset luktende bedre. Hvis du egentlig ikke er en planteperson og ikke er sikker på hvor du skal begynne, finne en bladplante det er lett å ta vare på, for eksempel et gummitre, ficus, jadeplante eller en annen art som fungerer for deg. Jordfarger vil komplimentere grønne grønnsaker godt.

    6/12

    vinduslukkerMitt repurposed liv

    Vinduslukker

    Neste gang du ser gammel vinduslemmer hent en i videresalgsbutikken. Skru på noen små kurver og bruk den som sesongdekorasjon eller for å lagre ting som hvitløk, løk og poteter i pantryet ditt.

    8/12

    stubbe krakk brukket bordbenFoto: Hilsen av Tim Boyden Art

    Knuste bordben

    Dette trearbeider tok noen ødelagte bordben, festet dem til en skive lønn og laget en liten krakk. Krakken ville være et flott tillegg til et kjøkkenkammer hvor du kan trenge hjelp med vanskelig tilgjengelige ting, eller som et ekstra sidebord i en hule.

    12/12

    Nejron Photo/Shutterstock

    Lukkerdeler

    Hvis du støter på noen gamle vinduslemmer i en videresalg butikk eller garasje salg, vurdere å bruke dem som en DIY romdeler. Bare maling eller beis og legg til noen hengsler. Du kan få et lignende utseende med bergede skapdørerogså.

instagram viewer anon