Do It Yourself
  • Hvordan varme en garasje (DIY)

    click fraud protection

    Steg 2

    Infrarød rørvarmer

    En infrarød varmeapparat er stille og blåser ikke luft, men det er dyrt og plassering i garasjen er kritisk.

    Det er to typer naturgassvarmere å vurdere for oppvarming av garasjen din: en varmluftsovn med varmluft som blåser varm luft som en konvensjonell ovn, og en "lav intensitet" infrarød rørvarmer som stråler varme. (Unngå infrarøde varmeovner med høy intensitet-som synlig lyser rødt-fordi de fleste ikke er godkjent for bruk i hjemmet.) Begge brenner naturlig gass ​​(ditt mest økonomiske valg) eller LP -gass, og begge er tilgjengelige i flere størrelser, slik at du kan velge den som varmer deg best rom. Begge krever en elektrisk tilkobling, og begge krever ventilasjon til utsiden også. Men likhetene mellom de to typene ender der (se diagram).

    Sørg for at garasjens vegger og tak er isolert (minimum 4 tommer. tykk i veggene, 6 tommer. tykk i taket); ellers sløser du med energi og penger. De grunnleggende forskjellene er hvordan varmeovnene fungerer og hvordan de føler seg når det gjelder komfort.

    Hvis du planlegger å jobbe med prosjekter i garasjen, antagelig med tre, kan en infrarød varmeovn fungere bedre fordi den ikke hever støv eller holder støv i luften. En varmluftsovn vil røre sagflis, noe som er et stort problem når du maler eller flekker.

    Du vil ikke føle deg varm så raskt med en infrarød varmeapparat fordi den varmer objekter først, deretter luften. Men når betonggulvet ditt blir varmere, vil du føle deg mer komfortabel fordi infrarød varme er mer jevn. Men du må beholde alle gjenstandene 3 til 4 fot. bort, eller de blir overopphetet - og det vil du også. Med varmluftsvarme er luften varmere i taket og kjøligere ved føttene. Og en varmluftsvarmer vil ta lengre tid å varme opp plassen igjen etter at garasjeporten er åpnet og lukket.

    En annen stor forskjell er den opprinnelige kostnaden. De fleste varmluftsenheter koster halvparten så mye som infrarøde rørvarmere med lav intensitet. Vi betalte $ 611 (ikke inkludert ventilasjonssettet og termostaten) for 60.000-Btu Modine Hot Dawg-tvungen luftenhet, og $ 995 (inkludert ventilasjonssettet) for den 30.000-Btu Caribe infrarøde enheten som vises. Imidlertid er det vanligvis billigere å kjøre den infrarøde enheten, så kostnadsforskjellen vil avta ved hyppig bruk. Ta kontakt med produsentene eller en lokal oppvarmingsprofessor for et mer nøyaktig estimat.

    Installasjonen er også annerledes. Infrarøde varmeovner må installeres minst 7 fot. over gulvet, og må henge ned minst 4 tommer. fra taket (sjekk produsentens instruksjoner, da disse målingene varierer med størrelsen på varmeren). Det er viktig at du sørger for at objektene nedenfor ikke er for nærme. Den viste 30.000 Btu-enheten krever minst 3 fot. Avstand fra varmeapparatet til objektene under. De fleste infrarøde varmeovner er installert på baksiden av en garasje som peker mot garasjeporten, og deretter rettet nedover i en 45-graders vinkel. De kan også installeres mellom bilrommene hvis åpningen til garasjeporten åpner og du ikke har et høyt kjøretøy.

    16 Smarte plassbesparende ideer for garasjen din

    Trinn 4

    Infrarødt varmeapparat

    varmeapparat

    Installasjon av en infrarød rørvarmer

    Med varmluftvarmer er installasjonsdetaljene ikke så krevende. De fleste er plassert i et hjørne, nær en gassledning og en stikkontakt (nødvendig for å drive viften). Instruksjonene angir den nøyaktige avstanden som kreves mellom enheten og sideveggene eller taket.

    Hvor mange Btu du trenger avhenger av variabler som garasjestørrelse, din klimasone og temperaturen du vil jobbe i. En grunnleggende tommelfingerregel for varmluftsovner er 45 000 Btu for å varme en to til 2-1/2 bilgarasje, og en 60 000 Btu garasjevarmer for en garasje med tre biler. Produsentene av infrarøde rørvarmere med lav intensitet sier at 30 000 Btu kan varme en to til 2-1/2 bilgarasje, og foreslå 50 000 for en garasje med tre biler. Ta kontakt med en lokal oppvarmingsprofessor eller produsenten av varmeapparatet for å få en spesifikk anbefaling som passer dine behov.

    Begge varmeapparatene må ventileres hvis de drives av naturgass eller LP -gass. Sjekk instruksjonene for spesifikke luftrørstørrelser og -lengder (noen modeller inkluderer et ventilasjonssett, eller du kan kjøpe komponenter separat). De fleste kan føres enten gjennom sidevegger eller gjennom loftet og taket.

    Et annet alternativ, hvis ventilasjon eller gassdrevet varme ikke er det du vil ha, er en elektrisk infrarød varmeapparat. Gitt, elektrisk varme kan koste deg mer å kjøre, men ta kontakt med det lokale elektriske verktøyet for å se om det tilbyr noen form for rabatt eller lavpris som vil gjøre dette alternativet mer kostnadseffektivt.

    Sikkerhetstips i garasjen

    Tvangsluftverser infrarøde

    Tvinget luftvarmer:

    Fordeler

    • Billigere startkostnad (50 prosent mindre enn sammenlignbar infrarød varmeapparat)

    Ulemper

    • Støyende
    • Mister varmen raskt hvis garasjeporten åpnes (lengre restitusjonstid)
    • Varmen stiger og stratifiserer (luften er varmere i taket, kjøligere i nærheten av gulvet), men du vil ikke legge merke til det med en 7 eller 8 fot. tak
    • Luftbevegelse har en tendens til å blåse luftbåren støv rundt (trearbeidere må stenge enheten før farging og etterbehandling av prosjekter)

    Lavintensiv infrarød rørvarmer:

    Fordeler

    • Lite støy
    • Ingen luftbevegelse (støv legger seg)
    • Lavere driftskostnader
    • Mer jevn varmefordeling (ingen lagdeling)
    • Raskere varmegjenvinning hvis døren åpnes/lukkes (gulv og gjenstander beholder varmen)

    Ulemper

    • Høyere startkostnad (50 prosent mer enn tvungen luft)
    • Riktig plassering av varmeapparatet er kritisk (minimum 7 fot. fra gulvet, 3 fot. fra gjenstander). Tilstrekkelig takhøyde er også kritisk, fordi du kan overopphetes hvis du jobber i nærheten av enheten.
instagram viewer anon