Do It Yourself
  • Hva du bør vite om soverom -kommoder

    click fraud protection

    Hvert redaksjonelt produkt er uavhengig valgt, selv om vi kan bli kompensert eller motta en tilknyttet kommisjon hvis du kjøper noe gjennom våre lenker. Vurderinger og priser er nøyaktige og varene er på lager fra tidspunktet for publisering.

    Hvis du er på markedet for nye soveromsmøbler, er det du bør vite om soveromsmøbler.

    Visste du at kommoder, en standardkomponent i de fleste soverom, ble først brukt på kjøkkenet? I 1500 -tallets England var kommoder treskjenker med skuffer, vanligvis brukt til tilberedning eller "dressing" av kjøtt som skal serveres på spisebord. Etter hvert som kommoder ble vanlig i Amerika, ble noen plassert på soverommet for å lagre klær.

    Her er hva du trenger å vite før du kjøper et soverom.

    På denne siden

    Hva er en kommode?

    En kommode, alias a forfengelighet eller et toalettbord, er et lavt, bredt møbel med skuffer for oppbevaring av klær. En kommode kan ha to til fire store skuffer i hele bredden,

    to eller tre rader med mindre skuffer, eller mindre skuffer på toppen og større skuffer nederst.

    Den flate kommode toppen egner seg til å holde vakre, ofte brukte personlige ting som f.eks smykker, parfyme og tilbehør, samt innrammede bilder eller andre minner. En kommode har ofte et festet speil som hjelper deg med å kle på, noe som gir navnet en mer moderne tolkning.

    Ikke forveksle en kommode med en kommode eller en kommode. Også kalt et byrå, dette høye-vanligvis brysthøyde-og smale møbelet har skuffer, men ikke noe speil. En antikvitetshandler kan referere til en gammel som en chiffonier.

    Og så er det chifferobe, en krysning mellom en garderobe eller garderobe og en kommode. Den ene halvdelen av denne høye innredningen inneholder skuffer, mens den andre har plass til hengende klær.

    Hva er dressers bra for?

    Med sine brede skuffer (vanligvis 16 til 22 tommer) er kommoder laget for oppbevaring brettede klær. Dette kan inkludere jeans og joggebukser, t-skjorter og gensere, pyjamas og andre klær som ikke rynker lett.

    Fordi noen kommoder har mindre skuffer på toppen og større nederst, velger mange å beholde mindre ting som undertøy og sokker i de øverste skuffene, og større eller større klær i bunnen skuffer. Med populariteten til Marie Kondos tips til organisere og decluttering, flere mennesker holder sine kommoder ryddig og ryddig, med klær brettet og stablet med militær presisjon.

    Dresser Stiler og materialer

    De tidligste kommodene var laget av tre. Om de var enkle og funksjonelle eller dekorative og forseggjorte, var i stor grad avhengig av eierens økonomiske status. I dag er det fortsatt vekt på oppbevaringsplass og funksjonalitet, men stilen til kommoder går fra tradisjonell kolonistil til slank og moderne.

    Tre er fortsatt et hovedmateriale. Men i stedet for bare å være farget og forseglet, den kan være malt i farger for å matche innredning av rommet.

    På 1950- og 60 -tallet dukket det opp møbler laget av sponplater - inkludert soverom -kommoder - på markedet. I dag er laminert sponplate et vanlig materiale for kommoder og annet soverom innredning. Det er populært fordi det er billig, enkelt å montere av forbrukeren, og kommer i forskjellige farger og utførelser.

    Hvilken størrelse kommode skal du ha?

    Hvis du allerede vet hvor din nye soverom kommode vil gå, så størrelsen på denne plassen avgjør hvor stor en kommode du bør få. Tenk på kommodybden og om det vil forstyrre trafikken i soverommet. Hvis du ikke er begrenset av plass, bør du vurdere hvor mye ting, klær eller annet som må passe inn i kommoden. Legg til ekstra rom for garderobevekst, hvis mulig.

    Soverom kommode alternativer

    Hvis stil eller plass forbyr en stor soverom kommode, kan du prøve et alternativ til soverom kommoder:

    • En skaporganisator: Til og med a lite skap kan gjøre dobbeltarbeid som en kommode med høyre hyller og andre komponenter. Du kan også kjøpe ferdige skaporganiseringssystemer, eller til og med konvertere et skap til en DIY -kommode og garderobe.
    • En lagringsseng: Lag lagringsplass i et lite rom ved kjøpe eller bygge en seng med oppbevaringsskuffer eller søppelbøtter under.
    • Oppbevaring over sengen: Få mest mulig ut av veggplassen på soverommet ditt ved å bytte ut en kommode og installere en hylle over sengen.
instagram viewer anon