Do It Yourself
  • Slik installerer du sammensatte dekkplater

    click fraud protection

    Hvert redaksjonelt produkt er uavhengig valgt, selv om vi kan bli kompensert eller motta en tilknyttet kommisjon hvis du kjøper noe gjennom våre lenker. Vurderinger og priser er nøyaktige og varene er på lager fra tidspunktet for publisering.

    Introduksjon

    Ekspert dekkbyggere viser deg hvordan du installerer Trex terrassebord som en proff! Få trinnvise instruksjoner (med bilder) og profftips fra våre komposittdekkeksperter!

    Bygg dekk ved hjelp av kompositt og andre materialer med lav vedlikehold

    Din dekk skal være et sted å slappe av, ikke en smertefull påminnelse om de truende helgene du skal tilbringe sliping, maling og flekker. Så hvis du er i planleggingsfasen for et nytt dekk, bør du vurdere alternativer til tre og sjekke noen sammensatte dekkdesigner.

    Du kan bygge deg et dekk med lite vedlikehold ved å bruke de samme verktøyene og lignende teknikkene som du ville gjort med et dekk. Og de fleste deler av et dekk er nå tilgjengelig i komposittmateriale. Men det er forskjeller mellom lite vedlikehold og treprodukter. Vi spurte proffene våre om noen tips for å hjelpe DIYere med å unngå dyre feil.

    Vet du ikke hvordan kortstokken din vil se ut? Sjekk dette flytende, plattformdekk Family Handyman bygde.

    Møt våre eksperter

    Vi spurte Randy Moe fra Decks Unlimited og Bob Januik og Matt Norden fra Precision Decks om noen tips om arbeid med dekkmaterialer med lite vedlikehold, inkludert Trex. Til sammen har disse gutta bygget mer enn 1000 dekk, ved hjelp av alt materiale man kan tenke seg. For ti år siden var omtrent halvparten av jobbene deres i tre. I dag installerer de materialer med lite vedlikehold på tre av fire. Pluss, sjekk ut disse 14 DIY-dekktillegg som er seriøst kule.

instagram viewer anon