Do It Yourself
  • Hvordan vaske dusjgardiner

    click fraud protection

    Rengjør en dusjforing med bakesoda

    Bare fordi dusjforhenget eller foringen av plast blir skitten eller mugg, betyr ikke det at du må kaste det. Prøv å rengjøre den i vaskemaskinen med to badehåndklær på den milde innstillingen. Tilsett 1/2 kopp natron til vaskemiddelet under vaskesyklusen og 1/2 kopp eddik under skyllesyklusen. La det dryppe-tørke; ikke legg den i tørketrommelen.

    Se flere bruksområder for Baking Soda.

    Rengjør en dusjforing med blekemiddel

    Få mugg og mugg av dusjforhengene. Vask dem - sammen med et par badehåndklær (for å forhindre at plastgardinene krøller) - i varmt vann med 1/2 kopp klorblekemiddel og 1/4 kopp vaskemiddel. La vaskemaskinen gå i et par minutter før du legger den i. Sett dusjforhenget og håndklærne i tørketrommelen på den laveste temperaturinnstillingen i 10 minutter, og tørk deretter umiddelbart.

    Rengjør en dusjforing med eddik

    Rengjør de stygge muggflekkene av dusjforhenget av plast ved å legge det og et par skitne håndklær i vaskemaskinen. Tilsett 1/2 kopp vaskemiddel og 1/2 kopp natron i vasken, og vask det i varmt vann på maskinens vanlige syklus. Tilsett 1 kopp hvit eddik til den første skyllingen. Før maskinen går inn i sentrifugeringssyklusen, fjern gardinet og la det henge-tørket.

    Se flere bruksområder for eddik.

    Populære videoer

instagram viewer anon