Do It Yourself
  • 8 Rengjøringsprodukter du ikke bør bruke rundt hundene dine

    click fraud protection

    1/9

    Rengjøringsprodukter du ikke bør bruke rundt hundene dine

    Å kjøpe rengjøringsprodukter er ikke en lett oppgave. Du må velge produkter som er sterk nok dreper de fleste bakterier uten å skade deg eller din familie. Imidlertid innser de fleste av oss ikke at noe som er trygt for mennesker, ikke alltid er trygt for hunder. Her er de åtte rengjøringsproduktene du ikke bør bruke rundt hundene dine. Mens vi er i gang, må du sørge for at du kjenner det ting du bør rengjøre hver dag.

    2/9

    blekemiddel for rengjøring av hund

    Blekemiddel

    Hunder har en følsom luktesans og nesen er mye sterkere enn vår, ifølge Russell Hartstein, administrerende direktør i Morsom Pote Care. Derfor kan sterke kjemikalier som blekemiddel være giftige for hunder og katter. Mens du rengjør, legg hundene dine i et annet rom og gjør alt du kan for å gjøre blekemiddelet utilgjengelig, ifølge PetMD. Legg merke til disse fem feil du stadig gjør når du rengjør med denne kraftige bakteriekjemperen.

    3/9

    ammoniakk rengjøringsprodukter hunder

    Ammoniakk

    "De fleste kjøpte produkter, spesielt de som omhandler gjenstridig skitt eller hevder å drepe alle bakterier, inkludere harde ingredienser som ammoniakk, sier Dean Davies, seniorleder for rengjøringsavdelingen på

    Fantastiske tjenester. "I høye konsentrasjoner er disse skadelige for både mennesker og kjæledyr."

    Produkter som inneholder ammoniakk er kjent for å forårsake hudirritasjon, brannskader, respiratoriske og nevrologiske problemer, ifølge Davies. Og de er også farlige for barn som leker i nærheten av overflater som vanligvis rengjøres med ammoniakk som gulv, bord og vinduer. Pluss, lær disse rengjøringsproduktene bør du aldri blande.

    4/9

    avløpsrenser

    Avløpsrensere

    “Sterke baser som avløpsrensere er veldig etsende og kan føre til alvorlig skade på hud, øyne og slim membraner og mage -tarmkanalen, sier Dr. Jennifer Coates, veterinær som sitter i rådgivende styre til Valpeliv i dag.

    6/9

    tepperenser skadelige produkter hunder

    Tepperensere

    Tepperensere inneholder glykoletere som er skadelige for deg og hunden din, ifølge Boriana Slabakova, medstifter av Petpedia.co. Over tid, sier Slabakova, kan tepperensere forårsake nyre- eller lungeskade eller leukemi. Disse er 10 tips for rengjøring av tepper alle dyreeiere trenger å vite.

    7/9

    toalettrensere

    Toalettskålrensere

    Toalettskålrensere inneholder vanligvis blekemiddel som er skadelig for hundene dine, ifølge Slabakova. Symptomer inkluderer oppkast, svimmelhet, dårlig orientering eller til og med larynxødem. Sjekk disse 17 beste tips for kjæledyrpleie og kjæledyrsikkerhet.

    8/9

    tellerenere

    Tellerensere

    "Rengjøringsmidler som brukes på disker er potensielt skadelige, spesielt hvis hunden din er kjent for å surfe," sier Cathy Alinovi, pensjonert holistisk veterinær i Indiana. PetMD. "I tillegg har kjøkkenrengjørere som kommer i en sprayflaske potensial til å bevege seg gjennom luften og komme inn i kjæledyrets vannskål."

    9/9

    tøymykner hunder rengjøringsprodukter

    Tøymykner

    Tøymykner inneholder kationiske vaskemidler som er skadelige for hunder, ifølge ASPCA. Disse vaskemidlene kan forårsake sikling, oppkast, sår i munnen og spiserøret og feber. Sjekk deretter disse 15 smarte kjæledyrprodukter du kan lage hjemme.

instagram viewer anon