Do It Yourself
  • 12 stille tegn på at bilen din mislykkes

    click fraud protection

    1/12

    sjekk motorlysetvirgmos/Shutterstock

    Sjekk motorlyset

    Et av de mest åpenbare tegnene på bilproblemer er når det er irriterende sjekk motorlyset kommer på. Problemer kan løpe fra store til mindre, men det er best å få det sjekket før det blir mer alvorlig. Hvis du er heldig, er det bare en løs gasslokk.

    2/12

    Skifte gir for å reverserepiyaphun/Getty Images

    Problemer med å skifte

    Grovt skifte kan være et tegn på overføringsproblemer og skal ikke ignoreres. Problemene kan variere fra skitten væske, noe som forhindrer lett å bytte til gir, eller noe mer alvorlig som kan eskalere til total overføringssvikt.

    3/12

    Sjekker en bilJay Yuno/Getty Images

    Dårlig lukt

    Mens bilen din kan ha en fæl lukt fra gamle klær eller matbeholdere, er det ikke de viktigste bekymringene. Men hvis du lukter på noe rart eller ukjent mens du kjører, kan det tyde på et problem under panseret - en lekkasje av kjølevæske, mugg i ventilasjonsåpningene eller noe annet.

    6/12

    Henrik Weis/Getty Images

    Røyk

    Hvis du ser eller lukter røyk mens du kjører, må du umiddelbart dra til nærmeste sikre sted og parkere.

    Røyk kommer fra et kjøretøy noen ganger kan være mindre, men mer enn sannsynlig indikerer det noe alvorlig. Uansett problem, må det løses før du kommer tilbake på veien.

    7/12

    biloppgraderingerFamilie Handyman

    Dim eller flimrende frontlys

    Hvis du merker at frontlyktene er litt svakere enn vanlig, eller hvis de flimrer, er det en god sjanse for at batteriet må sjekkes. Hvis det er et problem med jordledningen, her er en DIY løsning.

    9/12

    Gjenta problemer

    Dette kan virke åpenbart, men hvis du stadig merker små problemer med bilen din, kan det indikere et større underliggende problem. Det kan bety at det er på tide å slutte med DIY -reparasjonene og la a mekaniker Sjekk det ut.

    10/12

    Billekkasje Gettyimages 1265189205Mikhail Dmitriev/Getty Images

    Lekkasjer

    Ulike væsker kan etterlate dammer under den parkerte bilen din, noen mer alvorlige enn andre. Felles billekkasjer inkluderer olje, gass, bremsevæske og transmisjonsvæske. Selv om disse kanskje ikke tvinger deg til å ringe en bergingsbil, må du snart se på lekkasjen.

    11/12

    kjører bil på motorveien, nærbilde av hendene på rattetSong_about_summer/Shutterstock

    Trekker

    Hva betyr det hvis din bilen trekker en retning? Det kan bety at det er et problem med fjæringen, eller du kan trenge en hjuljustering.

    12/12

    Bil dashbord moderne bilkontroll belyst panelhastighetsvisning vektor illustrasjonMakrovektor/Shutterstock

    Svake overhead- eller dashbordlys

    Svak eller flimrende overhead eller dashbord lys kan kreve en enkel løsning, som å justere lysstyrken. Men det kan også indikere en utbrent pære eller noe annet.

instagram viewer anon