Do It Yourself
  • 10 giftfrie husplanter som er trygge for kjæledyr

    click fraud protection

    HjemUtendørsHage

    Cloie MooreCloie MooreOppdatert: Aug. 23, 2021
    • Facebook
    • Flipboard
    • Twitter
    • Pinterest
    • E -post

    Hvis du er ivrig etter å fylle rommene med stueplanter, men ikke vil risikere å skade kjæledyrene dine, kan du sjekke disse fantastiske alternativer for ikke -toksiske potteplanter, som alle anses som trygge av American Society for Prevention of Cruelty to Dyr.

    1/10

    anleggBozhena Melnyk/Shutterstock

    Edderkopp plante

    Denne funky planten har tynne, lysegrønne blader som renner over hvilken beholder den lever i. Spider Plant er trygt for kjæledyr, selv om å plassere den på en høy hylle ville være ideell for ikke bare å vise sin overfylte natur, men også å holde de karakteristiske lange bladene intakte rundt katter.

    2/10

    rosaNadezhda Nesterova/Shutterstock

    Julekaktus

    Julekaktusen får navnet sitt fordi den blomstrer mest om vinteren, rundt juletid. I motsetning til de fleste kaktusene har den ikke skarpe pigger, noe som betyr at den ikke vil klø hunden eller katten din hvis de berører den. Og det er også giftfritt, bør kjæledyrene dine innta det.

    3/10

    grønnTania_Wild/Shutterstock

    Haworthia

    Vi vurderte denne funky lille stueplanten, også kjent som Zebra -planten, en av 10 kuleste sukkulenter der ute. Den har hvite horisontale striper på tvers av sine mørkegrønne, piggete blader, noe som gir den et slående, unikt utseende. Mens Haworthia er ikke giftig for katter og hunder, ville det definitivt være ubehagelig for kjæledyrene dine å chomp på de stikkende bladene.

    4/10

    rødAmvi Jovas/Shutterstock

    Rødmende Bromeliad

    Denne fargerike, tropisk utseende plante ville være et vakkert tillegg til ethvert hjem - selv et med nysgjerrige kjæledyr, slik det er ikke giftig for både katter og hunder. Blushing Bromeliad vokser levende grønne blader som blir lyse røde i midten når den skal blomstre. Det er også naturlig tørketolerant og veldig lett å ta vare på.

    5/10

    BurrosBozhena Melnyk/Shutterstock

    Burros Tail

    Denne sære planten ville gjøre et interessant tillegg til ethvert rom hvor kjæledyr streife omkring. Det er definitivt lysegrønne, perlelignende blader iøynefallende. I tillegg vil denne stueplanten gi deg sjelefred, slik den er trygt for hunder og katter.

    6/10

    lillaGulsina/Shutterstock

    Afrikansk fiolett

    For et mer blomstrende alternativ er African Violet en vakker plante som har mørkegrønne blader og blomstrer dype fiolette blomster. Den kan overleve året rundt i alle deler av hjemmet ditt som mottar rikelig med sollys i løpet av dagen, og det er helt trygt for kjæledyrene dine. Leter du etter en unik beholder til dine stueplanter?

    7/10

    blad av ikke -toksiske stueplanter joloei/Shutterstock

    Vannmelon Peperomia

    Denne morsomme, grønne planten vokser broket løvverk i mange grønne, røde og sølvfarger. Det ser vakkert ut av en innendørs planter, og det er ikke nødvendig å holde det utilgjengelig for kjæledyrene dine det er trygt hvis de tilfeldigvis tygger på det.

    8/10

    hvitAdaCo/Shutterstock

    Phalaenopsis orkide

    Denne utrolige blomsten, skjønt kjæledyrsikker, er verdt å holde utilgjengelig for dine furrige venner. Det er giftfritt, men det betyr ikke at den tåler et møte med din lekne pus eller bølle valp.

    9/10

    bladermotorolka/Shutterstock

    Leppestift plante

    Selv om Lipstick Plant er det trygt for katter og hunder, hvis de gir den en smakstest, er den perfekt for å holde høyden i en hengende plante hjemme hos deg. De mørkegrønne bladene vokser lange, søl over kanten av beholderen og er rørformede røde blomster som ligner leppestiftblomst i endene.

    10/10

    innsidenartjazz/Shutterstock

    Areca Palm

    Denne vanlige håndflaten er en fantastisk gulvplante for hus med kjæledyr. Den er lett tilgjengelig, vokser høy og full med lite vedlikehold og, best av alt, det er ikke giftig for katter og hunder.

instagram viewer anon