Do It Yourself
  • 8 beste hundesenger for hver hund

    click fraud protection

    1/9

    Hundeseng Gettyimages 520433124Joe Schmelzer/Getty Images

    Kjøper en hundeseng

    Når det gjelder senger, hunden din sannsynligvis bryr seg mer om nærheten til hvor som helst du henge ut hvor plysj eller støttende det er. Likevel vil du sørge for at du velger en seng med funksjonene som gjør at ditt kjære kjæledyr kan sove godt natt etter natt.

    Noen hunder trenger ortopediske senger. Andre foretrekker sikkerheten til små, smultringformede senger. En livlig valp kan glede seg over en finurlig seng som fungerer som et sted å leke, mens en enkel seng uten klokker og fløyter er helt akseptabel for den gjennomsnittlige voksne hunden.

    Men selv om du har en generell ide om hvilken type seng som er best for hunden din, er det så mange alternativer innen hver kategori at det kan være vanskelig å begrense det. Det er der vi kommer inn!

    Her er vår liste over åtte av beste hundesenger der ute.

    2/9

    Hundeseng 810vp Q8qtl. Ac Sl1500 via amazon.com

    Beste seng for små hunder

    Hva er det ikke å elske om en seng med kallenavnet Donut Cuddler? Din lille rase-ledsager vil elske å krølle seg sammen i dette maskinvaskbar, fuskepels, støttende rund seng.

    Myntet offisielt Original beroligende hundeseng, det er flott for hunder som ikke klarer seg gjennom dagen uten å slappe av alene. Og selv om denne sengen er spesielt populær blant 25-lb.-og-under settet, kommer Donut Cuddler i fire størrelser for å imøtekomme nesten alle hunderase.

    Handle nå

    3/9

    Hundeseng 165320 Main. Ac Sl1500 V1568211215 via chewy.com

    Beste seng for store hunder

    Akkurat som om du ikke ville kjøpe en enkeltseng for et menneske på 6 fot, ikke kjøp en hundeseng i standard størrelse for en større hund-de trenger plass til å strekke seg ut! Et godt alternativ i denne kategorien: Frisco Bolster -seng. Faux fløyel, vaskbar hundeseng kommer i XL (40 tommer) og XXL (50 tommer). Den har også en forsterkning i tilfelle din milde gigant liker å stikke hodet under naptime.

    "(Denne sengen) er så behagelig at jeg tror jeg selv kunne sovne på den," sa en femstjerners Chewy-anmelder som kjøpte sengen til en hund på 100 kilo.

    Handle nå

    4/9

    Dog Bed Pet+bolstervia wayfair.com

    Beste temperaturkontroll hundeseng

    Temperaturfølsomme hunder setter pris på senger som hjelper dem med å holde seg kule og bli koselige. Det er mange flotte senger der ute som gjør det ene eller det andre. Men hvis du er interessert i en seng som dekker begge deler, sjekk ut Molecule Air Engineered Pet Bed. Alt du gjør er å snu puten, avhengig av årstid, vær eller kjæledyrets indre termometer. Den ene siden er koselig, den andre kult.

    Den har også andre ettertraktede funksjoner, inkludert et avtagbart deksel og ortopedisk støtte. Pluss at den er tilgjengelig i små, mellomstore og store.

    Handle nå

    5/9

    Hundeseng 121246 Main. Ac Sl400 V1566324029 via chewy.com

    Beste forhøyede hundeseng

    Hvis hunden din liker å være oppe fra bakken, vil en forhøyet kjæledyrseng er helt klart veien å gå. Mange finnes, men Original Bolster forhøyet seng fra K&H Pet Products regnes som en vinner blant kjæledyrsforeldre. En grunn: Meshsengen gir god luftsirkulasjon - viktig for de hundedagene om sommeren. Den har også den ettertraktede bolsterhyllen for komfortabel hodeposisjonering mens du sover. Og det er lett å holde rent.

    Anmeldere sier at det er enkelt å montere. I tillegg, siden dette er en innendørs/utendørs seng, kan du ta den med deg til stranden eller på campingturer, eller bare sette den opp i bakgården!

    Handle nå

    6/9

    Hundeseng Consuelo+hund+sofavia wayfair.com

    Beste luksus hundeseng

    Ønsker å unne deg selv - ahem, din hund - til en seng som er litt "ekstra?" Hva med sine egne Consuelo hundesofa? Denne sengen, egentlig en mini skinnsofa, er enkel å rengjøre (bare tørk den!) Og behagelig (puten er laget av ortopedisk minneskum).

    Sengens største salgsargument? Det ser bare så bra ut i stua eller hjemmekontor. Enhver hund på opptil 90 kg. kan passe godt på Consuelo hundesofa. Og den er romslig nok til at i noen tilfeller kan to eller flere kjæledyr til og med sparke sammen igjen. Filmkveld, noen?

    Handle nå

    7/9

    Hundeseng 717qe6fgzjl. Ac Sl1000 via amazon.com

    Beste nyhet hundeseng

    Ingenting er mer bedårende enn et søtt kjæledyr som er festet til noe søtt, og dette Pet Teepee er det perfekte "noe søtt". For under $ 40, tipi gir hunden din et alt-i-ett-sted å sove, leke og til og med gjemme seg hvis de trenger litt privatliv nå og da.

    Anmeldere gir denne sengen rekvisitter for holdbarhet, komfort, kjæledyr appell og (selvfølgelig) søthet. Den er tilgjengelig i tre mønstre.

    Handle nå

    8/9

    Hundeseng 234214 Main. Ac Sl400 V1588886653 via chewy.com

    Beste ortopediske hundeseng

    Mange hundesenger tilbyr komfort og støtte. Men hvis hunden din kommer seg etter en skade, lider av leddgikt/leddsmerter eller bare er på den eldre siden, er det viktig å velge en seng som er spesielt designet for deres behov. Vår favoritt i denne kategorien er Paikka Recovery Orthopedic Dog Bed.

    Det er ikke bare produsert med det stadig viktige minneskummet, det har også funksjoner FIR (alias langt infrarødt) stoff, hvilken utnytter hundens kroppsvarme og sender den ut på nytt til ømme trykkpunkter. Paikka har det grunnleggende nede også. Sengen har et vaskbart trekk og kommer i tre størrelser for forskjellige raser.

    Handle nå

    9/9

    Hundeseng 51scjwgur0l. Ac Sl1200 via amazon.com

    Beste allround-hundeseng

    Hvis du trenger en seng som sjekker alle boksene-behagelig, lett å rengjøre, budsjettvennlig, allsidig-legg denne Bedsure hundeseng øverst på listen.

    Designet er like grunnleggende som det kommer (tenk: en stor, flat pute), men ikke la det lure deg. Denne sengen har mye å tilby, inkludert minneskum for leddstøtte og et plysj, vaskbart trekk.

    Hva med størrelsen? Vel, små hunder vil sannsynligvis trekke mot noe annet, men siden denne sengen er tilgjengelig i fire størrelser - middels til XXL - vil den fungere for nesten enhver annen hund.

    Handle nå

    Dawn Weinberger
    Dawn Weinberger

    Dawn Weinberger er frilansskribent i Portland, Oregon, som har bidratt til en rekke publikasjoner og nettsteder de siste 20 årene, inkludert RD.com, Glamour, Women's Health, Entrepreneur og mange andre. Dawn har en BA i journalistikk fra Western Washington University og er medlem av American Society of Journalists and Authors. Hun skriver om alt fra helse og medisin til mote, shopping og forretninger.

instagram viewer anon