Do It Yourself

5 måter å bruke en drill for å få fart på matlagingen

  • 5 måter å bruke en drill for å få fart på matlagingen

    click fraud protection
    Familie HandymanFamilie HandymanOppdatert: Jul. 06, 2017
    • Facebook
    • Flipboard
    • Twitter
    • Pinterest
    • E -post

    Enten du mangler tid eller bare vil ha det gøy med verktøyene dine på kjøkkenet, er det fem måter du kan gjøre det på bruk en batteridrevet boremaskin for å skrelle epler, raskt åpne bokser, rive ost, male pepper og rør hardt håndterbare glass med mat.

    1/12

    Skrell epler med en drill

    Skrell epler med en drill

    Hvis du har en haug med epler du skal skrelle til en kake, skarp eller terte, vil en drill og en spadebit virkelig fremskynde prosessen.

    2/12


    Først kaster du spadebiten inn i boret ditt. Sørg for at den holdes fast fordi du vil legge press på den. Sett deretter spadebiten inn i midten av bunnen av eplet. For å skrelle, bare kjør skrelleren over kanten av eplet mens du holder nede utløser for boret. Når eplet roterer, blir skallet raskt kuttet.

    4/12


    Fjern forsiktig håndtaket til boksåpneren. Vi klemte vår inn i en skrustikke og slipte ut tappen som holdt håndtaket inne med en kvern, men en kombinasjon av tang og vridning ville oppnå det samme.

    5/12


    Deretter kaster du den gjenværende veivakselen inn i boret ditt. Hold boret i den ene hånden, fest boksåpneren til boksen og hold åpneren lukket med den andre hånden. Gi boret litt juice og se hvor lett boksen åpnes!

    6/12

    Bore-drevet osteskive

    Bore-drevet osteskive

    Kanskje du forbereder et fjell med spaghetti eller trenger å tilsette fersk parmesan til 100 salater. Ved ganske enkelt å endre et run-of-the-mill roterende ostekniv riper du osten så fort du vil!

    7/12


    Fjern først det roterende plasthåndtaket. De fleste trekker bare av hvis du holder ristetønna og roterer håndtaket bakover. Fjern deretter rivefatet fra osteskiven. Sett en ¼ ”bolt inn i det gjengede hullet i bunnen av gitterrøret. Fest den på plass med en flat skive, en låseskive og en mutter. Hvis du ikke kan få nok stramningstrykk ved å bare holde bolten inne i ristfatet, kan du bruke to sett med tang (en for å stramme og en for å holde bolten på plass).

    8/12


    Sett ristfatet tilbake i osteformen og stram bolten i chucken. Tilsett osten din og begynn å male. Avhengig av rivjernet, må du kanskje kjøre boret i revers.

    10/12


    Skru først av toppen av slipemekanismen. Fjern toppen av kvernen, og sørg for å holde den oppreist for å unngå å sølpe pepperkornene inni. Plasser deretter en stikkontakt, omtrent i størrelse for åpningen av kvernen, over mekanismen. Stikkontakten hjelper til med å holde mekanismen sentrert i kvernen og lar deg legge til nok kraft til å male fine partikler pepper.

    11/12


    Sett toppen av slipemekanismen inn i boret ditt. Fordi toppen av stikkontakten er åpen, trenger du bare et ¼ ”eller så av mekanismen som stikker ut av toppen for å gripe med borechucken. Når det er tett, begynn å slipe vekk! Du vil raskt kunne legge pepper til potetmosen din eller noe annet ved middagsbordet. Hvis den malte paprikaen kommer ut for stor, stram boreklokken lengre ned i mekanismen. De fleste slipemaskiner endrer størrelsen på slipingen etter hvor tett toppen av mekanismen er skrudd på.

    12/12

    Trådløs kjøkkenmaskin

    Trådløs kjøkkenmaskin

    Noen ganger synes vi det er vanskelig å blande ting i en liten krukke for hånd. Som gammeldags fet peanøttsmør, for eksempel. Det er ikke uvanlig at vi strekker oss etter et elektroverktøy for å løse et problem, så ut til garasjen dro vi. Som det viser seg, passer håndtaket til en mikseskje perfekt i chucken på den batteridrevne boremaskinen!

instagram viewer anon