Do It Yourself
  • Det beste vinterutstyret for hunden din

    click fraud protection

    1/11

    Hundepotteskivevia amazon.com

    Beste rengjøringsmiddel for snødekte poter

    Snø, is, gjørme og havsalt er dårlige for hundens poter - og gulvene dine. Colby Lehew, en profesjonell hundetrener på Dogletikk i Chicago som spesialiserer seg på gjeting, aking og skijoring, liker Anipaw 2-i-1 bærbar hundepotteskive fordi den er super effektiv og enkel å bruke. Bare fyll den med varmt vann, stikk en pote inni, fjern deretter og tørk med et håndkle.

    Handle nå

    2/11

    Hundefrakkvia chewy.com

    Beste strøk for korthårede hunder

    Hunder med mindre pels har en tendens til å bli spesielt kald om vinteren. Det spesialdesignede tunge materialet i Hurtta Expedition Insulated Dog Parka holder korthårede hunder og de uten underpels varm. Dette hundekåpe er laminert for å være vann- og vindbestandig, selv etter et kast i snøen. Og den justerbare lengden, halsen og kragen har plass til et ekstra lag under om nødvendig.

    Handle nå

    4/11

    Hundevestvia amazon.com

    Beste fleecevest for små hunder

    En liten hund med lav kroppsfettprosent har virkelig godt av et ekstra lag med varme om vinteren. Den holdbare, men likevel lette

    Gooby Dog Fleece Vest med båndring lager et flott ekstra lag for å regulere kroppstemperaturen rundt huset, eller å bære under en tyngre pels utendørs. Et annet pluss: Det er lett å gli raskt på for bruk som hundesele når hunden din må ut akkurat nå.

    Handle nå

    5/11

    Hundestøvlervia amazon.com

    Beste hundesnestøvler

    Snø, is og fryseflater er grove på a hundens delikate pote pads. Den tøffe, holdbare EXPAWLORER vanntette hundestøvler beskytte poter mens holde dem varme og tørk. Kraftig slitebane takler de snøigste og mest robuste forholdene. De kommer i åtte potestørrelser, som rommer alt fra små terrier til store fjellhunder.

    Handle nå

    6/11

    Hundefrakkvia chewy.com

    Beste kroppsvarmere for aktive hunder

    Ingen hundeeier vil beholde en aktiv hund fanget inne bare fordi det er ekstra kaldt og snødekt ute. Den glatte, elastiske Hurtta Body Warmer Dog Bodysuit er laget av et pustende stoff med et foliefôr som inneholder kroppsvarme. Det holder dem varme nok til å leke ute i lange perioder og også fjerne ømme muskler. Den er fin og tynn - lett nok til å leke i eller ha under en jakke eller jakke.

    Handle nå

    7/11

    Hundeskivevia amazon.com

    Beste vinter utendørs hundeleke

    Hundeleker har en tendens til å gå seg vill i mørke, snødekte vinternetter. Ikke den fargeskiftende, batteridrevne Flashflight Dog Discuit LED Flying Disc, laget spesielt for nattspill. Ikke vent lenger til snøen smelter for å finne hundens tapte plate!

    Handle nå

    8/11

    Hundehusvia amazon.com

    Beste utendørs isolerte hundehuset

    Hold hundene beskyttet mot frost, snøvær med Pets Imperial Extra Large Isolert Wooden Norfolk Dog Kennel. Ekstra tykt tømmer, isopor og kryssfiner vegger gir godt isolert beskyttelse mot elementene. Justerbare to-tommers ben hjelper luften til å sirkulere under og holder gulvet tørt i dette Kennel. Det holder seg kjøligere om sommeren også.

    Handle nå

    9/11

    Hundefrakkvia amazon.com

    Beste hundejakke i full kropp for ekstremvær

    Tøffe vinterforhold er like farlige for hunder som mennesker, men eventyrglade hunder kan ikke bare sitte vinteren ute. Tast inn DogHelios Blizzard heldekkende jakke, med et vann- og vindtett ytre lag, pluss et indre lag laget av en tykk, antistatisk fleece. Det er også reflekterende for synlighet selv under snøstormforhold.

    Handle nå

    10/11

    Hundevarmeputevia chewy.com

    Beste oppvarmede puten for kalde gulv

    Når vikarer faller, gir kjæledyr ofte opp sin vanlige plass på foajeen eller garasjegulvet. Lav-watt innendørs-utendørs K&H Pet Products Lectro-Soft Outdoor Oppvarmet Pad gir varme, selv i temperaturer under null. Og det vanntette utsiden holder det fuktighetsfritt også.

    Den er perfekt for en utendørs hundehus, kjeller, garasje, vaskerom, skur, veranda - hvor som helst, innendørs eller ute, som hunden din liker å slappe av. Selv om ledningen er stålpakket for sikkerhets skyld, anbefales denne puten ikke for ødeleggende kjæledyr eller valper.

    Handle nå

    11/11

    Hundefrakkvia amazon.com

    Beste strøk for sta hunder

    Mange hunder synes strøk er ubehagelige og kjemper for å holde dem av. For dem, profesjonelle hundetrener og atferdsspesialist Jen Jones of Din hundrådgiver anbefaler MIGOHI Stormguard Winter Dog Coat. "[Den] er foret med supermyk fleece og bomull, noe som gjør det slik behagelig for hunden din," hun sier. Et belte som kan festes og elastiske benstropper gjør det lett å ta på og av.

    Handle nå

instagram viewer anon