Do It Yourself
  • 33 Strålende hjemmehacks som bruker våre 3 favorittelementer

    click fraud protection

    Disse husholdningsartiklene kan gjøre mye mer enn å henge klærne, pakke en avis og ha en rulle toalettpapir.

    Lagre buksebøylene for å lage dine egne poseklemmer. Klipp av endene på kleshengere med en kraftig saks. Klemmene kan brukes på hvilken som helst pose rundt huset eller verkstedet. - Stephanie Quattrochi. Pluss: Ta en titt på disse 11 måtene å holde verkstedet ryddig og ryddig.

    Jeg vet ikke om deg, men jeg har ikke alle matchende kleshengere i skapet mitt, og noen ganger får du en av de veldig billige plastene når du trenger en antiskli-henger. Løsningen min var å pakke rørrensere rundt kleshengeren. Rørrenserne legger til en gripende stopp på disse ellers glatte kleshengene.

    For en enkel og grønn måte å starte frø, lagre toalettpapir og papprør. Skjær papprørene i 2 tommer. lengder og legg dem i et vanntett brett. Fyll rørene med pottejord og plant frøene dine. Når plantene er klare til å flytte til hagen, plant dem rett i papprøret. Kartongen vil brytes ned. Sørg for å holde røret under jordoverflaten, slik at det ikke transporterer fuktighet bort fra røttene.

    Her er 10 flere måter å spare penger i hagen din.

    For å bygge en brann ordentlig må du ha tinder (lett lysmateriale), tenne (fingerstørrelser) og drivstoff (tømmerstokker). Vi har alle en lett tilgjengelig forsyning av tinder: tørketrommel lo! For å lage brannstarter, tømmer jeg tomme toalettpapprør med tørketrommel. Tørketrommel lo "tømmer" tenner raskt og lett brenner lenge nok til å lyse opp tenningen. Og du trenger ikke å ty til tennvæske! Har du noen gang hørt om en svensk brannfakkel?

    De fleste skjærebrett kommer ikke med noen form for gummioverflate på bunnen for å forhindre at de glir på en benkeplate, men med et par gummibånd kan du stabilisere skjærebrettet og forhindre at det beveger seg under bruk. Legg på to gummibånd - ett i hver ende av skjærebrettet - og du er i gang. Sørg for at gummibåndene ligger flatt og ikke er vridd når du tar dem på, så brettet vil stå stabilt på benken din. Sjekk deretter 25 nyttige tips spesielt for hjemmekokken.

    Jeg hater når malingboksene mine får tørket maling over seg, så nå beholder jeg en eske med gummibånd med malingstilførselene mine. Før jeg begynner å male, vikler jeg et gummibånd rundt malingsboksen slik at den strekker seg over åpningen. Jeg bruker gummibåndet til å tørke overflødig maling fra penselen i stedet for boksens kant, noe som hjelper med å holde boksene mine rene. - Kate Smith. Sjekk ut disse andre smarte malinghackene!

    Hårsko i avløpet er uunngåelig; og de er mer sannsynlige hvis det er langhårede mennesker i hjemmet ditt. Jeg har funnet ut at en trådhenger er det mest effektive verktøyet for å fjerne dem. Først løsner du ledningen under kroken. Dette etterlater kroken i den ene enden og en miniatyr "snegl" i den andre enden. Skyv skruens ende ned i avløpet opp til tettet. Bøy den frie enden 90 grader, og form et håndtak. Vri håndtaket slik at sneglen borer seg inn i tettet, slik at du kan trekke det ut. Pluss: Vi viser deg hvordan du fjerner nesten alt. - Matt Boley

    Lag en klemme med små deler ved å vikle et gummibånd rundt kjeftene på en nåletang. Gummibåndet holder tangens kjever sammenklemt for å holde små gjenstander. Det fungerer spesielt godt for å få nøtter til utilgjengelige steder eller for å starte små negler. - Marvin J. Dirks. Plus: 28 hemmelige klemtriks fra trearbeidere

    Trenger du å gå inn og ut av samme dør mange ganger mens du bærer ting? For å forhindre at døren låser seg, sløyfer jeg et gummibånd rundt den ene dørhåndtaket eller håndtaket, deretter vris den en gang og sløyfes rundt den andre knotten. Gummibåndet holder låsen inne. Hvis døren lukkes, kan jeg skyve den åpen igjen med kroppen når hendene er fulle. - Nick Paone

    Mekanikk bruker ofte spesielle magnetiske innsatser i stikkontakter for å forhindre at bolten faller ut mens de prøver å tre den inn på et tett sted. Du trenger ikke kaste bort penger på disse gadgetene. Bare kutt et gummibånd i strimler og legg en stripe over åpningen på kontakten. Sett deretter inn bolthodet. Gummibåndet vil feste bolthodet i sokkelen, slik at du kan begynne å tre uten å miste bolten.

instagram viewer anon