Do It Yourself
  • 10 beste stuehylleideer

    click fraud protection

    3/10

    HyllerHilsen av @katherinecharltondesign

    Strømlinjeformede innebygde stuehyller

    Innebygde hyller legg til et tilpasset utseende i stuen din, og løft hele rommet. Disse slanke innebygde hyllene av @katherinecharltondesign legg et nytt snurr på tradisjonelle, utsmykkede innebygde ved siden av peisen.

    Ved å bruke hvite flytende hyller mot hvitt loddrett shiplap, står det dekorative tilbehøret i sentrum. Innebygd ikke i budsjettet? Erstatter a hvit bokhylle ved siden av peisen din for en lignende effekt.

    Handle nå

    5/10

    HyllerHilsen av @jackie.hoyte

    Bildehylle Stuehylle

    Ikke tenk over vegghyllene i stua. Noen ganger er alt du trenger en enkel, lang bildehylle, som bevist her av @jackie.hoyte.

    Avsatsen viser bilder og kunst på samme måte som en gallerivegg kan, men gjør det mye lettere å omorganisere og bytte rammer når det er nødvendig. Dette bildehylle er en sjenerøs 60 tommer bred, og gir deg rikelig med displayrom. Eller du kan lag en bildehylle hvilken som helst størrelse du ønsker.

    Handle nå

    6/10

    Hyller Hilsen av @thecoefam

    Farmhouse Living Room Shelving Unit

    Uansett stil, er det en hylle for det. Tre og metall bokhylle i våningshusstil passer perfekt sammen med denne nydelige hytte stue rom ved @thecoefam. Og bare fordi det er en bokhylle, betyr det ikke at den må holde bøker. Lent kunstverk, vintage tilbehør og håndlaget keramikk gir den perfekte balansen mellom innredning og funksjon.

    Handle nå

    7/10

    HyllerHilsen av @spaceshackldn

    Vegg i stuehyller

    Hvis noen få hyller er gode, hvorfor ikke en hel vegg med hyller? Det er filosofien bak dette koselig stue av @spaceshackldn. Det er en flott løsning hvis du har mange bøker eller en stor samling av ting du vil vise, eller hvis du bare liker det maksimalistiske utseendet. Sjekk dette ekstra stor enhet som, når den plasseres mot veggen din, vil gi deg en lignende effekt.

    Handle nå

    8/10

    Hyllervia wayfair.com

    Budsjettvennlig Etagere

    En bokhylle i etagerstil har åpne hyller som ikke legger til mye visuell masse, noe som gjør den til et godt valg for en liten stue. I tillegg, på grunn av sin minimale design, kan du finne en etagere til en rimelig pris. Du kan feste denne elegante versjonen for mindre enn $ 200!

    Handle nå

    9/10

    HyllerHilsen av @jointhebandd

    Navy stuehylle innebygd

    Få en stemningsfull, sofistikert stemning med mørke stuehyller som disse marine innebygde @jointebandd. (Her er en marin bokhylle for et lignende utseende, spesielt hvis det settes mot a marinemalt vegg.) Når du styler mørke hyller, må du bruke lyse bøker, dekorativt tilbehør og kurver slik at de dukker opp mot det mørke bakteppet.

    Handle nå

    10/10

    Hyllervia wayfair.com

    Vegghengt stigehylle

    Vi elsker hvordan dette stigehylle kombinerer utseendet til en frittstående bokhylle og veggmonterte hyller. Det frigjør gulvplass under, men har fortsatt den visuelle virkningen av en bokhylle. Den enkle, slanke designen passer godt til enhver stil stueinnredning. Happy Wayfair -anmeldere elsker den robuste konstruksjonen og enkel montering.

    Handle nå

instagram viewer anon