Do It Yourself
  • Reparasjon og etterbehandling av møbler (DIY)

    click fraud protection

    En profesjonell trearbeider deler grunnleggende, tidstestede tips som hjelper deg med å jobbe raskere og få bedre resultater på møbelprosjektene dine.

    Av DIY -ekspertene i The Family Handyman Magazine

    Du vil kanskje også like: TBD

    Identifiser en god børste

    Dave viste oss hvordan vi kan fortelle en kvalitetsmaling fra en billig - godt å vite når du er i jernvarehandelen. Først strøk han en billig børste av plasthår mot en bordkant; bustene deler seg. Da han strøk en dyr oksehårspensel på kanten, svøpet bustene rundt og dekket hjørnet.

    Daves råd: "Hvis du er seriøs med å fullføre, invester i børster av høy kvalitet. Hvis du rengjør dem godt, vil de vare livet ut, minimere penselmerker og beholde mer finish, slik at du ikke trenger å legge på penselen så ofte. Jeg bruker opptil $ 50 for en god børste. "

    Lavpris tilpasset hammer

    Daves klubbe for å tappe møbeldeler sammen - og fra hverandre - er ganske enkel. “Gummiklubben min var for stor til å komme inn på små mellomrom, så jeg skled en 1-in. gummifot fra jernvarehandelen på en kulepennhammer. Den passer på trange steder og fokuserer hammerblåset mer nøyaktig under demontering og liming. "

    Gummiføttene er rimelige og kommer i forskjellige diametre (3/4 tommer. til 1-1/2 tommer). Ta med hammeren til butikken for å være sikker på at du får en som passer.

    Hold finishene friske

    Hvis du tvinger lokkene til ferdigbeholderne dine når du er ferdig med å fylle felgen, vil boksen ikke forsegle og innholdet tørker ut.

    "Det tar bare noen få sekunder etter at du er ferdig å gni dunken med en bomullsklut, som garanterer en ren og tett forsegling, og gjør det lettere å åpne boksen neste gang."

    Beskyttelse mot løsemidler

    "Dette kan virke som en åpenbar idé," sa Dave mens han skled på et par plasthansker. “Men hvis du påfører overflatebehandlinger med bare hånd og deretter rengjør hendene med løsningsmidler, går de gjennom huden din og inn i systemet ditt. Så jeg har en jumboboks med hansker tilgjengelig og tar alltid på meg et nytt par når jeg gjør ferdig møbler, rengjør børster eller jobber med noen slags lim. "

    Bokser med 100 vinylhansker selges på hjemmesentre.

    Plukk ut problemer

    "Løse børster som kommer ut av børsten og tørker på prosjektet er en hodepine du kan forhindre," sa Dave. Bare slå en ren, tørr børste flere ganger mot håndflaten. Løse børster stikker ut fra enden av børsten og plukkes lett før du dypper børsten i boksen.

instagram viewer anon