Do It Yourself

15 ting folk som alltid har rene biler har til felles

  • 15 ting folk som alltid har rene biler har til felles

    click fraud protection

    1/15

    01_De-forlater aldri-hjemmet-uten søppelsekkervia amazon.com

    De forlater aldri hjemmet uten søppelsekker

    Hvis du er veldig opptatt eller reiser på jobb, kan du ende opp med en rimelig andel av gjennomkjørings- eller smørbrødbutikker. Hvorfor kan det være et problem? "Disse menneskene ender ofte med rotete, stinkende biler fordi matskåler, innpakninger og rusk begynner å hoper seg opp," sier Dena Sanowicz, en profesjonell arrangør i New York og hjernen bak Instagrams best bevarte hemmelighet for å organisere opplæringsprogrammer. “Hvis du er sen til et møte eller løper et sted, er det lett å la disse tingene hoper seg opp. Du kan løse dette problemet ved alltid å ha bilspesifikke søppelsekker på hånden og tømme dem daglig. ”

    Prøv et brukervennlig produkt som Tossits, som du kan henge på nakkestøtten på passasjersiden og rive av med minimal innsats. Disse miljøvennlige posene har også klebebånd for å forsegle rotet før du tar det til en søppelbøtte. Hvis du alltid er på farten, behold disse 14 elementene i bilen din og du vil være dobbelt så produktiv.

    Prøv dette lille trikset for å holde plastposene organisert hjemme.

    Handle nå

    2/15

    02_De-ikke-bruk-bilen-som-et-lagringsanleggvia amazon.com

    De bruker ikke bilen sin som lagringsanlegg

    "Når vi reiser med små barn, tenker vi noen ganger at vi må reise med hele huset vårt for alle de som bare er i sakens øyeblikk, og etter noen turer, ender vi med å ha flere av de samme tingene over alt, sier ” Sanowicz. "I stedet for å laste bilen på nytt med doble ting, kan du prøve å beholde absolutt viktige ting i en nøye gjennomtenkt organiseringskasse i ryggen eller bagasjerommet. " Denne robuste arrangøren fra Fortem kan holde alt fra klesskifte til sport utstyr. I tillegg har den en sklisikker bunn og festestropper, så den holder seg akkurat der du trenger den. Det er en av Amazon -produkter vil du definitivt bruke hver dag.

    Kjenner du disse 46 bildetaljeringshemmelighetene som vil spare deg for penger?

    Handle nå

    3/15

    03_De-behandler-polstring-flekker-umiddelbartvia amazon.com

    De behandler møbeltrekk umiddelbart

    I stedet for å vente på den årlige vårrengjøringen, behandler ryddige sjåfører bilpolstring og skitne gulvmatter med flekkbekjempende produkter samme dag de oppdager et problem. Prøv en kostnadseffektiv sprayløsning som CLR flekkmagnet, og oppbevar den i bagasjerommet for uventede søl, ulykker og spesielt rotete turer.

    Her er det virkelige trikset hvordan få flekker ut av bilseter.

    Handle nå

    4/15

    04_De rengjør håndtakene og knappene hver ukevia amazon.com

    De rengjør håndtak og knotter hver uke

    Hvis du har nok folk i bilen til å bruke HOV -banen, må du desinfisere alt i bilen din oftere enn du kanskje skjønner. Det inkluderer alle bilens innvendige håndtak, knotter og ventilasjonsjusterere, som er spesielt utsatt for bakterier, smuss og fingeravtrykk. Prøv en dyre- og barnesikker spray som Greenerways Organic All-Purpose Multi-Surface Cleaner, og forplikte deg noen minutter en dag hver uke til å rengjøre alle kroker, kroker og vinduer du tar for innvilget. Vær oppmerksom på mens du er på et rengjøringsspark de mest giftige rengjøringsproduktene på markedet - og vet hva du skal kjøpe i stedet.

    Lær hemmelighetene som bare bildetaljere vet.

    Handle nå

    5/15

    05_A-trådløs-hånd-vakuum-er-deres-beste-vennvia walmart.com

    Et trådløst håndstøvsuger er deres beste venn

    "Samkjøring, lange turer og andre kjøreturer starter alltid bedre med et rent sted, og derfor prøver jeg alltid å ta håndstøvsugeren min," forklarer Sanowicz. "Rengjør bilseter, koppholdere og andre områder, slik at du begynner friskt og ikke føler deg trang." Et flott, brukervennlig alternativ å vurdere: Hoover ONEPWER trådløst håndstøvsuger.

    Denne hacken vil stoppe smuler og andre ting fra å skli gjennom bilens sprekker.

    Handle nå

    6/15

    06_De-har-alltid-gjenbrukbare-servietter-på-håndenvia amazon.com

    De har alltid gjenbrukbare kluter for hånden

    Gjenbrukbare mikrofiberkluter er det miljøvennlige svaret på tørkepapir og engangsservietter, og når du begynner å ha dem i bilen, vet du ikke hvordan du noen gang har levd uten dem. Bruk dem med dine favoritt rengjøringsspray, støv ned dashbord og redde møbeltrekk fra uforutsette brusutslipp i en håndvending. Casabella Micro Wipes er budsjettvennlige, gjenbrukbare og kan vaskes i maskin mellom bruk.

    Finn ut de seks tingene du bør bruke en mikrofiberklut til å rengjøre.

    Handle nå

    7/15

    07_De elsker lo -rullervia target.com

    De elsker Lint Rollers

    Hvis du tror de bare er for klær, tenk om igjen. Gigantiske lo -ruller kan enkelt plukke opp dyrehår, pelsdresser og tilfeldig søppel fra bilpolstring og andre overflater. Velg en versjon med lang håndtak, som denne Evercare Mega Roller, som har tilgang til vanskelig tilgjengelige områder. Mens du er i gang, sjekk ut disse andre ting du kan rengjøre med en lo -rull som du sannsynligvis aldri har tenkt på.

    Se hvordan en lo -rull også kan hjelpe deg med å rydde opp i glass!

    Handle nå

    8/15

    08_De-spray-the-nasties-awayvia amazon.com

    De sprayer nastiene bort

    Organiserte bilførere vet at de ikke kan kontrollere alle hoste, nyser eller bakterielle mareritt, så de holder bilen-rengjøringsvognen fylt med bakteriedrepende desinfeksjonsmidler som gjør dobbeltarbeid. Denne eukalyptus-og-spearmint-duftende desinfiserende sprayen fra syvende generasjon bekjemper effektivt virus og bakterier som kommer til dørhåndtak, vindusknapper og annet sterkt trafikkert interiør flekker. I tillegg vil bare en spray få bilen til å lukte som et spa. Slik kan du lage din egen bilfrisker.

    Handle nå

    9/15

    09_De bruker produkter-som gjør doble pliktervia amazon.com

    De bruker produkter som gjør dobbeltarbeid

    Du trenger ikke å fylle caddie med hvert rengjøringsprodukt under solen, ifølge Sanowicz. Velg i stedet produkter som kombinerer funksjoner, som å desinfisere og deodorisere, eller rengjøre og beskytte. For eksempel blir 303 Automotive Protectant Wipes kvitt støv og støv mens du forsegler UV -beskyttelse for overflatene av gummi, vinyl og plast. Hver applikasjon i matt finish varer i en måned eller mer, noe som gir deg en renere bil sammen med UV-beskyttelse for dashbord og andre solberørte områder. (Likevel, for en virkelig ren bil er en måned egentlig for lenge til å gå mellom rengjøringer.) Ikke gå glipp av disse 74 andre vedlikeholdstips som forlenger bilens levetid.

    Handle nå

    10/15

    10_De-repurpose-husholdningsartikler-i-geni-måtervia amazon.com

    De repurpose husholdningsartikler i Genius måter

    Hvis du er flittig med å rengjøre bare en del av bilens interiør hver dag, gjør den til koppholderne dine, sier Sanowicz. De har en tendens til å samle alle søppel, og de er notorisk vanskelige å rengjøre. Vurder å forenkle denne oppgaven ved å sette inn silikon cupcake liners og ta dem ut for rengjøring. Bare dump ut eventuelle akkumulerte smuler, og legg dem deretter i oppvaskmaskinen. Du kan oppbevare ekstra foringer i hanskerommet for øyeblikkene i tilfelle, og de lager gode snack-kopper også.

    Disse elementene er virkelig gode for gjenbruk også!

    Handle nå

    11/15

    11_De-lagrer-papirarbeid-tankefulltvia amazon.com

    De lagrer papirarbeid omtenksomt

    Ikke la kvitteringer, bildokumenter, forsikringskort og andre viktige papirer ligge strødd rundt bilen din. Ikke bare kan de bli skadet eller gå tapt, men de er også en øye. Invester i stedet i en billig filmappe for hanskerommet. Du vil glede deg over passende seksjoner for alle favorittkupongene, manualene og andre må-ha-ha uten å stresse med å holde styr på alt. Når det er sagt, sørg for at du aldri la disse 15 tingene ligge i bilen din.

    Finn ut hvorfor du trenger å lage en huseierjournal.

    Handle nå

    12/15

    12_De får øye på bilens ytrevia amazon.com

    De spotrenser bilen sin utvendig

    Du mistenkte sannsynligvis at rengjøring av servietter for bilens interiør ville komme til denne listen, men visste du at det finnes fugtspuss-spesifikke kluter også for bilens eksteriør? De er perfekte å bruke mellom vasker og detaljerte avtaler, og de fjerner effektivt til og med bakt fuglestubbe. De kan også dra til byen med klebrig rester på innsiden av bilen din. Hvis parkeringsplassen din er under et tre, må Drop Wipes gå på din Amazon ønskeliste SÅ FORT SOM MULIG.

    Handle nå

    13/15

    De kommer inn i en bils kroker og krokervia amazon.com

    De kommer inn i en bils kroker og kroker

    Du kjenner den morsomme hår-ertende børsten du sannsynligvis ikke har brukt siden balen din? Det viser seg at det er nesten identisk med bildelbørstene som profesjonelle bruker for å tørke og løsne rusk fra vanskelig tilgjengelige sprekker, hjørner og bilseter. Vask og bruk den gamle, eller hent en ny, rimelig en til å putte i bilrengjøringssettet. Her er 15 andre hemmeligheter bare bildetaljere vet.

    Handle nå

    14/15

    14_De-nalenvia amazon.com

    De skyller

    Rene biler forblir slik fordi de blir ivaretatt. Investering i din egen nal kan åpenbart bidra til å holde vinduene rene, men i en klemme vil de hjelpe til med å fjerne dyrehår og sølt snacks av setene på under et minutt. De vil også få kontrollert sølt drikke raskere enn du kan ta et håndkle.

    Handle nå

    Bryce Gruber
    Bryce Gruber

    Bryce Gruber er redaktør for TheLuxurySpot.com, muse for PropertyRoom360.com, og danser ofte rundt TV -skjermen når hun ikke prøver å få de tre barna til å spise grønnsakene sine. Hun bor, jobber og leker med mannen sin i NYC, for hvor ellers? Finn henne på sosialt. Hun er overalt.

instagram viewer anon