Do It Yourself
  • Merkeløs rengjøringsproduktgjennomgang

    click fraud protection

    Hvert redaksjonelt produkt er uavhengig valgt, selv om vi kan bli kompensert eller motta en tilknyttet kommisjon hvis du kjøper noe gjennom våre lenker. Vurderinger og priser er nøyaktige, og varene er på lager fra publiseringstidspunktet.

    Merkefrie rengjøringsprodukter er bedre for jorden og lommeboken din. Vi testet dem for å se hvor godt de rengjør.

    Har du noen gang mistanke om at dine giftfrie rengjøringsprodukter er for dyre? Kanskje vaskemiddel og spray med flere overflater kan koste mindre hvis de ikke hadde dyre reklame- og markedsføringskostnader. Og hvorfor sender selskaper sprayrensere med vann? Ville det ikke koste mindre og vært bedre for jorden hvis du bare la ditt eget vann til en konsentrert rengjøringspakke?

    Det er slike spørsmål Merkeløs spør og svarer når de lager giftfrie rengjøringsprodukter. Jeg var definitivt fascinert av den merkeløse filosofien: “Alt vi gjør må oppfylle våre Just What Matters-standarder av høy kvalitet, bedre for deg som tilbys til enkle, rimelige priser. For hvert produkt som selges på Brandless, kan du være sikker på at vi har gjennomsøkt verden for å undersøke og oppfylle kvalitetsgullstandardene for den kategorien. ”

    Siden jeg anser rengjøring for å være en mer hobby jeg liker enn å jobbe med å unngå, gledet jeg meg til å prøve rengjøringsprodukter uten merke i hjemmet mitt. Her er hva som skjedde. (Dette er rengjøringsprodukter profesjonelle husholdersker sverger til.)

    På denne siden

    Hva er merkeløst?

    Merkeløs er en online markedsplass for rengjøringsmidler, skjønnhetsprodukter, kjøkkenprodukter, helse- og velværeprodukter og nødvendigheter for babyer og kjæledyr. Navnet Brandless er et signal til forbrukerne om å bagatellisere betydningen av merkenavn. Selskapet fokuserer på å produsere giftfrie, bærekraftige og organiske ingredienser til sine produkter til rimelige priser.

    Mange av produktene deres er Green Seal Certified, noe som betyr at de uavhengig er bevist å oppfylle gjennomsiktige kriterier for ytelse, helse og bærekraft.

    Hvordan testet vi merkeløse rengjøringsprodukter?

    Img 0026via megan wood

    Jeg likte umiddelbart Green Seal -sertifiseringen og prisene på rengjøringsprodukter uten merke. Men fungerer de egentlig?

    For å teste dem fikk jeg tak i tre produkter og satte dem på jobb på kjøkkenet, badet og vaskerommet mitt over flere uker. Slik testet jeg hvert produkt og hvordan de presterte i den virkelige verden. (Dette er topp fem rengjøringsprodukter du allerede har i pantryet ditt.)

    Vaskemiddelpakker

    Jeg sverger til vaskemiddelpakker. Å kaste en pakke med ferdig målt vaskemiddel i min topplader er mye raskere, enklere og renere enn å måle ut flytende vaskemiddel (og håndtere rotete koppen). Så jeg var spent på å prøve Merkeløse vaskemiddelpakker i lavendelduften - min favorittduft.

    Jeg brukte vaskepakkene flere ganger, i separate mengder hvite badehåndklær og laken, mørke svette treningstøy og jeans. Hver last kom ut og luktet frisk og så ren ut.

    Håndklær var myke. Jeg kunne fremdeles lukte lavendelduften i leggings da jeg gjorde Pilates omtrent en uke etter at de ble vasket. Vaskeripakkene tok til og med ut en liten tomatsaus flekk på et par lyse jeans. Vinne!

    Fordeler med vaskemiddelpakke:

    • Hver krukke kommer med 50 vaskemiddelpakker, så ca 34 cent per last. Rimelig!
    • Vaskemiddelpakkene smelter bort uten å etterlate plast eller såpeklump i vasketrommelen.
    • Giftfri formel er fri for fargestoffer og lysere.
    • Fungerer i sykluser med kaldt eller varmt vann.
    • Tøff på flekker og rengjør klær forsiktig.
    • Barnesikret krukke består av minst 90 prosent resirkulert materiale etter forbruk.
    • Klær og håndklær lukter lavendel i flere uker.

    Vaskemiddel pakke ulemper:

    • Lavendelduften er litt røykfylt og mindre blomstret enn jeg forventet.
    • Vaskemiddelpakkene har en tendens til å henge sammen i oppbevaringsbeholderen og må skilles forsiktig slik at de ikke bryter opp.

    Maudia, en merkeløs nettstedanmelder, sier: "Får tøyet til å lukte godt. Renser klærne mine pent. "

    Handle nå

    Refillable Multi-Surface Cleaner

    Forutsetningen bak Refillable Multi-Surface Cleaner er genialt. Du får en gjenbrukbar plastflaske med sprayfeste og en plastpose fylt med konsentrert rengjøringsmiddel for flere overflater. Bare legg pakken i flasken, tilsett vann, rist opp og vent noen minutter til rengjøringsmiddelet er fortynnet. Spray og tørk deretter med en mikrofiberklut eller fille som du ville gjort med en rengjøringsspray.

    Jeg har brukt rengjøringsmiddelet flere ganger om dagen i omtrent to uker, og jeg er veldig fornøyd med ytelsen. Det gjør et raskt arbeid med kafferinger på benkeplater i kvarts, tannkrem som spruter i vasken på badet og fett på glassovnen. Duften er virkelig subtil, noe som er en fordel eller ulempe, avhengig av hvor sterk du vil at rengjøringsprodukter skal lukte. Duften henger definitivt ikke i luften etter at jeg spruter.

    Pro tips: Rist flasken godt hvis den har sittet i et par dager.

    Plastflasken til Brandless Multi-Surface Cleaner ankom lett slitt med en bulke i toppen. Flasken fungerer fortsatt perfekt, men jeg vil til slutt bytte den ut med en flaske av glass eller aluminium, og bare kjøpe den påfyll på flere overflater.

    Påfyllbare fordeler med flere overflater:

    • Green Seal-sertifisert og giftfri.
    • Du fyller flasken med ditt eget vann, og sparer på fraktkostnader og karbonavtrykk.
    • Påfyll på flere overflater spare på plast, frakt og totale kostnader.
    • Fungerer raskt for å rengjøre fett, skitt og flekker fra kjøkken og de fleste baderomsflater.
    • Lett salt bomullsduft er behagelig og ikke overveldende.

    Påfyllbare ulemper med flere overflater:

    • Plastflaske tåler ikke for mye bruk eller misbruk.
    • Duften er subtil (som kan være et proff for folk som ikke liker mye duft.)

    Whitney, en annen merkeløs nettstedanmelder, sier: "Jeg har prøvd forskjellige miljøvennlige rengjøringsmidler og blitt skuffet med de fleste av dem (for skummel, kuttet faktisk ikke motfettet rundt ovnen osv.), men dette er akkurat det jeg ville håpet! Det etterlater tellerne og komfyren skinnende rent, skummer ikke over hele disken og lukter deilig. Sikkert lagt til abonnementsboksen! ”

    Handle nå

    Oppvaskmaskinpakker i oppvaskmaskin

    Oppvaskmaskinpakker i oppvaskmaskin er beslektet med fetterne til vaskemiddelpakken. Å kaste en pakke med oppvaskmaskin i vaskemiddelfliken er mye enklere enn å måle ut gel eller flytende oppvaskmiddel. Men oppvaskmaskinpakker for oppvaskmaskin kan være dyre.

    Det er ikke tilfellet med Brandless. Du får 50 pakker for $ 12, som kommer ut til 24 cent per pakke.

    Jeg gikk ikke lett på oppvaskmaskin -testen. Oppvaskmaskinen var pakket og noen av oppvasken hadde ligget der i noen dager før jeg kjørte normal syklus - jeg hadde til og med hundens rett der inne. Suksess! Rettene kom ut rene, uten en funky lukt eller såpete rester. Dette er vaskemiddelpakkene jeg går til oppvaskmaskinen. Slik gjør du det fikse en stinkende oppvaskmaskin.

    Fordeler i oppvaskmaskinens vaskemiddel:

    • Giftfri og biologisk nedbrytbar formel.
    • Fjerner rester og fett fra servise.
    • Etterlater ikke en såpefilm eller ille lukt.
    • Lett å kaste i oppvaskmaskinen.
    • Rimelig for 24 cent per pakke.

    Oppvaskmaskinens pakke ulemper:

    • Vaskemiddelpakkene har en tendens til å henge sammen i oppbevaringsposen og må skilles forsiktig slik at de ikke bryter opp.

    Steve, en merkeløs nettstedanmelder, sier: “Jeg prøvde det for første gang bare for å prøve det. Det fungerer like godt eller bedre som alt jeg har kjøpt lokalt, og prisen er konkurransedyktig. Det beste er at oppvasken min var ren uten at oppvaskmaskinen luktet såpevann. ”

    Handle nå

    Den endelige dommen om merkeløse rengjøringsprodukter

    Merkeløse rengjøringsmidler er en god del som er bedre for jorden og fungerer like godt som noen av de dyrere merkene jeg vanligvis kjøper. Jeg liker også veldig godt de konsentrerte påfyllingspakkene - de er bare mer økonomiske og miljøvennlige enn å kjøpe plastflasker igjen og igjen.

    Jeg kommer definitivt til å bli merkeløs i fremtiden og gleder meg til å prøve deres vindusvasker og skjønnhetsartikler.

    Hvor kan man kjøpe merkeløse rengjøringsprodukter

    Brandless er tilgjengelig for online bestilling på Brandless.com. Prisene varierer mellom $ 3 og $ 17 for rengjøringsprodukter. Enda bedre, vi har en merkeløs kampanjekode for å spare enda mer penger:

    1. $ 10 rabatt på $ 50 med koden BRANDLESS10;

    2. $ 20 rabatt på $ 100 med koden BRANDLESS20.

    Handle nå

    Vil du at flere tilbud og produktvalg skal sendes direkte til innboksen din? Registrer deg for Ting vi elskernyhetsbrev!

    Populære videoer

    Megan Wood
    Megan Wood

    Som Commerce Affiliate Marketing Editor hjelper Megan Family Handyman -lesere med å finne de beste produktene for å gjøre livet bedre, enklere og mer gledelig. Hun har bidratt til The New York Times, Cosmopolitan, SELF, Refinery29 og Wisconsin Public Radio. Når hun ikke er ved skrivebordet, kan du sannsynligvis finne henne gå rundt hunden.

instagram viewer anon