Do It Yourself
  • Stationary Belt Sander - Workshop Tips fra The Family Handyman

    click fraud protection

    Denne jiggen holder beltesliperen opp ned for sliping av håndholdte prosjektdeler. Hver slipemaskin har en annen form, så skreddersydd kryssfiner-sidene.

    Familien Handyman

    Denne jiggen holder beltesliperen fast opp ned for lettere sliping av håndholdte prosjektdeler. Hver slipemaskin har en annen form, så skreddersydd kryssfiner-sidene med en stikksag som passer din. Jobb for en tett passform, slik at slipemaskinen er stødig mens du jobber. Bruk klemmer for å holde små biter og ikke ha løse klær. Tusen takk til leseren Scott Miller for dette tipset.

    Tips for bygging:

    ■ For å spore mønsteret for sidene, skru av eventuelle flyttbare husstykker og legg dem med flat side ned for å spore formen på kryssfiner.

    ■ På mange slipere er motorhuset lik på begge sider. Skjær denne formen på den ene kryssfiner -siden, og spor deretter den første utskjæringsformen på den andre kryssfiner -siden.

    ■ Juster slipemaskinen før du ender på sidene. Sett sidene kant på en flat overflate, sett slipemaskinen i sidene og kontroller at slipebåndet er parallelt med basen. Trim litt av den nedre kanten på den ene siden hvis den ikke er parallell. Merk: Du må kanskje legge til en festestropp eller to for å feste slipemaskinen hvis du har en annen konfigurasjon.

    ■ Skjær et utløserhakk i sidene slik at du kan slå slipemaskinen på og av uten å fjerne den fra jiggen.

    Pluss: Alt du trenger å vite om belteslipere.

    Populære videoer

instagram viewer anon