Do It Yourself
  • 7 Utendørs hundekennel ideer og design

    click fraud protection

    1/7

    KennelHilsen av @canadian_canine_crew

    Luxury Dog Kennel Resort

    Elsker du det ødelegge den spesielle hunden din med de beste av de beste? Vi forstår det. Og det er derfor vi tar notater fra dette forseggjorte hunde -feriestedet skapt av @canadian_canine_crew. Denne fantastiske strukturen har alt: en hundekjøring, et lukket ly på to nivåer, en seng og til og med et basseng! Hunden din vil aldri dra.

    2/7

    Kennelvia thedogkennelcollection.com

    Tilpassbar hundekennel

    The Dog Kennel Collection tilbyr ferdig montert hundehunder, som denne skjønnheten, som kan tilpasses for å dekke dine behov.

    Denne 8- x 12-fots strukturen inkluderer et isolert område hvor din hunden kan holde seg varm i kaldt vær, en tyggesikker hundedør med kant i aluminium og et inngjerdet hundeløp, slik at de kan strekke beina mens de er trygge. Disse kennelene er laget av Amish -håndverkere i Lancaster County, Pennsylvania. Her er hvor du skal finn en lokal forhandler.

    Handle nå

    5/7

    Kennelvia ferrantinet.com

    Moderne hundekennel

    Hvis du liker rene linjer og en moderne estetikk, hvorfor ikke kjøpe en hundegård som matcher din stilige smak? Dette slanke

    Ferranti hundekennel vil legge til en wow -faktor i uterommet ditt, samtidig som hunden din får et behagelig tilfluktssted.

    Den er laget av slitesterkt galvanisert stål og kryssfiner for å inneholde selv de smarteste rømningskunstnerne. Inne finner du en koselig hundehus med hengslet tak for enkel rengjøring.

    Handle nå

    6/7

    KennelHilsen av @designsabh

    DIY Gated Dog Kennel

    Det talentfulle trebearbeidingsparet bak @designsabh bygget denne attraktive utendørs hundekennelen som en del av deres makeover i bakgården. Gittergjerdet gir fri sikt til hundene, og den horisontale lamellporten er funksjonell og vakker. Innvendig har de inkludert en søt markise i tre, slik at pelsbarnene deres kan slappe av i skyggen.

    7/7

    Kennelvia wayfair.com

    Koselig hyttehund kennel

    Hvis du er ute etter splurge på en utendørs hundekennel, ser ikke lenger enn denne søte hundehundehytte. Det kommer som et ferdigmontert sett. En koselig lukket seksjon inne beskytter hunden din mot elementene, og den romslige inngjerdede "verandaen" lar dem strekke bena mens de er trygge.

    Handle nå

    Erica Young
    Erica Young

    Erica Young er frilansskribent og innholdsskaper, som spesialiserer seg på hjem- og livsstilstykker. Hun elsker å skrive om hjemmeinnredning, organisering, relasjoner og popkultur. Hun har en bachelorgrad i journalistikk og massekommunikasjon.

instagram viewer anon